AGAMES 討論區

標題: 幻師的密碼... [打印本頁]

作者: challroo13212    時間: 2008-5-24 20:59:10     標題: 幻師的密碼...

1.幻術師幾等開始比較強

2.幻術師要練哪個種族比較好

3.幻術師的技能 要學哪個 要點到幾 先後順序

4.我看人家說 甚麼打怪要用獸行??是蝦米 要放技能不是不能用獸行

5.一大堆任務 值得解的有哪個?

6.我是一個新手 怎麼賺錢比較快 比較好

7.曙光2有沒有甚麼小秘訣

請果決的回答每個問題 不要看我之類ㄉ...@__@

問題有點多 20點~~@__@

能帶我更好@__@

給最好斗唷^__^

1...16lv開始..可以吃死治療跟仙法因為有魔盾術..52等開始..由

於有迷惑術+入夢術2種使人無法行動攻擊跟補血的術..

所以吃死射手跟戰士

吃盜賊比較困難一點..因為他能隱身.你要很有技巧才有可能

2.幻術3種幼獸都有看過人家用.應該沒什麼差吧

3.幼獸全學(反正不用技能點)幻術技能沸血2.月影之吻2

入夢4.魔盾3.虹光4.魔力之泉3.迷惑3.暗影嗜血1.厄運之息1.

70之前.主要要點的就是這些.至於.加屬性的跟詛咒為啥不點呢?

因為.幼獸的攻擊技能就夠用了.不需要在點人型的攻擊了

屬性那麼多種.要點一定全點.那你技能點就不夠用哩!!

4.就如我上述的.由於攻擊都是用幼獸技能.當然是用幼獸練功囉

變成人型.主要是PK時候用來放對手跟+自己魔攻或狀態的.練功

時並不需要.因為幻術已經比戰士清怪還要快了!!

5.一大堆任務.其實都不用解.因為.經驗值不如自己練功的多..

專心練功反而錢賺的比解任務快.升的也比較快

6.怎樣賺錢比較快...1.賣點卡.點商(現在大約1比1萬以上.每個伺

服器不同) 2.龜塔(古靈.浮鬼.閻破)打到的東西都能賣到不

錯的價錢 3.賺差價.這是奸商的行為.不過.也是不錯賺的!

7.小秘訣...哪方面的??練功的話.就狂吃寶盒.組滿練功..因為.

多組一個人.經驗就多1.2倍..假如都認真打怪的話.經驗是單練的

2.4倍在跳.再加上寶盒.等於一個沒吃寶盒單練的人的4.4倍..

那是很驚人的速度唷@@"

幼獸技能一樣是跟技能導師學.CP就是戰士.射手.盜賊的魔

就跟治療.仙法.幻術的MP一樣..

幼獸..選狗好了..因為他的幼獸技能是落石..比較有震撼力..

強度是一樣的..所以沒差..
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-25 00:26:25

邊個話多組1個人就多1.2倍exp架- -??你肯定到果個人打怪速度同出怪數量- -?
仲有寶盒...點解會係4.4倍- -??我有d唔明.. 1.2+1.2都係=1.4- -點解可以咁多...4.4- -
d任...其實冇話冇用架w0- -有時有d武呀....果d..如果自己升開lv果個地方同做任要打果d怪一樣...都不彷接埋...死左番城都有得幫補exp嘛--...
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-25 00:47:46

55~好多任要打既怪升lv戈陣好多時都會打到,不妨接埋la~上面講得岩,個個打怪既速都吾同,組到法c類既就吾止4.4 la~組到d打得慢既就可能連3都冇

以上講法係以組左好多人有4.4倍為根據
作者: 幻乂影    時間: 2008-5-25 01:22:30

射手唔一定秒到= =對方都識定你身(都算阻到一陣時間...)....加上可以換布裝= =...
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-25 02:28:54

癲櫻×﹏♀:你可能講錯左少少野,我1個人打就1000既,組左左6個就大約係3500以上(組左6個一個人會分到300幾,當然,打怪既速都有影響),爆埋2倍既就有7000到

我估計可能會超過4.4

其實組人組到4個到,之後每個人所分到既經都已經吾會點減la
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-25 12:14:53

首先 手打同掛機速度唔同啦= =
肯定有4.4- -??冇可能嘛- -
出怪速又唔同 法c都唔一定打得快...高lv法c打怪成日要坐- -因為高lv怪高攻 法c防低 d人基本上都係鍾意組戰 因為打怪速度平均 唔易死唔易金- -好多人岐視法c唔組法c添- -你話低lv地方出怪快姐..默果便無風果便--...哇 n年都矛隻怪打下 所以冇可能肯定到幾倍l0- -
估計既野 唔肯定既野就唔好用肯定既講法講出黎嘛- -
作者: 神﹏小浩』    時間: 2008-5-25 12:26:12

幻c個d技唔係咁學 =]

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2