AGAMES 討論區

標題: 80戰 幫我睇睇有咩改善 [打印本頁]

作者: 臭屁蟲    時間: 2009-10-25 19:45:04     標題: 80戰 幫我睇睇有咩改善

幫我睇睇有咩改善

作者: 呀`日仔    時間: 2009-10-25 21:03:36     標題: - -'''

你d攻好高:em800_89: 同d速........:em800_82:
作者: 逆愛    時間: 2009-10-25 21:36:09

80黎講.要勁既.千5UP攻...450UP速..差唔多嫁啦~_~
作者: awaw5017567    時間: 2009-10-25 22:20:55

血还可以,攻击少,防御低,速度慢, 以上就是这些问题
作者: zerofreefly    時間: 2009-10-26 12:50:59

你係玩咩戰=3=??
我睇你攻防血似刀戰....
如果係既話.......血低左小小..
攻最好可以有1500....血上到8000更好..
防最好都要750上-3-
速可以洗盡佢....落血/攻....
刀主要守屍用......so個人覺得唔洗速
(有咩錯唔好小我=3=)
作者: chan1997329    時間: 2009-10-26 14:02:11

推推,,,幫手推
推推,,,幫手推
作者: j444444j    時間: 2009-10-28 16:49:37

血     OK
攻     BAD- -
防     GOD
速     龜左
作者: mokyikhong6p    時間: 2009-10-30 21:29:04

原帖由 逆愛 於 2009-10-25 21:36 發表
80黎講.要勁既.千5UP攻...450UP速..差唔多嫁啦~_~

我想話...80戰1450基本上係頂攻:em800_82: 不過當然你可以食重置丹啦:em800_89: 睇黎樓主都食左5少...所以你d速唔係好掂...不過可以換對翼既:em800_18: 但係如果你話我聽你已經有翼都係咁既速:em800_124: 我冇野講:em800_113:
作者: mokyikhong6p    時間: 2009-10-30 21:32:01

呀...仲有...你d力道應該要過1000先得...同埋防都唔得...起碼750先收貨囉:em800_82: 最後我想講既係你e個攻要配合埋攻修先得...80lv唔夠20攻修可以byebye:em800_47:
作者: y6678856    時間: 2009-10-31 20:12:51

推推推推推推推推推推:pig:
作者: 帳號被查封    時間: 2009-11-2 15:03:50

本人覺得你玩刀戰吾洗 速( 刀戰無咩技過50-.-)

攻=一般啦
hp=都可以既
防=幾可以

高攻d 好好多-__-"

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2