AGAMES 討論區

標題: 千萬別得罪護士(18+) (轉貼) [打印本頁]

作者: 不夜天情人    時間: 2009-8-31 18:24:10     標題: 千萬別得罪護士(18+) (轉貼)

勸各位男士們......惹龍惹虎,千萬不要惹護士.......因為....以下有個故事, 你就知道原委了...... A君去醫院割包皮,剃毛的時候(割包皮要先把毛剃光)是1個漂亮護士, 成年男士嘛,血氣方剛,看到漂亮小姐拎著他那東西,心術當然就不正了, 腦子歪幾歪,那話兒〝蹭〞就豎起來,本來做這種術前準備時那話兒豎起來也算是正常的生理反應, 只不過A君最後竟然射了,搞得護士手上衣服上都是,氣得那護士直發抖, 心裏說〝看我怎麼收拾你〞。 手術過後A君住院,第2天那護士小姐走到A君床前,拉高護士裙露出大腿、底褲,嗲嗲的說:你覺得這內褲好看嗎? A君一看,熱血沸騰,只聽下面“啪啪”幾聲,慘了,爆線了只好推進手術室再縫1次,痛苦.. 第2天,護士小姐又過來了,站在A君床前,解開2個扣子,波濤洶湧躍然而出, 嗲嗲的對著A君說:你看看人家的身材如何呀? 〝啪啪〞A君下身一串聲響, 又爆線了.. 做完第3次縫線的那天晚上,護士小姐帶著2個漂亮女同事來到A君床前, 至於發生了什麼事就不得而知了,總之最後A君足足住了1個多月的醫院, 據說那話兒都已經縫得無落針之處了.

作者: 相愛乂無夢    時間: 2009-9-2 21:02:08

哈哈,好好笑,點解冇人回
作者: 阿蛋    時間: 2009-9-4 13:30:10

好搞笑BO..斷左2次,,痛死
作者: kabutozero@ams    時間: 2009-9-4 18:00:18

作者: 727826687    時間: 2009-9-7 17:17:36     標題: gdgdg

ssssssssssssssss
作者: 火少    時間: 2009-9-9 16:24:41

哈哈哈,,好正呀,,幽:lol
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-9 17:48:00

-.-哇 死人的.....好在唔洗割~~:o
作者: MRMOMO    時間: 2009-9-12 13:38:55

好彩我唔係男人-__-
作者: 忠仔    時間: 2009-9-14 11:10:50

妖...18+呀...好正
作者: simonvincent2    時間: 2009-9-15 10:50:12

:L :L 下,咁都得,爆左好疼
作者: gn02541205    時間: 2009-9-15 12:15:18

爆到冇得再爆了
作者: nam0811    時間: 2009-9-17 00:39:25

哈哈;P 好白痴呀
作者: o.o.o    時間: 2009-9-18 18:04:50

真係幾好笑呀;P
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-9-18 18:25:44

佢好色-.-抵佢死啦
作者: 分x1    時間: 2009-9-18 19:17:40

好好笑...
;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P
下次搵埋港姐ㄚMA...
作者: devil0078    時間: 2009-9-19 09:11:46

嘩...真係好慘...爆左咁多次...仲用唔用到都唔知- -
作者: chris0    時間: 2009-9-19 09:58:45

我一定唔會得罪護士:L

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2