AGAMES 討論區

標題: 傳說中的49過江湖15 [打印本頁]

作者: qwe0304    時間: 2009-8-28 16:25:24     標題: 傳說中的49過江湖15

如果你系49你有咩野好話:em800_111: :em800_111: :em800_111: :em800_111:
作者: 小暗子    時間: 2009-8-28 18:41:01

其實d人做咩係咁po大陸d人d圖係hk?係咪想證明hk d人垃圾.......你仲要串一句:如果你系49你有咩野好話 <<大陸d卡一張$10 100點  仲要買多送多錢  仲要大陸好多 hk味出...
作者: qwe0304    時間: 2009-8-29 00:55:47

比你看拉:em800_82: 20啊:em800_105:我ge目標啊。。。

作者: makchunkit4    時間: 2009-8-29 01:03:18

屈機:em800_11:
我e+先打完江7:em800_27:
作者: 吉妹    時間: 2009-8-29 11:30:55

小暗子就講得對啦:em800_52:  其實我都好勁傢....
作者: 基拉大佬    時間: 2009-9-2 19:03:02

你地真系冇咩留意香港ser
熱血榜有個3xlv
:em800_47:
作者: sam629hk    時間: 2009-9-3 10:13:05

屈 機 的:em800_82:
40 幾 lv 過 到 20:em800_82:
作者: 怪獸丫    時間: 2009-9-3 12:43:19

16之後都可以叫人打啦:em800_31:
作者: 小軒卍    時間: 2009-9-3 18:58:58

:em800_34: 怪獸豬講得岩
    過左15 叫到幾多lv有幾勁既人打都得啦...老江20又有咩出奇:em800_82:

我隻分身55打到10:em800_101:
玩得戈3個禮拜:em800_66:
算吾錯:em800_18: 贏到d廢既70lv
氣歸都係1200咋嘛:em800_18:
作者: mm5201mm    時間: 2009-9-6 17:03:18

我66lv先打老江湖8

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2