AGAMES 討論區

標題: 五月主打星= = [打印本頁]

作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-5-2 19:17:00     標題: 五月主打星= =

http://hbo.x-legend.com.tw/star/index.htm
五月主打星出得真係快= =

作者: lamxdxd    時間: 2008-5-2 19:25:16

5月主打星得個母親節任..
而且個披仲係咁難睇..
拎5拎都得= =
不過5月主打...冇新野出/./
作者: 靚女仙法師    時間: 2008-5-2 23:13:49

母親節個度既母親節禮物抽到既SPA卷(使用後可提升移動速度為正常的1.4倍;使用期限:7天。)有用,而對我地d女仔得康乃馨香水(用魔花花瓣調製而成的香水,擦上後能讓你魅力加分。 (隨機提升角色屬性。)有用=3=:L
作者: 豬排    時間: 2008-5-2 23:13:52

新野始終會出哂= =終日會冇左主打星
作者: 俠客    時間: 2008-5-2 23:17:32

出披太少了,出埋裝咪仲好
作者: 靚女仙法師    時間: 2008-5-2 23:23:04

我都咁話其實如果曙光好似墨香咁就好啦A_A:lol :lol :lol 有咩事就陪一d用點買既野俾我地
作者: 一絕一    時間: 2008-5-3 17:51:02

台灣真係出得好快,如果香港都係咁就好喇:kiss:
作者: ckahonam    時間: 2008-5-3 23:47:57

=.=佢.....拎左母親節+4月主打就話5月主打~勁
作者: 隱形人    時間: 2008-5-4 00:13:40

出得禁快.....看來這一,二個月都無咩新野出~~
作者: 靚女仙法師    時間: 2008-5-4 00:21:08

你地估下端午節會唔會A_A有D活動,就係....有龍怪,要做任打番D野,之後打夠左就有種食A_A:lol D種加300血同氣@@:lol :lol
作者: 幻乂影    時間: 2008-5-4 17:18:01

原帖由 靚女仙法師 於 2008-5-2 23:13 發表
母親節個度既母親節禮物抽到既SPA卷(使用後可提升移動速度為正常的1.4倍;使用期限:7天。)有用,而對我地d女仔得康乃馨香水(用魔花花瓣調製而成的香水,擦上後能讓你魅力加分。 (隨機提升角色屬性。)有用=3=:L ...

打多d香水米多好多敏@@仲有精神~體力!
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-4 17:19:39     標題: 回復 11# 的帖子

但佢只係隨機提升某種屬性炸WO...
應該5可以一次過用2個
作者: 老虎仔    時間: 2008-5-5 21:42:15     標題: 回復 10# 的帖子

一定有囉.....今次都有,下次就緊係有喇:)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2