AGAMES 討論區

標題: [見習記者] 曙光之最受尊敬團長 — 妖狼 [打印本頁]

作者: lamxdxd    時間: 2009-8-14 22:22:05     標題: [見習記者] 曙光之最受尊敬團長 — 妖狼

小記決定訪問這位團長前,曾經擔心了好幾天:會不會被他重提舊事?被已離開的團員訪問不但失敗,而且受到反問?怎料……被他問小記:你想重新認識我?哈哈!當時小記無奈了一整天,說真的,小記已經忘記了為甚麼要叫他做最受尊敬團長,印象中他是一個比較講道理的人,而他,就是妖狼。

lamxdxd=小記,妖狼

小記:好高興請來最受尊敬團長—妖狼做這次訪問,團長你好!
妖狼:你好=.=

小記:夜血盟是曙光最早期出現的屯墾團嗎?
妖狼:不是

小記:有沒有跟其他團結盟?如有,可以講有多少個嗎?
妖狼:從來沒有跟任何團結盟!朋友團,只要不是主動挑釁夜血的,任何一個都可以是朋友團=.=

小記:喜歡給人們改外號嗎?會不會感到人們對你不尊敬?
妖狼:不會,只有熟識的人才會給朋友改外號

小記:小記看到大部份夜血盟的成員都會有一張身份證,為甚麼會推出夜血盟的身份證呢?
妖狼:夜血身份證是只一張代表夜血團的的證明,一個簡單的證件可以分辨清楚人與團,何樂而不為=.=

小記:現在與以往比較,你的受尊敬程度有甚麼變化?
妖狼:不覺得有甚麼特別,尊重與否是別人對你的感覺,不需要太著重別人有多尊重你=.=

小記:你容許普通團員在論壇裡裝大佬,愛管閒事嗎?
妖狼:這是團友自己的問題,不會影響到我/夜血,我不會干預別人喜歡做的事!

小記:其他人對夜血某些團員的投訴,你覺得應該由高層處理嗎?

妖狼:搶場這些事是那位玩家的做法,作為他的團長可以幫助他們解決這些問題,我悖樂意幫助他們解決!如果其他玩家不滿,還是要當事人自己處理!

小記:希望把一些做人的道理傳授給團友嗎?
妖狼:傳授不敢當,只是把我的經歷跟大家分享一下,希望下一代不要走回自己的舊路=.=

小記:最希望團員有怎樣的成就/表現(除了這兩項,其他項目都可以)?
妖狼:不需要甚麼成就/表現!希望大家可以開開心心的玩曙光(畢竟只是一個遊戲)、安安樂樂升等、打團戰,便足夠

小記:假如你、夜云、皎月等重要人士離開曙光,你會把這個團交給哪些團友接手呢?
妖狼:曾經有一個好信任的人選!現在如果所有高層都離開曙光,我會解散夜血盟!

小記:多謝你接受小記的訪問!
妖狼:不用客氣=.=
作者: 疾乂風    時間: 2009-8-14 22:23:14

第1係我 ><

解散夜血...
我咪做左冇主孤魂...

作者: 小微    時間: 2009-8-14 22:25:43

HAHA~~~我第二個-口-團長好受人尊敬@_@"
作者: 笨BE    時間: 2009-8-14 22:59:39

我最尊敬既團長都係狼兄:victory:
作者: 世俗人    時間: 2009-8-14 22:59:55     標題: 回覆 樓主 lamxdxd 的帖子

咁我做第4
作者: 段天    時間: 2009-8-15 00:14:19

um....我其實...都係唔多想攪事既...
之但係....盟團個到.....我笑左;P
作者: 妖狼    時間: 2009-8-15 00:17:27

咁好笑~一齊講出黎笑下囉=.=
由此至終~借問一聲~邊個同你講過我地夜血有同盟?
作者: 段天    時間: 2009-8-15 00:18:34

無無無 我都無話有;P
作者: 妖狼    時間: 2009-8-15 00:26:05

早2日狂cutline~你地轉晒黎ser2打~我地都冇出過聲~知你地果邊on唔到~
由你地打左成晚~你而家係咪仲要挑剔我?
你想影響到我既~咁我都會知道以後應該點做!!
作者: 新手發xd    時間: 2009-8-15 09:29:53

呵~!
       咩你係團長泥咩?!=.=
        我以為夜云先係=.=
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-15 09:38:01

其實尼我都聽人講過你地有同盟架不過唔知真定假呵呵:em800_52: 點解我唔覺他最受專敬架:em800_34: 只覺他好鬼死減濕:em800_52: 嘿嘿嘿:em800_52:
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-8-15 09:44:32

原帖由 軒轅皇 於 2009-8-15 09:38 發表
其實尼我都聽人講過你地有同盟架不過唔知真定假呵呵:em800_52: 點解我唔覺他最受專敬架:em800_34: 只覺他好鬼死減濕:em800_52: 嘿嘿嘿:em800_52:

狼兄佢有咸過你=0=?
作者: ~兒兒~    時間: 2009-8-15 10:25:11

see到我好混淆下:L
被訪問既呢位阿生據我所知係sS夜月盟Ss既團長。
至於sS夜血盟sS團長好似係夜云....唔係既咩!?
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-15 10:40:50     標題: 回覆 13樓 【夜牡丹】 的帖子

男人他都咸甘就死啦呵呵:em800_18:
作者: lamxdxd    時間: 2009-8-15 10:48:43

原帖由 ~兒兒~ 於 2009-8-15 10:25 發表

一間公司都唔只一個老闆,依加興合資架啦........
而且訪問果陣妖狼都有問我,覺得訪問妖狼定夜云好,我話冇所謂
之後佢話問下夜云...但人不在,所以先訪問妖狼
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-15 11:36:02

原帖由 lamxdxd 於 2009-8-15 10:48 發表

之後佢話問下夜云...但人不在,所以先訪問妖狼 ...

人地問你咩?
佢問當時人ja,唔好亂引用=0=
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-8-15 11:43:30

但...呢個post樓主係lam=-=

其實...我都係一路以往狼先係團長~~~
因為云好少出聲
(sorry,我只係以一個與呢個團無關的路人丁身份)

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-15 11:44:07

原帖由 段天 於 2009-8-15 00:14 發表
um....我其實...都係唔多想攪事既...
之但係....盟團個到.....我笑左;P

唔知點解諗返前幾晚好奇怪
見到某d人狂係ser3同4又上又落,之後個ser就會斷左@@
斷左勁多次@@之後一轉左SER2打~好神奇~SER3同4就再冇斷過
可能我地多心喇A_A
作者: ~兒兒~    時間: 2009-8-15 11:58:54

原帖由 lamxdxd 於 15-8-2009 10:48 發表

之後佢話問下夜云...但人不在,所以先訪問妖狼 ...

我都好多謝你回答返我提出的疑問!!
但我就此想問返你,請問你是否已完全清楚﹑了解佢d團既內部架構,操作運行呢?
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-15 13:07:24     標題: 回覆 19樓 *緋雪夜* 的帖子

嘩咩你家下先知架
我一早就知啦呵呵:em800_52: :em800_52:
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-15 13:43:06

原帖由 軒轅皇 於 2009-8-15 13:07 發表
嘩咩你家下先知架
我一早就知啦呵呵:em800_52: :em800_52:

係/____\唔係有人同我講我都唔知:em800_105:
作者: 段天    時間: 2009-8-15 16:29:08

原帖由 妖狼 於 2009-8-15 12:26 AM 發表
早2日狂cutline~你地轉晒黎ser2打~我地都冇出過聲~知你地果邊on唔到~
由你地打左成晚~你而家係咪仲要挑剔我?
你想影響到我既~咁我都會知道以後應該點做!! ...

講真@@有D野 你唔講 唔代表人地唔知
唔係你做既 都同你D人有關@@
應該係我地應該識點做~ 你係再甘既a_a
我指緊cut ser D事a_a 請不要用自己既腦去諗別人個腦~
人不犯我我不犯人呢個道理我都知 只係人一犯我 十倍還返a_a

作者: 妖狼    時間: 2009-8-15 18:51:37

首先~夜血團長係我定云你地覺得有咩關係?
再講~天哥仔~ser1,3,4 cutline你覺得關我地事?
呢個問題你問一問隻曙光好過~
你地果邊死左ser,全部黎晒我地到打~唔通對我有好處?
果晚見到你地黎~知道其他ser輪住彈~我可以體諒你地,由你地打~就算你同我打埋同一個位~我有冇話過你一句先?
作者: 妖狼    時間: 2009-8-15 19:14:15

你地自己諗很清楚~4個ser既人迫埋一個ser打~係咪會對我升快d先~
你地鐘意諗野諗埋一邊~
鐘意聽野聽埋一邊~我冇說話好講~
唔該你地唔好再影響到我~人既容忍係有限度~
唔好當我地唔出聲~你地就可以越來越過份~
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-8-15 19:44:47

我尊重的團長─妖狼:)
作者: 段天    時間: 2009-8-15 21:14:28     標題: 回覆 25樓 妖狼 的帖子

所以咪尊敬既團長狼哥囉@@
無錯呀a_a 只係 人一犯我 我一定十倍還返~~
作者: ~兒兒~    時間: 2009-8-15 22:25:32

原帖由 妖狼 於 15-8-2009 18:51 發表
首先~夜血團長係我定云你地覺得有咩關係?
再講~天哥仔~ser1,3,4 cutline你覺得關我地事?
呢個問題你問一問隻曙光好過~
你地果邊死左ser,全部黎晒我地到打~唔通對我有好處?
果晚見到你地黎~知道其他ser輪住彈~我可以 ...

咁我又質問返你la...
你能確定別人對你的尊敬與對夜云的尊敬是一樣的嗎?;P
你覺得兩者之間難道真的一點關係都沒有嗎?
作者: 妖狼    時間: 2009-8-15 22:38:17

呢d野=.=你地會覺得好重要咩?=.=
如果你地睇得咁重要~可以張個post妖狼個名改做夜云~
我完全冇問題=.=
有時打機唔需要下下咁緊張既~
點解大家唔可以安安樂樂咁玩落去呢=.=
作者: 山崎    時間: 2009-8-15 22:43:08

原帖由 ~兒兒~ 於 2009-8-15 10:25 發表
講真係團裹面 有分咩團位咩?
個個鐘意做團長個個都可以做
有心就得啦 洗咩你地多心姐
知你地有我地團心 不過好似與你地無關BO
同埋 邊個係團長都好似唔關你事^^
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-15 23:02:38

原帖由 ~兒兒~ 於 2009-8-15 22:25 發表

咁我又質問返你la...
你能確定別人對你的尊敬與對夜云的尊敬是一樣的嗎?;P
你覺得兩者之間難道真的一點關係都沒有嗎?

唔好再同佢地晒時間啦=.=人地想點咪由佢LO
唔係一陣比到位人地入就唔好啦=.=最緊要自己知就得
清者自清=.=
就好似團戰咁,輸嬴唔重要,最緊要開心咪得LO~可A_A
總之唔好煩到我地就得,係咁多~
作者: ~兒兒~    時間: 2009-8-15 23:57:16

原帖由 *緋雪夜* 於 15-8-2009 23:02 發表

唔好再同佢地晒時間啦=.=人地想點咪由佢LO
唔係一陣比到位人地入就唔好啦=.=最緊要自己知就得
清者自清=.=
就好似團戰咁,輸嬴唔重要,最緊要開心咪得LO~可A_A
總之唔好煩到我地就得,係咁多~ ...

係既~~收到!!
篇野一時醒唔起某團團長先至係主角添:lol我識做既,無謂搶d  doremi風頭了a_a;P
好耐前係北山升等時see到某人講既我至係主角,呢句野都幾好使下,用係度完全不浪費....㊣;P ;P ;P

作者: 山崎    時間: 2009-8-16 01:34:43

放大D字嚇鬼呀@_@
驚死D人睇唔到咁 @_@
你2個有咩咪電話傾囉 打出黎型D?定想比人睇到你打D咩喔@_@
都唔明咁大個人 思想單純 頭腦簡單 講野一舊舊 @_@真係該會LU
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 01:38:35

原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:34 發表
放大D字嚇鬼呀@_@
你2個有咩咪電話傾囉 打出黎型D?定想比人睇到你打D咩喔@_@
都唔明咁大個人 思想單純 頭腦簡單 講野一舊舊 @_@真係該會LU ...

二打六~你咩料子唷@@?
扮完一手山崎呢加開始扮大佬喇A_A?
唔好再話自己係一手山崎喇好冇ja a_a?
二手扮一手,聲大夾惡呀?
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 01:44:16

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 01:38 發表

二打六~你咩料子唷@@?
扮完一手山崎呢加開始扮大佬喇A_A?
唔好再話自己係一手山崎喇好冇ja a_a?
二手扮一手,聲大夾惡呀?
唔扮囉! 我叫花生 唔順超 出黎傾下計仔囉!
知你一手好9巴閉!扮大佬@_@都好過你啦屎忽鬼@_@
得個講字有賓周用咩? 出黎4466拆點佢囉 我明唔倨你 點9 7樣@@

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 01:46:29

原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:44 發表
唔**詞語過濾**扮囉! 我叫花生 唔**詞語過濾**順超 出黎傾下計仔囉!
知你一手好**詞語過濾**巴閉!扮大佬@_@都好過扮你啦屎忽鬼@_@
得個講字有賓周用咩? 出黎4466拆點佢囉 我明唔倨你 點9 7樣@@ ...

遲入又遲入過人,好威?.?你有咩作呀?小人物
二手仔扮一手都算啦,博上位呀?假膠
你諗清楚自己有咩作為先啦,廢柴
明串你廢柴呀
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 01:49:21

花生;P 收皮啦
正二手狗
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 01:53:02

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 01:46 發表

遲入又遲入過人,好威?.?你有咩作呀?小人物
二手仔扮一手都算啦,博上位呀?假膠
你諗清楚自己有咩作為先啦,廢柴
明串你廢柴呀
都話係GAME串77有咩用姐 你又唔知我咩來頭 我又唔知你咩來頭 出黎傾下囉 電車男@_@博上位E家野 要博神早就博左了 現在都上左位落 洗賓周博咩
唔順超既咪出黎囉 @@
我驚你唔敢BO
車錢我比喇 一邊食一邊傾好唔好?
最多請埋你食飯喇 !
到時唔好話要番工 唔好話冇錢 唔好話呀媽唔比出街 借D依走左去@@
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 01:57:25

原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:53 發表
都話係GAME串77有咩用姐 你又唔知我咩來頭 我又唔知你咩來頭 出黎傾下囉 電車男@_@博上位E家野 要博神早就博左了 現在都上左位落 洗賓周博咩
唔順超既咪出黎囉 @@
我驚你唔敢BO
最多 ...

咁**詞語過濾**威呀?咁勁呀?.?勁就唔洗連個acc都係收啦**詞語過濾**頭皮
好似你d毒狗打機打上腦@@?洗唔洗又收多幾個acc咁呀?
打機打到叫人出黎?三唔識七識你米奇?.?
咩你老豆老母教到你咁架?登佢地可憐;P
定係叫聲你花生狗爺呀;P 呀,唔記得同你講
你唔係連呢隻game唔洗望住都升到lv你都唔知呀嘛@_@?
用下個腦啦,個腦裝屎架?廢柴
洗唔洗game度死左幫你報警叫白車呀??
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 01:57:48

呀=.=你地2公婆都真係幾得嫁啵=.=
係咪真係我唔出聲你地就越黎越攪9我姐?
之前咁樣忍~到頭來俾人地踩到上心口~
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 01:57:50

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 01:49 發表
花生;P 收皮啦
正二手狗
你D皮愛黎收?咁Q得意@@ 教教我@@
小朋友<--咩都唔識
2手狗夠啦 夠做你個屎忽鬼
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 01:59:01

原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:57 發表
你D皮愛黎收?咁Q得意@@ 教教我@@
小朋友

game度已經唔夠打仲學人叫人出黎@@?
好似你咁打機打上腦呀?雙失青年A_A
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:00:30

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 01:57 發表
呀=.=你地2公婆都真係幾得嫁啵=.=
係咪真係我唔出聲你地就越黎越攪9我姐?
之前咁樣忍~到頭來俾人地踩到上心口~

呢加係佢聊起我把火先
邊過聊我@@我咪少邊過LO
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:00:51

你咁**詞語過濾**勁 日**詞語過濾**日對Q住個MON 點夠你勁BO 電車男 出黎又唔係嘈你 你咁驚做咩姐?
食下飯姐 唔係唔比面呀 請你喇 關我老母老豆咩事  我老母得罪你呢 ?要講埋佢地? 邊個冇家教呀? 可...
作者: ~兒兒~    時間: 2009-8-16 02:02:08

原帖由 山崎 於 16-8-2009 01:34 發表
放大D字嚇鬼呀@_@
都唔明咁大個人 思想單純 頭腦簡單 講野一舊舊 @_@真係該會LU ...

我鍾意打出黎呀,我LIKE放大字呀,關你叉事呀?你奈我何?鬼唔鬼呢家野呢...自認者不罪既;P
人D起碼講到野,好過某殘障野都講唔到..淨識放屁;P
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:02:27

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:00 發表
你咁**詞語過濾**勁 日**詞語過濾**日對Q住個MON 點夠你勁BO 電車男 出黎又唔係嘈你 你咁驚做咩姐?
食下飯姐 唔係唔比面呀 請你喇 關我老母老豆咩事  我老母得罪你呢 ?要講埋佢地? 邊個冇家教呀? 可... ...

好**詞語過濾**熟呀同你?食屎算吧啦傻仔
屎岩你食多b BO
雙失青年,你日日叫game d網友出黎食飯架?
三狗唔識七叫人同你出黎食飯?.?真心膠
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:03:27

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:00 發表
食下飯姐 唔係唔比面呀 請你喇 關我老母老豆咩事  我老母得罪你呢 ?要講埋佢地? 邊個冇家教呀? 可... ...

傻仔~玩呢隻game都要望住個moon架@@?
一set好曬仲洗睇?好似你咁**詞語過濾**9睇住驚幾時死ma;P
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:03:51

原帖由 ~兒兒~ 於 2009-8-16 02:02 發表

我鍾意打出黎呀,我LIKE放大字呀,關你叉事呀?你奈我何?鬼唔鬼呢家野呢...自認者不罪既;P
人D起碼講到野,好過某殘障野都講唔到..淨識放屁;P
哈 講到殘障 唔夠你2個勁@@
你2個直頭腦殘@_@
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:04:58

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 02:03 發表

傻仔~玩呢隻game都要望住個moon架@@?
一set好曬仲洗睇?好似你咁**詞語過濾**9睇住驚幾時死ma;P
好過你啦 冇錢買幫2企你係條女旁邊扮開邪界吸經 吸捉2個星期 所以咪唔洗睇囉 可~
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:05:27

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:03 發表
哈 講到殘障 唔夠你2個勁@@
你2個直頭腦殘@_@

腦殘狗,咁快變到咁把炮拿?
之前就小緣小緣咁叫,仲問人記唔記得你,呢加咁快學識吠拿A_A?
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:06:59

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:04 發表
好過你啦 冇錢買幫2企你係條女旁邊扮開邪界吸經 吸捉2個星期 所以咪唔洗睇囉 可~

嘩~咁勁呀~幫2我個個月都有買架boA_A
邪界唔係好勁JA,夠清場已經夠
定係好似你咁連個ACC都升唔到要收呀~笨**詞語過濾**A_A
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:07:19

如果講撩~~~~~~邊個撩人先!!!!!!!!!!!!
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:08:45

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:07 發表
如果講撩~~~~~~邊個撩人先!!!!!!!!!!!!

之前斷SER有人話比我知係你地某D人搞
個時我都冇出到聲~仲唔算係咁?
呢加係你個好族人山崎聊起先,你咁都睇唔到?.?
唔係呢加變到連事非黑白都扮唔知呀嘛
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:09:42

你要幫你條女我唔怪你~
d人自己有眼睇邊個撩起呢件事先
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:09:46

我有同你傾過計?哈哈 你個腦LOADLOAD機啦 小緣=,=
你咁Q COOL應我都廢事啦
你咁勁抽 打王咩技都要拎
點夠你玩BO
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:11:50

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:09 發表
我有同你傾過計?哈哈 你個腦LOADLOAD機啦 小緣=,=
你咁Q COOL應我都廢事啦
你咁勁抽 打王咩技都要拎
點夠你玩BO

勁WO,呢D事你都知架A_A又聽邊過講呀?.?
打王開箱我開到100幻技你叫BB?.?
我連92幻技都係用2千萬紅蓮買bo,加上我係夜血盟個時比過唔少野人
你唔知架;P ?唔怪得之啦,新入黎架嘛
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:13:21

你小緣哥自己有腦嫁ma?
整死個ser對所有玩家有咩好處~唔俾你地升lv?
唔好很傻啦~少左個ser咪仲其他ser既場咪仲多人打~
邊有人咁笨很7嫁~死ser都關我地夜血事~咁我地咪好西利!
有玩家俾人搶場又話關夜血事~死ser又話關夜血事~
攪多d野囉你地繼續!
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:13:35

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:09 發表
你要幫你條女我唔怪你~
d人自己有眼睇邊個撩起呢件事先

講真,你睇下呢加個族仲有邊d係我地個期ga舊人你都自己知咩事啦
之前一早講過就算人少少都好,自己個班玩埋咪得
你個時有冇理到?點解咁多舊人走左?你唔正視下呢個問題?
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:15:11

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:13 發表
你小緣哥自己有腦嫁ma?
整死個ser對所有玩家有咩好處~唔俾你地升lv?
唔好很傻啦~少左個ser咪仲其他ser既場咪仲多人打~
邊有人咁笨很7嫁~死ser都關我地夜血事~咁我地咪好西利!
有玩家俾人搶場又話關夜血事~死ser又話 ...

我d組人同我講架bo,唔信佢地唔通信你?.?
以前就會ga,呢加?唔會lo
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:15:54

你比野人@@關我事?比條9毛人?
唔知呀 D聲音傳傳下係我隻耳到BO 理Q得你死啦 92幻技 關我賓周事@@
你打王冇咩作用@_@ 出到技 就 我要E本我要E本 @_@己笑
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:16:02

有咩?我唔覺啵=.=
唔通d人去晒幫你地?@@
作者: 夢緣    時間: 2009-8-16 02:17:42

原帖由 山崎 於 2009-8-16 01:53 發表
唔順超既咪出黎囉 @@
我驚你唔敢BO
最多 ...

你打機打上腦呀???你唔夠人講就要出黎傾??玩online game就叫電車男?
睇黎你思想仲更加幼稚!
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:17:56

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:15 發表
唔知呀 D聲音傳傳下係我隻耳到BO 理Q得你死啦 92幻技 關我賓周事@@
你打王冇咩作用@_@ 出到技 就 我要E本我要E本 @_@己笑

哈,勁wo,我要呢本我要呢本?
有冇相呀?.?我由頭到尾只係要左幾本技~你唔知架?.?
傳下傳下,來來去去咪又係個幾個,之前夜云電話親自同我講曬啦,笨**詞語過濾**
你d料咁out你唔係唔知呀嘛@_@?
作者: ~兒兒~    時間: 2009-8-16 02:19:05

原帖由 山崎 於 16-8-2009 02:15 發表

唔關你事你係度亂吠乜叉?
傳傳下@@冇腦既人即冇腦;P 人講乜你信乜...明既;P
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:19:37

有d野心照啦!唔洗下下話要影相既@@
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:20:07

wowow@@正呀!!
熱鬧d@@繼續啦@@
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:20:17

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:16 發表
有咩?我唔覺啵=.=
唔通d人去晒幫你地?@@

我問你
你諗下大門個d入得仲耐過我
佢地呢加去曬邊?.?
定係只顧高lv唔理低lv呀?
之前仲話打**詞語過濾**戀雪
做咩一出左族幾日團戰就岡到戀雪入左黎?.?
轉得幾快woA_A
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:20:17

可信咪信囉 你講我咪唔信囉
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:21:31

原帖由 夢緣 於 2009-8-16 02:17 發表

你打機打上腦呀???你唔夠人講就要出黎傾??玩online game就叫電車男?
睇黎你思想仲更加幼稚!
唔知呀 唔係對住電腦就叫電車男咩?睇黎你都幾似樣 @@
作者: 夢緣    時間: 2009-8-16 02:21:32

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:19 發表
有d野心照啦!唔洗下下話要影相既@@

你唔知頭唔知路就扮曬惡.扮曬串?
你要搵位入.問清楚你貴屯d人先啦!
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:21:36

人講乜就信乜@@呢句我鐘意~
你2公婆咁識做人@@實好識講野嫁@v@
作者: 夢緣    時間: 2009-8-16 02:22:41

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:21 發表
唔知呀 唔係對住電腦就叫電車男咩?睇黎你都幾似樣 @@

對住電腦就叫電車男?你其實明唔明咩叫電車男?上網搵下資料先講野吧!
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:22:43

原帖由 夢緣 於 2009-8-16 02:17 發表

睇黎你思想仲更加幼稚!

哈~你小心d A_A一陣人地又懶熟叫你出去名佢食野A_A
人地好勁架~叫花生;P
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:22:56     標題: 回覆 62樓 夢緣 的帖子

借問一聲~~~我團又有做過d野攪到你?
你又知咩頭咩路呢?
咪又係聽單方面講=.=
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:23:15

原帖由 夢緣 於 2009-8-16 02:21 發表

你唔知頭唔知路就扮曬惡.扮曬串?
你要搵位入.問清楚你貴屯d人先啦!
當我扮惡 當我扮串 係我錯 我花生對你地唔9住
搵位入咩?你咁細入唔入到呀@@
作者: 夢緣    時間: 2009-8-16 02:24:26

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:22 發表
借問一聲~~~我團又有做過d野攪到你?
你又知咩頭咩路呢?
咪又係聽單方面講=.=

乜我洗聽單方面嫁咩?
我之前都係夜血既人黎既...同小緣同一批入夜血.咁我應該知頭知路喇掛!
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:24:47

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:21 發表
人講乜就信乜@@呢句我鐘意~
你2公婆咁識做人@@實好識講野嫁@v@

我之前入左夜血成年本身打團戰都唔係太想殺你地d人
上星期夜云仲密左我好多次~你可以自己問下佢
我冇應到佢,呢加仲邊過聊起先?
作者: ~兒兒~    時間: 2009-8-16 02:25:53

原帖由 山崎 於 16-8-2009 02:20 發表
可信咪信囉 你講我咪唔信囉

青山出黎既係唔同D,唔怪之失蹤左排LA,一出到黎就通街吠;P
作者: 夢緣    時間: 2009-8-16 02:26:30

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:23 發表
當我扮惡 當我扮串 係我錯 我花生對你地唔9住
搵位入咩?你咁細入唔入到呀@@

其實你地係唔係唔夠串先係咁講又9 又7 又很個d說話?
原來夜血d人而家變到咁嫁?
一定要有(9 7 很)先特出夜血既名字?
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:27:18

你同小緣入夜血大Q曬咩? @@咩年代呀@@
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:27:32

乜你覺得你條女講野冇骨咩@@
係咪真係我地唔出聲~你地就繼續可以串77呢?
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:28:25

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:27 發表
你同小緣入夜血大Q曬咩? @@咩年代呀@@

好心你啦,得把死人口
係打機就係隻GAME度比小小作為喇笨7_7
跑龍套最岩你WO;P
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:28:34     標題: 回覆 76樓 夢緣 的帖子

真係唔好意思=.=
我完全唔覺得你有存在感=.=
你入過夜血我竟然唔覺眼:loveliness:
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:28:47

你咁Q大支野既 我地夜血事關你9事咩
你又唔係夜血 番你既狗屋啦 @@
作者: W華w    時間: 2009-8-16 02:29:36

完全睇唔出有幾受人尊敬
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:30:00

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:27 發表

佢問你野咁都叫串7你= =?
你諗埋一邊我都冇計架bo,本身回完個過post都冇諗住再回
係你個好族人冇啦啦插句埋黎咪搞到呢加咁lo A_A
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:30:32

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 02:28 發表

好心你啦,得把死人口
係打機就係隻GAME度比小小作為喇笨7_7
跑龍套最岩你WO;P
打機 打到你咁死得啦@@
日9日對住個MON KAI下KAI下咁 係我我跳樓死喇@@真係唔好話我亂講 你有咩工番?番到可以日日對住個MON
作者: 夢緣    時間: 2009-8-16 02:30:42

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:28 發表
真係唔好意思=.=
我完全唔覺得你有存在感=.=
你入過夜血我竟然唔覺眼:loveliness:

我冇要求你當我存在啵!
只係識利用別人打團戰既團.
早走早著是正確的
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:31:03

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:27 發表

仲有~呀狼生你呢篇訪問如果我係幾個月前未嘈個時睇我都可能會感動ga;P
作者: 夢緣    時間: 2009-8-16 02:32:30

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:30 發表
日9日對住個MON KAI下KAI下咁 係我我跳樓死喇@@真係唔好話我亂講 你有咩工番?番到可以日日對住個MON

人地返咩工都要你管?你真西利!
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:32:56

你地個好團長咪又係痴段天果班打團戰 @_@你講出黎博比人笑咩?你地今日去左邊?顧住升LV唔記得打?
嘴己0
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:33:43

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:30 發表

哈~我呢幾個星期先係九龍灣e-max個頭會展做完個hello kitty會展D工程boA_A
有埋相洗唔洗比埋你睇呀?.?打機要對住個MOON架?
SET完就做其它野架喇ON膠膠
好似你咁雙失青年;P ?唔信你咪自己去九龍灣E MAX個度睇下LO,入場$百幾,
你有錢比可以入去架BO;P
作者: 妖狼    時間: 2009-8-16 02:33:53

麻煩小緣哥~慢慢解釋下呢句野係咩意思?
係既~~收到!!
篇野一時醒唔起某團團長先至係主角添我識做既,無謂搶d  doremi風頭了a_a
好耐前係北山升等時see到某人講既我至係主角,呢句野都幾好使下,用係度完全不浪費....㊣
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:33:59

原帖由 夢緣 於 2009-8-16 02:32 發表

人地返咩工都要你管?你真西利!
冇 多口問句姐 成日話番工番工 番到可以日日對住個MON姐@@
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:34:57

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:33 發表
冇 多口問句姐 成日話番工番工 番到可以日日對住個MON姐@@

唔好扮睇唔到我個POST WO A_A有曬相洗唔洗比埋你睇呀?
係都要人串狗你~哈哈
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-8-16 02:35:41

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:32 發表
你地個好團長咪又係痴段天果班打團戰 @_@你講出黎博比人笑咩?你地今日去左邊?顧住升LV唔記得打?
嘴己0

請你地講還講,唔好拉個團落水^^
私人恩怨,唔關我地個團事
請搞清楚你的目標﹏謝謝
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-8-16 02:36:05

原帖由 妖狼 於 2009-8-16 02:33 發表
麻煩小緣哥~慢慢解釋下呢句野係咩意思?
係既~~收到!!
篇野一時醒唔起某團團長先至係主角添我識做既,無謂搶d  doremi風頭了a_a
好耐前係北山升等時see到某人講既我至係主角,呢句野都幾好使下,用係度完全不浪費....㊣ ...

咁事實你真係呢篇野主角WO,你仲想點?.?
之前係冰山你叫我踢左椒椒組你個時你又真係咁講過WO= =
你夠膽話冇?
作者: 山崎    時間: 2009-8-16 02:36:09

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-8-16 02:33 發表

哈~我呢幾個星期先係九龍灣e-max個頭會展做完個hello kitty會展D工程boA_A
有埋相洗唔洗比埋你睇呀?.?打機要對住個MOON架?
SET完就做其它野架喇ON膠膠
好似你咁雙失青年;P ?唔信你咪自己去九龍灣E MAX個度睇下LO,入 ...
工程BO 威威呀 FREE幫人做?果D ON DOG仔?
作者: W華w    時間: 2009-8-16 02:36:30

原帖由 【夜牡丹】 於 2009-8-16 02:35 發表

請你地講還講,唔好拉個團落水^^
私人恩怨,唔關我地個團事
請搞清楚你的目標﹏謝謝
讚成讚成
作者: 夢緣    時間: 2009-8-16 02:36:48

原帖由 山崎 於 2009-8-16 02:33 發表

有工程做唔用電腦用咩?(以今時今日既科技)
好似你咁呀?雙失青年
作者: ~兒兒~    時間: 2009-8-16 02:37:04

原帖由 山崎 於 16-8-2009 02:33 發表

你咁得閒理人野..去做行政長官選舉LA~~笨!;P

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2