AGAMES 討論區

標題: 天寧ser 目標成功了=]! [打印本頁]

作者: 呀甘    時間: 2009-9-21 17:01:11     標題: 天寧ser 目標成功了=]!

終於都上到1500攻:$   

雖然比起好多同級仲差好遠,不過完成到目標都好開心:time:

我要多謝好多好朋友成日幫我:)

第一緊係othmo  ,ot哥子啦:yeah:  細路仔咁幾可愛:cheer:

仲有快樂小王子:loveliness: 真係幫左我好多野:yip:   仲有淘乂大,卍靚仔卍..同我搞基的小浩:loveliness: 臭六日@v@

仲有好多..未諗到唔講啦:em800_18:

仲未整好哂d裝=]  希望下次會po1550攻比大家睇啦:handshake    多謝好朋友:Q !!

作者: paulchu7    時間: 2009-9-21 20:01:03

做咩唔比睇其他野-^-唔通得5000血
作者: 呀甘    時間: 2009-9-21 20:10:49

7000呀...:bowdown:
作者: CC.LeO    時間: 2009-9-21 21:55:07

甘甘#65我想睇你速同防#65唔好遮la~仍張po出泥正d#13
作者: 軒少死亡    時間: 2009-9-21 22:21:33

甘,你好勁呀
作者: 呀甘    時間: 2009-9-21 22:47:19

原帖由 CC.LeO 於 2009-9-21 21:55 發表
甘甘#65我想睇你速同防#65唔好遮la~仍張po出泥正d#13

你係@@?速我得368#12   防得656渣@v@
作者: x紫戀x    時間: 2009-9-21 23:43:58

作者: CC.LeO    時間: 2009-9-24 20:50:05

我係偉,你其他方面都要改下#32槍唔係只靠攻高的
作者: Siu誠    時間: 2009-9-24 20:58:34

講唒比我知.可惜你連個千3的劍都唔夠打;P
作者: 尒嬡    時間: 2009-9-24 22:39:51

=-=好勁   但我永遠都係咁廢xD ^^
作者: 呀甘    時間: 2009-10-1 11:18:06

原帖由 Siu誠 於 2009-9-24 20:58 發表
講唒比我知.可惜你連個千3的劍都唔夠打;P
死草:bang: 你太勁ma:loveliness:
作者: 316388325    時間: 2009-10-1 23:10:38     標題: ~~~

:em800_137:   85依舊被我sm。 哈哈哈哈
作者: 呀甘    時間: 2009-10-3 19:26:56

原帖由 316388325 於 2009-10-1 23:10 發表
:em800_137:   85依舊被我sm。 哈哈哈哈
唔知邊個今日狂封我唔到呢:$

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2