AGAMES 討論區

標題: ●﹏●收50+3云 [打印本頁]

作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-9 19:03:33     標題: ●﹏●收50+3云

收50+3 or +2云 但係無咁快可以比到錢住 起碼10月中至有錢
有50+3 or +2云留低價錢 或game名 50+2云 1000m起
+3云1500m起-.- 最好_0+3云低於2000m thx...
作者: 痛痛    時間: 2009-9-9 19:08:05

我有50+3 唔想放太低
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-10 19:11:30

哦.. 我game名叫風樹 " 你可以add我 或留低你個game名
你開個價出o黎啦
作者: 痛痛    時間: 2009-9-11 18:09:11

我都唔知放幾多錢好
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-11 20:50:04

唔想拖咁耐時間 留低大名 +3云o既錢就係1500m上
多過2000m就遲d先啦....冇咩錢~~ 我係game名 係 風樹
希望2000m留下啦 thx/
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-17 18:41:06

推呀推-.-讓這post推~~....推推推 50+3云云o.o
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-19 14:16:49

推推推~~有50+2或+3飛寶照殺...
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-21 19:41:07

推推推推~.~"50+2云或+3云1800M上 ..推推~~
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-24 17:11:34

推推~50+2 +3云 有PM我 LA___A"50加二或者加三雲呀~
作者: 秋天微雨    時間: 2009-9-25 14:28:09

30+3云1500m:em800_05:
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-25 22:04:21

推推~~50+3或+2雲 1500m上 50+2 1500m上 50+3云1800m上
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-27 15:26:18

推~~50+3或+2雲 1500m上 50+2 1500m上 50+3云1800m上
推推 價可高"但係我冇咁快比到錢架""
作者: 風樹x喵    時間: 2009-9-28 19:02:42

推推~~50+3或+2雲 1500m上 50+2 1500m上 50+3云1800m上

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2