AGAMES 討論區

標題: 有冇人知幻c 要學咩技????? [打印本頁]

作者: 鬼峰乂    時間: 2008-5-5 22:45:56     標題: 有冇人知幻c 要學咩技?????

請高人指點迷津:$
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-7 12:22:30

入睡(屈人),吸血(62有招大吸血,一次可以吸到好多人),沸血(屈人),+魔攻既招(+魔攻,lv4+160幾魔攻),魔盾術(打法c系超好用)仲有招吾知叫咩,係減人速既(屈人)
就係咁先,其他你自己研究下la
作者: jack1215    時間: 2008-5-7 20:28:33

學沸血,月影,虹光,詛咒,入夢 (但係唔好學嗜血術,因為佢唔高攻,到40LV先有LV2)
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-8 15:13:43

樓主如果信個兩個人教就屎得人多了=0=
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-8 15:15:38     標題: 回復 2# 的帖子

但如果真係學吸血..不如食hp水咪仲快=口=
作者: 鬼峰乂    時間: 2008-5-8 16:38:25

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-5-8 15:13 發表

你當我lulu呀?!一睇就知好流啦- -
你識唔識?識就教我啦=]
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-8 17:49:49

原帖由 鬼峰乂 於 2008-5-8 16:38 發表

你當我lulu呀?!一睇就知好流啦- -
你識唔識?識就教我啦=]

我唔識玩幻的@@
只係咁岩路過~xDDD
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-8 17:56:27     標題: 回復 7# 的帖子

咁你識玩咩職@@?
識5識玩戰=口=
識玩戰就教下我玩><
作者: jack1215    時間: 2008-5-8 19:11:57

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-5-8 15:13 發表

你係咪玩野啊
             我好心教下人啫 你咁串做咩先 你唔係玩幻c就咪嘈喇
作者: 笨andy    時間: 2008-5-8 19:26:51

我玩法c傢 不過好低lv 幫唔到你@@
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-8 19:37:11

邊個話吾好學吸血,我真係想問候佢全家(文雅d),升到62就有大吸血la,到時可以吸到好多血(冇咁易死),吸血係幻c必學技~
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-8 19:54:42     標題: 回復 11# 的帖子

咁點解你又5問下全曙光d幻師有冇學吸血呢= =?
問下曙光第1幻都好呀
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-8 20:45:18

曙光第一幻?邊個?我認為佢有學lo
我識既71幻佢都學左吸血,幻少血低防,有招大吸血就冇咁易死~
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-8 20:48:10     標題: 回復 13# 的帖子

咁曙光最高幾lv幻??
係咪74lv?
冇記錯ge話最高lv幻得74
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-9 01:26:36

原帖由 jack1215 於 2008-5-8 19:11 發表

你係咪玩野啊
             我好心教下人啫 你咁串做咩先 你唔係玩幻c就咪嘈喇

你呢句說話我諗好多人睇到都會笑你無知;P
你話我冇玩幻@@?我講你就信?
你不如查下我係曙光咩料先喇;P
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-9 01:32:16

原帖由 武鬥之神 於 2008-5-8 20:45 發表
我識既71幻佢都學左吸血,幻少血低防,有招大吸血就冇咁易死~

唔好意思~我同我老婆都係曙光第一幻~74lv幻術師~不過我同佢都冇學bo~
你識邊過71幻咁把炮呀?學埋d廢技晒2sp?佢識唔識玩幻架?
等我教下你點解唔好學啦~第一~呢招技得225傷害~仲要唔係黑暗技而係秘法技~
扣人少同埋回技慢到乜咁,仲要加得個dd血,我用枝中回都好過用呢招好多~有招大吸血冇咁易死?
我睇完你呢句真係想笑lo唔該;P ~你得隻61廢戰~仲要比人封埋;P
呢加咁勁係度老點人玩幻?問下板主影楓哥哥先啦
係要逼我晒咁多時間串你:funk:

作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-5-9 17:02:52     標題: 回復 16# 的帖子

小緣 74左啦- -?唔係死左成千萬咩
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-9 18:56:35

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-5-9 17:02 發表
小緣 74左啦- -?唔係死左成千萬咩

升返喇,個時同老婆狂人手=v=
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-9 20:38:31

我認得大吸血會好好多,你冇血既吸一下就滿番la,好過你用中血(仲要係到等回),呢招得200幾傷害?,9成9係lv1,lv1好似係好低lv就有得學la(低咁lv,你想高傷害得去邊?),佢同暗影擊(lv1)都係咁上下,仲要可以吸血,雖然一開始係吸到45血,但係一學左大吸血就好好多la~
我都吾想話你~打字打到手軟~
:P
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-9 20:47:43

原帖由 武鬥之神 於 2008-5-9 20:38 發表
我認得大吸血會好好多,你冇血既吸一下就滿番la,好過你用中血(仲要係到等回),呢招得200幾傷害?,9成9係lv1,lv1好似係好低lv就有得學la(低咁lv,你想高傷害得去邊?),佢同暗影擊(lv1)都係咁上下,仲要可以吸血,雖然一開始 ...

好心你唔好係度屎頂啦= =大吸血回得百幾二百血= =用左呢招先=我用枝細回?
大吸血得lv1炸呀生=_=何來lv2/3/4呀?暗影lv1都有385傷呀= =
邊有得比?
作者: S!U楓    時間: 2008-5-9 20:53:41

原帖由 武鬥之神 於 2008-5-9 20:38 發表
我認得大吸血會好好多,你冇血既吸一下就滿番la,好過你用中血(仲要係到等回),呢招得200幾傷害?,9成9係lv1,lv1好似係好低lv就有得學la(低咁lv,你想高傷害得去邊?),佢同暗影擊(lv1)都係咁上下,仲要可以吸血,雖然一開始 ...
唔好話我串你...版主大大都唔咁同呢個第一幻講野-3-
話你知...宜家夜小學既技都係我同佢一齊研究...你宜家話佢姐係話我姐...
你都好勁姐...一個大吸可能吸到成條血出黎咁勁...你唔識玩幻就唔好響道串串下咁喇
仲有...你知唔知出一次大吸出既時候要等幾耐....等得黎你瓜左老親喇...

作者: 神﹏小浩』    時間: 2008-5-11 22:46:26

哈哈 唔好笑死我LA
小緣唔識玩幻  睇怕都無人識玩 XDXD
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-11 22:54:50

係wo~小浩你玩過幻既,你發表下la~我個幻玩到40喳~
作者: 神﹏小浩』    時間: 2008-5-11 23:15:57

小緣係度 我唔敢出聲 A_A
作者: 笨andy    時間: 2008-5-11 23:17:30

多左人玩幻喎=.=........
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-11 23:17:33

我一睇返#11個篇野真係笑左出黎lo=0=
作者: S!U楓    時間: 2008-5-11 23:25:41

雖然一開始係吸到45血,但係一學左大吸血就好好多la~
佢呢句仲好笑喇....=w+
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-12 00:02:47

原帖由 神﹏小浩』 於 2008-5-11 23:15 發表
小緣係度 我唔敢出聲 A_A

唔好咁講=0=我幻c好多野都係問版主先知=v=
作者: 神﹏小浩』    時間: 2008-5-12 00:38:57

幻c係無敵 @@!!!
緊係多人玩  xD
作者: 神﹏小浩』    時間: 2008-5-12 00:40:58

原帖由 S!U楓 於 2008-5-11 23:25 發表
雖然一開始係吸到45血,但係一學左大吸血就好好多la~
佢呢句仲好笑喇....=w+

哈哈 我睇到成個POST都好想笑LO
小緣比人話唔識玩幻  XD 笑死
作者: S!U楓    時間: 2008-5-12 01:31:10

原帖由 神﹏小浩』 於 2008-5-12 00:40 發表

哈哈 我睇到成個POST都好想笑LO
小緣比人話唔識玩幻  XD 笑死

呢個仲好笑...13#
紅字注意@@
作者: 幻乂影    時間: 2008-5-12 12:16:28

武神唔識野唔好死頂.....
至於jacky真係搞到我笑爆嘴.......
唔識野仲要寸夜小同版大;P
吸血真係有用咁幻c米天下無敵-0
廢技黎架咋~高lv幻c有經驗米知@@40幻c那位唔好懶叻
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-12 14:33:19

右發現左佢一樣神野@0@
#2入睡(屈人),吸血(62有招大吸血,一次可以吸到好多人),沸血(屈人),+魔攻既招(+魔攻,lv4+160幾魔攻),魔盾術(打法c系超好用)

乜原來虹光lv4可以+160魔攻咁勁;P 點解我加得個80ga;P
作者: 幻乂影    時間: 2008-5-13 19:03:48

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-5-12 14:33 發表
右發現左佢一樣神野@0@
#2入睡(屈人),吸血(62有招大吸血,一次可以吸到好多人),沸血(屈人),+魔攻既招(+魔攻,lv4+160幾魔攻),魔盾術(打法c系超好用)

乜原來虹光lv4可以+160魔攻咁勁;P 點解我加得個80ga;P ...

佢有某某超勁外掛程式將+既野double掛:P
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-14 15:43:44

一時睇錯姐~係未咁都吾比先~
作者: S!U楓    時間: 2008-5-16 18:18:13

原帖由 武鬥之神 於 2008-5-14 15:43 發表
就係唔俾...因為你教錯人不特只....
仲要串串下咁...我覺得係咁既行為好唔要得
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-16 18:36:29

你算吧啦,我好人一早已經話只係路過~
之前已經比曬位你落台,係要係度屎頂;P
作者: 幻乂影    時間: 2008-5-16 19:00:42

誤人子弟.....不如我話你有100萬遺產等你買左1千架porsch就話睇錯左好冇?
唔識仲要屎頂屎.....加上寸人....道個歉叫兩位出色既一流幻c原諒你仲好啦
作者: 神﹏小浩』    時間: 2008-5-17 01:07:37

兩位出色ge幻c =.=""
作者: S!U楓    時間: 2008-5-17 01:09:07

原帖由 神﹏小浩』 於 2008-5-17 01:07 發表
兩位出色ge幻c =.=""
我已經冇玩幻術了.....玩返都覺得悶...
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-17 14:00:10

原帖由 S!U楓 於 2008-5-17 01:09 發表
我已經冇玩幻術了.....玩返都覺得悶...

呢排以殺版主為樂xDDD
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-5-17 14:13:10     標題: 回復 29# 的帖子

盜可以屈死幻= =....唔可以話最勁
作者: S!U楓    時間: 2008-5-17 15:50:48

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-5-17 14:13 發表
盜可以屈死幻= =....唔可以話最勁

係咩...同你打返場吧....
都講野唔好響我地既幻術講賊係打得到幻
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-17 17:49:59

雖然有少少離題,但係我都係要講,盜吾一定打得死幻and ec,因為佢地有訓教(幻)and定身(ec),盜打仙c就有得屈la~因為仙c冇咩屈機技
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-17 18:14:45     標題: 回復 44# 的帖子

盜一定唔夠仙c黎- -?
如果係正式pk 唔比潛就唔同啦- -...幾野爆死- -
作者: S!U楓    時間: 2008-5-17 18:27:55

點講好呢....回櫻: 咁又唔係...賊因為有連定....
                              但仙就冇...而且仙既特別係魔會高...
                              所以響PK起唔到作用....除左團戰....

回武: 你既講法唔係話唔岩...不過EC就一定可以...
                              記得夜小講過賊既定係快過EC既定的...
作者: 神﹏小浩』    時間: 2008-5-17 19:30:46

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-5-17 14:00 發表

呢排以殺版主為樂xDDD

小緣sm到板主哥哥唔再玩幻 xd  !?
作者: 神﹏小浩』    時間: 2008-5-17 19:33:04

基本上 [[[[[我覺得]]]]] 幻c真係6職最屈 =.=!!
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-17 20:21:38

係wo~忽~然記得la~我fd話有個68既盜打死左小be(68ec),秒殺(怕怕,不ec係法c類最低防既),我fd話佢用左招6連(其實有既咩?)
講到呢到,我真係有d怕怕,因為我冇學2連and+cp戈招,我d sp用晒學潛(lv3)and快意(LV6):'(
d料係聽我fd(乂o成成o乂)講既,吾知係未堅既
回癲櫻×﹏♀:邊有盜同人pk吾潛架?盜咁低防,梗係潛la,如果吾係,未去到p人,就死鬼左la~:victory:

作者: lamxdxd    時間: 2008-5-17 20:29:43     標題: 回復 49# 的帖子

乜潛5係lv2就夠la咩= =?
仲有快意擊..好似話學到lv2就夠..用黎學毒= =
仲有回cp果招都好似要學- -
作者: S!U楓    時間: 2008-5-17 21:24:54

原帖由 武鬥之神 於 2008-5-17 20:21 發表
係wo~忽~然記得la~我fd話有個68既盜打死左小be(68ec),秒殺(怕怕,不ec係法c類最低防既),我fd話佢用左招6連(其實有既咩?)
講到呢到,我真係有d怕怕,因為我冇學2連and+cp戈招,我d sp用晒學潛(lv3)and快意(LV6):'(
d料係 ...
唔該你喇...我又唔想話你...lv2潛....lv2快意夠架啦..唔識配就唔該你死開喇-3-
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-17 22:40:35

車~我第一次玩喳~我吾信個個第一次玩都吾會配錯lo~仲叫人死開,配錯就要死開?死開=吾玩???係咁未有好多人吾玩曙光lo~ >o<
作者: S!U楓    時間: 2008-5-22 17:41:28

原帖由 武鬥之神 於 2008-5-17 22:40 發表
車~我第一次玩喳~我吾信個個第一次玩都吾會配錯lo~仲叫人死開,配錯就要死開?死開=吾玩???係咁未有好多人吾玩曙光lo~ >o<
一個問題....你唔識玩...或唔記得左點配就教人....
你姐係想教壞人姐....仲有...死開係一個廣東話既語言文化...死開=吾玩???..呢句係你既諗法..OK?!
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-22 17:57:46

你ge理解能力真係有小小問題=_=
死開=行開
作者: Oo雨龍oO    時間: 2008-7-16 14:32:12

幻 殺5到ec 詳細5講  因為5記得系邊個post講過- -"
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-7-17 21:14:38

- -我知點解..依家既EC真係變晒態
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-23 13:02:05

原帖由 Oo雨龍oO 於 2008-7-16 14:32 發表
幻 殺5到ec 詳細5講  因為5記得系邊個post講過- -"

咁如果ec冇曬mp,咁幻仲殺唔殺到?

魔力燃燒

<幻術師的高階黑暗攻擊法術,能大幅減少對方MP和CP並且吸收為自己的MP使用。>

冇估錯呢招唔係扣血技,即係可以入夢狂出都唔會醒

至於高lv ec有防訓呢招..呢招的確好屈xD

不過高lv幻同高lv ec打,幻c會用結界技唔再用普通技,重力結界lv2已經好似中左咀咒術咁慢

如果lv4?我諗唔洗行都似=_="
作者: 冰之使    時間: 2008-7-23 13:13:26

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-23 13:02 發表

咁如果ec冇曬mp,咁幻仲殺唔殺到?

魔力燃燒

冇估錯呢招唔係扣血技,即係可以入夢狂出都唔會醒

至於高lv ec有防訓呢招..呢招的確好屈xD

不過高lv幻同高lv ec打,幻c會用結界技唔再用普通技,重力結界lv2已經好 ...

不過EC lv4定身好似可以連定...+上打法職EC都5多洗用MP(用物攻傷害應該更大@v@)
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-23 14:08:21

ec米屈哂!?=0=...弓手出禁魔@@....佢定唔到就羸梗嚕:)
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-23 14:09:59

我第一次玩盜已經知唔好配快意lv3同潛行lv3呢d=.=||你廢就廢啦...學技唔用腦....
自己唔識又唔上網查...又懶又蠢
作者: 斷情    時間: 2008-7-23 14:20:26

原帖由 幻乂影 於 2008-7-23 14:09 發表

我第一次玩盜已經知唔好配快意lv3同潛行lv3呢d=.=||你廢就廢啦...學技唔用腦....
自己唔識又唔上網查...又懶又蠢

個人認為曙光最強職業係盜(高LV個D 低LV很廢的)
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-23 14:22:55

原帖由 冰之使 於 2008-7-23 13:13 發表

不過EC lv4定身好似可以連定...+上打法職EC都5多洗用MP(用物攻傷害應該更大@v@)

幻入夢出技快過ec~定得來都入夢左~或者一齊定
冇mp右何來加血同定?
仲有重力結界..你行埋到黎先算=v=
爆神毛?坐飛行?馳靈?
到時仲有邪惡結界呢招~燃云之火都未計~___~
作者: 斷情    時間: 2008-7-23 14:58:27

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-7-23 14:22 發表

幻入夢出技快過ec~定得來都入夢左~或者一齊定
冇mp右何來加血同定?
仲有重力結界..你行埋到黎先算=v=
爆神毛?坐飛行?馳靈?
到時仲有邪惡結界呢招~燃云之火都未計~___~ ...

咩1P1 可以有時間出噤多技+咩=口=
用EC打法職冇哂點用MP 定+扣物防
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-7-23 15:25:17

原帖由 斷情 於 2008-7-23 14:58 發表

咩1P1 可以有時間出噤多技+咩=口=
用EC打法職冇哂點用MP 定+扣物防

法職大量mp嘛~____~同埋結界技可以話係輔助技,
只不過人地係附近身邊就自動中
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-7-23 18:52:36     標題: 回復 59# 的帖子

EC招75技第一LV,兩秒+600血,你點玩?人地用飛標都屈得死你
作者: 楓之葉    時間: 2008-7-23 20:32:16

天天一個大屁含有VX神經毒素
一湯匙VX毒素揮發在空中,附近8條街的人全死光,
而天天一個大屁全人類死哂    曙光最勁就系天天

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2