AGAMES 討論區

標題: 盜vS幻 [打印本頁]

作者: 雪湘※﹏月    時間: 2009-9-4 14:50:04     標題: 盜vS幻

邊個勁d=333=
作者: kennykin6280    時間: 2009-9-4 17:06:07

原帖由 卍地獄神卍 於 4/9/2009 02:57 PM 發表
一定 幻勁d啦:)

我唔同意o既講法:no:
賊都可以秒幻
作者: 軒轅皇    時間: 2009-9-6 18:37:40

其實係盜屈d:lol 不過尼我點都支持幻:lol :lol
作者: 絕仔    時間: 2009-9-6 19:49:13

幻 幻既筆劃小過盜 姐係比較輕型 so幻幻幻幻幻
作者: 溫婉乂    時間: 2009-9-6 20:22:07

我覺得盜勁d-0-
我成日都俾盜殺-.-
作者: 鬼鬼    時間: 2009-9-8 22:55:03

因為你太醒=.=
所以d盜先咁易殺到你
作者: 魚蛋~*    時間: 2009-9-13 15:48:54

幻放兩個界,變獸大技兩下,(如果賊唔開馳靈矛可能埋到身)唔死都幾難。
作者: 俠客    時間: 2009-9-13 16:04:49

比用布GA...賊+埋黑抗
用82技 打隻幻一下定住變獸馳0再用定多下
沖去封魔...定多下 76技+破甲+毒
作者: 乂星乂    時間: 2009-9-17 10:57:27

原帖由 魚蛋~* 於 2009-9-13 15:48 發表
幻放兩個界,變獸大技兩下,(如果賊唔開馳靈矛可能埋到身)唔死都幾難。
錯錯錯錯錯     盜+黑暗+上佢用布裝 你82技打佢都系扣1大技都系一樣 除非用寵技唔系果2過大技  不過最怕未出就俾人KO 叫我用幻同隻80上賊打 我零遠俾人話淆低!一野封魔20秒 你打毛咩 20秒用唔到魔技=於一隻飛唔到隻小鳥  我玩賊系一定爆神毛 我唔怕重力! 打賊我大多數轉戰打 可以放蝶爆佢 睇佢估得邊樣!佢打我寵一下我食水回返1060睇佢點玩!佢毒我我就解毒食個大行血每秒回100再+上580HP水  基本上90幻俾86賊3下可以秒殺!其實73賊就可以秒死92幻 出埋亂舞仲快^_^

作者: *緋雪夜*    時間: 2009-9-17 14:55:59

原帖由 乂星乂 於 2009-9-17 10:57 發表
錯錯錯錯錯     盜+黑暗+上佢用布裝 你82技打佢都系扣1大技都系一樣 除非用寵技唔系果2過大技  不過最怕未出就俾人KO 叫我用幻同隻80上賊打 我零遠俾人話淆低!一野封魔20秒 你打毛咩 20秒用唔到魔技=於一隻飛唔到隻小 ...

呢位人兄真係高見:victory:
比你著曬成套布~100黑暗~
有冇興趣同我玩返場:$ ?
(呀~~唔記得同你講~我獸快技同大技全部都係屬於秘法~100黑暗我都冇咩問題:$ )

作者: 魚蛋~*    時間: 2009-9-17 19:50:47

原帖由 *緋雪夜* 於 2009-9-17 14:55 發表

呢位人兄真係高見:victory:
比你著曬成套布~100黑暗~
有冇興趣同我玩返場:$ ?
(呀~~唔記得同你講~我獸快技同大技全部都係屬於秘法~100黑暗我都冇咩問題:$ ) ...

星星可能末見過你打無敵賊啵:em800_68:,哈哈哈
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-9-17 20:02:54

原帖由 魚蛋~* 於 2009-9-17 19:50 發表

星星可能末見過你打無敵賊啵:em800_68:,哈哈哈

其實佢有d都講得幾岩ga~~~~不過只係岩用係仙同醫身上lo:$
得閒睇多d曙光台灣佬打交~咁先係皇道A_A
台灣<憶>呢個族先至多猛人~
作者: 剎神之影    時間: 2009-9-19 23:49:45

基本上,係要睇邊個出招先/同用技岩唔岩

幻術師係勁係魔攻,係幾屈下架

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2