AGAMES 討論區

標題: 扣我分都要講!垃圾003 [打印本頁]

作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 11:34:32     標題: 扣我分都要講!垃圾003

GM003你吾好以為自己大晒!我一上線你就來搵我.仲懷疑我用外掛打怪,我企左系度都冇打怪.你都夠勁未行埋來都知我打緊怪.叫我即克回你我就即克回你.系你叫我講多次.個句"X你"明針對.你試問下我有沒洗你密頻先!有沒打怪.就系為左個句就凍結我AC.亂用權利~!話你知.吾系你來搵我先我都吾**想**你...........垃圾gm吾系得你有情緒.吾好以為自己大晒.

作者: 笨豬    時間: 2008-5-9 11:50:29

睇完個POST 覺得有D似 『美心港女』事件;P
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 11:52:54

我剛上佢就系交談個度say  HI
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 11:54:41

gm話佢自己吾知我上左幾耐.我一上就SayHI.我點**知佢 系吾系HI我.出埋交談話我外掛我先應佢
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 11:56:40

垃圾GM系你叫我講多次個句粗口.我話吾想同你d廢才GM講野有咩問題.系你自己聽吾慣就封人AC.
作者: 笨豬    時間: 2008-5-9 11:59:50

師兄 算罷啦 又係你自己挑釁人先
你回完佢 咪又佢係度企囉 又要走去話人
引用其他壇既師兄話齋: 顧客永遠是對的
真係害死服務性行業既員工
今似件事 我覺得兩個都唔岩
只係衰在你開波用粗口鬧人先
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 12:04:20

吾系我想鬧.我只系覺得佢玩緊針對!因為我想上次話d  gm  cheap到要人買點救自己.而佢自己系EC吾識救人.可能系甘掛先得罪個d垃圾!但我吾覺得自己有錯.因為我覺得佢系玩緊針對!
作者: 笨豬    時間: 2008-5-9 12:07:04

睇相見到 人地向你查詢 你第一句已經"**"人
人地雖然跟住都唔見得好有禮貌(可以話差)
但你仲要話多人地一句
所以佢鎖你都未嘗無道理
如果你話佢玩針對 前事無相睇 就真係不得已知啦
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 12:14:04

算!講多晒氣.佢地大晒ge! .人地個d當左自己系神.5比人串得嘈來都晒氣 轉玩第二只game好過. 影楓25號我先上返!
作者: wellcome    時間: 2008-5-9 12:36:43

@@佢要求你講多次...你做咩唔講?
你唔服從佢,都係鎖你喎!!!
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 12:38:35

原帖由 wellcome 於 2008-5-9 12:36 發表
@@佢要求你講多次...你做咩唔講?
你唔服從佢,都係鎖你喎!!!

甘都得.........你講尼句我吾知比咩表情你:L
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 12:42:19

等十日後解返......個ac.............各位玩家睇清楚尼d就叫左權力.但吾系系我地自己手中.而系任人擺布!所以升級來有什麼意思
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 13:03:26

原帖由 笨豬 於 2008-5-9 11:59 發表
師兄 算罷啦 又係你自己挑釁人先
你回完佢 咪又佢係度企囉 又要走去話人
引用其他壇既師兄話齋: 顧客永遠是對的
真係害死服務性行業既員工
今似件事 我覺得兩個都唔岩
只係衰在你開波用粗口鬧人先 ...

你要搞清楚我先系玩家.就算系比我鬧一句佢都未至於要死姐.畢竟我系吾識佢.系要捉d外掛而吾去掛個d人.反而系亂用佢個權力系度封人.職業道德有d問題

作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 13:15:31

上面寫清楚系多次中傷先來停角色.試問我有沒洗你密頻003!
你吾系職業道德有問題.就系你忍耐力差.又或者你系針對我
以上個幾條有邊條系得罪你!

作者: 草女乂    時間: 2008-5-9 13:16:23

算啦 冰紅 咪 同gm嘈啦 佢地 發起脾4 上黎 係你自己蝕底咖咋
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-5-9 13:43:35

封幾耐................
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 13:44:36

十日!打電話上去問.........
作者: 熾天狼    時間: 2008-5-9 14:20:00

紅 被隻GM個電話我 我打長途**9 GM003
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 14:22:32

.......算吧.佢個d**夠隋便屈條罪來罰我.同佢講都晒氣.003佢遲早搞衰只 game
作者: 熾天狼    時間: 2008-5-9 14:22:45

紅 被隻GM個電話我 我打長途(尸口中月)9 GM003
作者: 熾天狼    時間: 2008-5-9 14:23:51

我叫人一日打几次被佢地
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 14:23:59

= =系度(尸口中月)佢吧!我知GM會睇
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 14:27:33

原帖由 熾天狼 於 2008-5-9 14:23 發表
我叫人一日打几次被佢地

晒氣吧!某位 GM 似cheap 精

作者: 熾天狼    時間: 2008-5-9 14:28:09

驚佢 被我找到佢地電話有排玩 GM003  最好佢要來睇
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 14:30:44

= =系大陸都甘串..........
作者: 幻乂影    時間: 2008-5-9 17:55:13

佢當自己係神其實係我地既奴隸
試下我地唔買點睇佢有咩野撈~
水能載舟亦能覆舟~
佢而家咁臭寸我地一齊轉game囉~睇佢搵邊個封~
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-5-9 17:56:41

好!齊齊轉!我d野無左無所謂,最緊要開心
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 19:16:43

原帖由 幻乂影 於 2008-5-9 17:55 發表
佢當自己係神其實係我地既奴隸
試下我地唔買點睇佢有咩野撈~
水能載舟亦能覆舟~
佢而家咁臭寸我地一齊轉game囉~睇佢搵邊個封~

連回應沒打怪都比佢封.垃圾緊系錢搵錢夠定 !甘臭串
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 19:20:44

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-5-9 17:56 發表
好!齊齊轉!我d野無左無所謂,最緊要開心

.......甘又吾使=.=我只系覺得個(某位)GM個腦吾知裝咩.連系Game 到比人話左一句就封人AC真他媽的吾忍得.
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 19:30:37

哇= =膠到?!
自己發脾氣 大晒牙= =?!
咁就封人ac= ='好膠下囉..
話咩傷害社會風氣既野...我地日日係易頻爆粗又唔見佢封= =姐係自己本份都做唔好..
依家玩針對比人串1串就凍人ac= =難怪咁多人唔鋸..
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 19:35:39

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-9 19:30 發表
哇= =膠到?!
自己發脾氣 大晒牙= =?!
咁就封人ac= ='好膠下囉..
話咩傷害社會風氣既野...我地日日係易頻爆粗又唔見佢封= =姐係自己本份都做唔好..
依家玩針對比人串1串就凍人ac= =難怪咁多人唔鋸.. ...

佢自己吾仲意聽可以封言.佢用封Ac來嚇我正(人卜=仆  竹人土土弓=街)
作者: S!U楓    時間: 2008-5-9 20:01:54

冰紅豬....你有冇再講多次先...
今次我幫你架......佢咩原因封你
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 20:03:37

原帖由 S!U楓 於 2008-5-9 20:01 發表
冰紅豬....你有冇再講多次先...
今次我幫你架......佢咩原因封你

仲要我講多次個句.你問003睇下我有沒講多次.尼度已經好明.張圖好明顯我系企系度.佢吾系我隔尼我又未打怪.佢就出交談話我外掛.佢系吾系誇張左d.

作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 20:06:29

楓我要返工.陣間返工地點先再上來睇.好火....:@
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-9 20:09:12

第2句應佢系講左尼句"吾想同佢d廢才嘈"
作者: S!U楓    時間: 2008-5-9 20:16:18

原帖由 Oo冰紅oO 於 2008-5-9 20:09 發表
第2句應佢系講左尼句"吾想同佢d廢才嘈"

投訢佢喇.....講真係我打上去同佢講,...
不過講果時要有禮貌D...唔好爆粗....
同埋要講到好有道理咁
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-5-9 20:33:26

冰紅哥哥比人封左,,,,
星期六無得幫我啦....
好慘....不過你未必要爆粗~
事關你爆粗一有辱自己~
二尼講還點佢都唔講理....
衰衰地認錯米算lo~
搞到件事咁大把鬼......冰紅你有無msn?
我話件事比你知....唔關game事~
我地班form 4爆大walk~
同你差唔多......大家吹下水咁....
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-9 20:37:19

其實爆粗成日都爆啦..
我地係易頻嘈經常爆 gm特別d@@?
佢地咪又算係玩家既一種
玩家比人爆粗鬧佢地又唔理w0
淨係理自己權利 算點先@@
作者: 俠客    時間: 2008-5-9 20:40:02

如果我升到lv7x先比gm封號:@ (仲要冇無辜果隻:@ ),我都會投訴(講真)
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-5-9 20:48:42

但係.....講粗口都唔算係好事~
唔係必要都唔洗講ge~好似你都唔會好地地
同你老板爆粗呀....
d警察同gm差唔多啦~
你都唔會一查你身分證就爆佢粗掛....
作者: 星星~☆    時間: 2008-5-9 22:02:50

根據e張圖...就係gm 5岩bor~
佢好似玩針對...
而且gm 平時捉人係出系統架ma...
點解今次會出交頻ge????
gm003 真係恐怖ar= ="""
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-9 22:03:09

為左句X你就封...
真係好有問題LO
又冇用*#打怪..封黎有X用
作者: 星星~☆    時間: 2008-5-9 22:04:45

5通gm 失戀...心情5好???
一上就要搵人降火= =?
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-9 22:05:42     標題: 回復 43# 的帖子

投訴佢LA..
E D咁既GM...留5留都罷LA
作者: 星星~☆    時間: 2008-5-9 22:07:18

lam講得好...
gm 咁做有濫用權力ar~
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-9 22:10:05     標題: 回復 45# 的帖子

係LO
為左句X你就封人...有冇人性呀??
依加咁X要面把X呀...都痴X線
GM有病就去睇獸醫LA
作者: 鬼峰乂    時間: 2008-5-10 00:12:52

大家一齊投訴佢啦!!!!!!!
作者: Oo冰紅oO    時間: 2008-5-10 10:16:25

我想投拆佢.但系地區問題我打左電話話凍結我十日.我非常無奈!只能講比我領教佢個d垃圾行為!唯有當自己吾好彩.雖然系凍左十日但令我更加覺得自己冇錯......(GM有意針對太明顯)

作者: S!U楓    時間: 2008-5-10 17:51:26

原帖由 Oo冰紅oO 於 2008-5-10 10:16 發表
我想投拆佢.但系地區問題我打左電話話凍結我十日.我非常無奈!只能講比我領教佢個d垃圾行為!唯有當自己吾好彩.雖然系凍左十日但令我更加覺得自己冇錯......(GM有意針對太明顯) ...
你咩地區問題牙...
其實你呢一件事我都會向上頭反映一下...唔好話我做朋友唔幫你
作者: 星星~☆    時間: 2008-5-10 19:41:59

冰紅佢係澳門~~~~~~~~~~~~~
gm 係香港~~~~!!!!!!!!
作者: z樂    時間: 2008-5-10 20:20:06

唉   請埋d咁既人做gm  係我  抄左佢啦
作者: micky977〥    時間: 2008-5-11 16:34:00     標題: 回復 41# 的帖子

點解今次會出交頻ge????
萬一我升lv習慣熄哂D頻呢-0-"?
作者: 星星~☆    時間: 2008-5-11 16:54:36

回復 52# 的帖子
我諗gm 係玩野
- -"
作者: 斷情    時間: 2008-5-11 16:55:10

噤你隻盜呢?  冇事MA?
作者: 星星~☆    時間: 2008-5-11 16:59:38

好似封ac 10 日
作者: 俗長    時間: 2008-5-14 11:14:06

佢果句:你唔係話唔驚咩= =
好有挑釁性囉........

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2