AGAMES 討論區

標題: 出個公告大Q灑?我地GE陪償呢? [打印本頁]

作者: 千里    時間: 2009-12-24 11:25:36     標題: 出個公告大Q灑?我地GE陪償呢?

E+係你地GE錯失,令到玩家入吾到,你係咪作出陪償,以示為你作為GM應有GE責任.
作者: Ceciii    時間: 2009-12-24 11:37:45

哩d野唔係GM想架,唔好下下都罵GM喇,打少幾隻王好大獲咩?+上打王又唔係一定搶到
作者: 千里    時間: 2009-12-24 11:42:30

我沒講打王問題WO,你吾好對號入座:o
作者: Ceciii    時間: 2009-12-24 11:47:34

甘你有咩損失呢請問??
作者: 千里    時間: 2009-12-24 12:01:46

損失呢DE野,好難講GA WO.個個都吾同
作者: Lucciola    時間: 2009-12-24 14:22:15

梗要賠償=ˇ=
雖然呢個Bug煩唔到我=D"
但係尋晚,今朝,,
都見到D Fd,On左又彈ˋˊ
真係唔知點好@@
作者: 詛咒娃娃    時間: 2009-12-24 14:37:13

d人要賠償有唔知要人地賠償d咩,
真系矛盾= =
作者: Mc.HcL    時間: 2009-12-24 15:04:13

成日咩都入晒gm數,gm係有佢o既責任,不過gm都係人丫,佢唔會咩都識,有問題出現左都要比時間人地諗下解決o既方法,而家不過係冇左幾場boss姐
,同埋果幾場boss中,都唔見得你可以食到幾隻丫,損失最多果班都未出聲,你又嘈咩呢?
不如咁啦,比你做gm好唔好?:)
再唔係出個bug比你,d野任bug咁米咩問題都冇晒囉
作者: Ceciii    時間: 2009-12-24 15:14:09

咁請你講有咩損失 冇ge話唔該你del post=-]
作者: 我最型    時間: 2009-12-24 15:15:48

想問下你損失左d咩?
你咪當維護一日囉 唔通你維護入唔到又要人賠咩:o

仲有尋日12:00am先玩唔到 今朝10點已推出方法

都用左最短時間來解決啦
作者: 千里    時間: 2009-12-24 16:33:20

拿,我沒講係打王問題,點解你地下下講打王呢?
作者: 千里    時間: 2009-12-24 16:36:50

回我最型,通常維護都會講聲,難道次次有問題就當維護咩
作者: 千里    時間: 2009-12-24 16:38:26

我GE損失咪自己知LO,點解要話你知,你係我邊個?,使吾使要我比埋ID NUMBER你,你都有問題GE
作者: Ceciii    時間: 2009-12-25 15:31:04

原帖由 千里 於 2009-12-24 16:38 發表
我GE損失咪自己知LO,點解要話你知,你係我邊個?,使吾使要我比埋ID NUMBER你,你都有問題GE

咁我想問...你唔講有咩損失點賠呢?
作者: Ceciii    時間: 2009-12-25 15:32:44

原帖由 千里 於 2009-12-24 16:36 發表
回我最型,通常維護都會講聲,難道次次有問題就當維護咩

咁反正今日都維護架喇,得幾個鐘姐,唔見得GM唔係即時補救lor

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2