AGAMES 討論區

標題: 新手報到~舉手xd [打印本頁]

作者: 抹茶    時間: 2009-12-9 21:34:35     標題: 新手報到~舉手xd

=w=大家好...我係新手一枚..多多指教
話說上一次我想玩e個game係今年9月...朋友介紹我入
連ac都注冊好...點知down到99%果陣,唔知點解down唔到下去...
搞做好耐..我放左棄
但係今日突然心血來潮想再down下...又得左喎:P
但係點都想唔到..到我down到時我個朋友已經唔玩((佢玩左1個月74 lv
見大家都講到個game就黎玩完咁...我係唔係都唔應該玩呢?
畢竟...一個就玩完既game一點就唔好
一黎冇人組隊打怪...二黎又冇人賣自己o的野
一個online game之所以係online game全因有其他玩家一齊玩
到我玩時個個都唔玩
咁....仲有咩意義呀..唉....
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-10 00:02:40

天羽滅亡了 趁未洗濕個頭...都係快點逃亡吧
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-10 07:50:27

2樓果位朋友:
一隻game之所以可以生存到 大部份都係不斷有新血加入
好似比喻茶樓咁 人地一入門口 你就係咁同人講d野唔好食 食死人
一傳十 十傳百
你仲係到趕人走..唔玩完先奇啦
隻game玩完都係多謝你地d咁"忠實"既玩家

作者: murphykong    時間: 2009-12-10 20:09:44

推............
作者: ovid17    時間: 2009-12-10 20:12:45

樓上咪呃POST
唔係就叫做神呃:em800_35:
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-12-10 21:30:58

沒所謂伽。
只GAME對d我地這些廢物玩家一點都不照顧,
那麽那裏還有新手存在呢?
作者: 6d20mike    時間: 2010-2-19 13:35:10

:dump: :dump: :dump: :dump: :dump: 是你超"忠實"車=.=|||
作者: 乂紫陵    時間: 2010-2-28 20:37:40

原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-12-10 21:30 發表
沒所謂伽。
只GAME對d我地這些廢物玩家一點都不照顧,
那麽那裏還有新手存在呢?

咪就係~~我新手一名~都無人照顧:em800_113:
作者: 水靈子    時間: 2010-2-28 20:52:59

我黎報導。。:yeah:
作者: 傅嵐    時間: 2010-3-3 19:08:45

hi
我都黎報到

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2