AGAMES 討論區

標題: 有了你們,多冷的聖誕也變得溫暖 - LAM之相集7 [打印本頁]

作者: lamxdxd    時間: 2009-12-25 00:00:13     標題: 有了你們,多冷的聖誕也變得溫暖 - LAM之相集7

1年前...一直都係度諗可唔可以係聖誕節出相集,結果因為一d事而出唔到
1年後...聖誕節同樣安靜,但天氣暖,人心更暖..只因朋友

7個相集...7種風格,7個人幫忙,嗯...依種或者就係同7既緣份

人物介紹篇

朋友+團友篇

無聊新搞作

帥vs靚仔,會擦出咩火花?不如睇下下面!

相集5-7既工作人員~辛苦晒笑女

聽路綺歐聽上腦了,但亦都係我心聲

小雲...你的,貼係度既原因你應該知了

獨照篇

以前d傻傻地既行為,今日都好難搵得返~

偷拍...唔記得左邊個

想當年行不戮真係心驚驚..依加......慢慢行都得!

唔知係度做乜

當年無聊得滯係度同npc玩合照,但咪又係獨照

夕陽無限好,只是近黃昏...一個大沙漠,只有我一個,更感寂寞!

認住我...傻人一大個,凍冰冰仲摟雪人

寵物篇

浮鬼+肥貓......已成過去,肥貓被冷落,愈諗愈大罪惡感..但係我一定唔會將你放比其他人

肥貓..請讓我愛你......

以前用幽光升lv..依加就咩寵都唔用..慳左唔小錢,升lv唔洗驚死左隻寵

......牛油隻貓你做咩...........想點!!

以前用寵打怪影相既英姿又已成歷史,但始終咁型d

kiss~不過唔係真愛入侵

1個傻人+1隻傻蝶唔知做咩就黎跌

朋友篇

玩拜神~

極唔合理既排法

飛傷...冇玩曙光好耐了...有時睇返之前同你影d相真係好想笑

3個人又得返我1個有玩曙光\./

懷念犬女,相集6以後一直都好小見到你,你亦係一個謎,到底你係男定女!?幾大?

3個傻人的背影

丹丹...講返佢其實都冇咩點同佢影過相,大家都好忙,連影相,溝通既時間都小左

場景+怪物篇

想當年影到比怪打死左都唔知..唉,真失敗

其實冇左D NPC會好D..點解係要企係個火堆前面..唔驚燒死咩?

深夜安靜,天空更靚..如果現實既天都咁靚你話幾好

其實係咪用忍者既飛刀整...如果係好危險WO

女媧既海底..雖然記得大約由咩位落去但我次次都落唔到- -"

你估下依度係邊!?    答案: 虎城 ←CTRL+A

夜晚既不知巔同樣咁靚

後記

相集7,12月...意味住相集已經出左2年...2年一直有唔同既改變,由亂咁整變用心整,
由紀念一下變抒發一下,由一支公去整變成幾個人一齊諗...而工作人員......
亦由幫手比意見/諗變成 比意見/諗+閒話家常~但係愈用心機,愈辛苦,愈傷感...
或者就係疾風講既「係貢獻同時都要付出好多野」..雖然忙,但我依然呃住其他人話唔忙..
繼續一齊吹水,繼續網聚..一切如常...可能我已經習慣左邊做邊吹水了

係7集入面..我既感想愈黎愈多了...但係冇辦法講到出黎...但係有幾個人我就算格硬嘔都要嘔出黎
風雪: 雖然話識左6年,你玩曙光玩左應該1年,我亦有係你玩曙光果段時間出相集,
BUT......我不段係你面前同你講出相集,但係相集入面連你一張相都冇,甚至對你這個最好既朋友都隻字不提!
如果你怪我的..就當下面既字存在,唔怪我的..都由得佢存在吧
SORRY><我唔會再冷落你!

POIUYTREWQ: 2年前你畫左隻哥斯拉比我,我今日仲留住,或者你覺得奇怪..點解有D無聊既野都仲留,
其實冇咩特別原因..或者我太感動了,所以想留住依份感動.......2年後既今日我先加返你MSN,還好你仲對我有D印象,真好^^ 有機會既話我或者有玩魔獸...

相集7......依然傷感,卻帶著一些歡樂,溫暖..

MERRY CHRISTMAS!

作者: lamxdxd    時間: 2009-12-25 00:00:25

我想對你說(真心話)+願望篇

其他人寫的

我寫的,希望你地睇完唔會打我

1月1更新

壓軸..........最SWEET既真心話 (按返張相就可以睇得晒d字)

作者: latios2    時間: 2009-12-25 00:34:24

未睇曬._.
搶左頭香先睇:em800_52:
要入相集係咪要等下年:em800_111:
ME都想玩下:em800_05:

作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-12-25 00:37:08

><魚..搶左我個位,,吾濟/.\
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-25 01:35:47

原帖由 latios2 於 2009-12-25 00:34 發表
未睇曬._.
搶左頭香先睇:em800_52:
要入相集係咪要等下年:em800_111:
ME都想玩下:em800_05:

嗯..下年都會繼續出
我有晒詳情後再叫你
作者: 吹水仔    時間: 2009-12-25 02:11:55

好微妙...
睇完成篇野之後
心裏面第一次有感動既感覺..
lam!友誼永固呀!

祝大家聖誕快樂!
作者: latios2    時間: 2009-12-25 02:18:23

原帖由 lamxdxd 於 2009-12-25 01:35 發表

嗯..下年都會繼續出
我有晒詳情後再叫你

okok@@
msn: latios12@hotmail.com
game 名: 拉帝歐歐( 我都起p團入面架._.)
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-12-25 07:23:51

個心靠最右邊d字睇唔到-_-"

不過總體都好靚,色彩繽紛,有心思,
打破左一向得張相ge風格~
值得人地學習=)
近排曙光壇靜左好多~
呢個post,應該令呢到再起熱鬧(希望)-^^-

THANK YOU LAM:)
作者: 小淫牛    時間: 2009-12-25 08:12:57

LAM,早知比你影下以家既我,5系就我就上左來POST@_@:em800_34:
作者: ambrose    時間: 2009-12-25 09:15:31

good 做得好令@_@
作者: faatfaat522    時間: 2009-12-25 10:41:03

好靚@@
支持下你先^^雖然無我份:yip:
作者: 笑女乂    時間: 2009-12-25 12:12:45

睇完相集後比100個佩服><!
睇完我有d感動...
其實我平時都係好小話講~ lamlam你就不停為我解悶
唔會介意我只係短答番你  諗住起真係覺得有d對唔住你>< sorry丫lamlam!
我以後會多d同你講野啦^^ 唔會再只係短答番你希望你唔會怪我之前咁啦=0=
作者: Oo滿滿oO    時間: 2009-12-25 12:46:52

又有相集睇啦-0-
唔怪得見到PO相區多左人回post-0-
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-25 13:09:32

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-12-25 00:37 發表
>

下次加油搶頭位-0-應該2-4月到會出
作者: 風樹x喵    時間: 2009-12-25 13:24:51

繼續努力.><d相整得好好- -但係丹個自我介紹banner個角色-.-....
段天好帥><"!!           Lam>繼續加油~知你整左好耐...大家一齊比gp~!!
作者: 出雲~    時間: 2009-12-25 14:28:24

聖誕真係一個充滿歡欣笑聲既日子
睇相7有甜笑、有會心微笑、有哈哈大笑…
連我姪女睇到都哇哇聲 猛話好靚
但歡欣笑聲中亦有感動落淚既時候…
靚仔既真心話/願望果到…好衰…整喊左我 但個心好甜好甜
多謝你靚仔 我好鐘意好鐘意好鐘意呢份禮物 啜啜~
仲有小豪既真心話------感動
最後要多謝lamlam比呢個機會我參與呢件事
當妳搵我比意見時 我真係有d受寵若驚
因為咁樣令我覺得我地既友誼跨進一大步------係妳對我既信任
當妳問我寫唔寫真心話/願望時 我拒絕左
係因為我知我一定會長篇大論 而我睇完相7亦會係到留言
所以我心諗 係到寫都一樣
睇相7令我既感動又窩心------
感動妳寫比我既一段話 窩心既係我能夠認識到妳這位好朋友
睇到相7既出生 睇到妳努力既成果
為妳感到相當自豪
希望相8 9 10…一直咁延伸落去……
祝大家 聖誕快樂 友誼永固
作者: 小程xdd    時間: 2009-12-25 16:10:07

唔錯 做得好好 幾令
加油!!
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-25 18:34:01

原帖由 吹水仔 於 2009-12-25 02:11 發表
好微妙...
睇完成篇野之後
心裏面第一次有感動既感覺..
lam!友誼永固呀!

祝大家聖誕快樂!

其實我打果陣都有D感動-0-
原帖由 latios2 於 2009-12-25 02:18 發表

okok@@
msn: latios12@hotmail.com
game 名: 拉帝歐歐( 我都起p團入面架._.)

OK...我遲D加你
原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2009-12-25 07:23 發表
個心靠最右邊d字睇唔到-_-"

不過總體都好靚,色彩繽紛,有心思,
打破左一向得張相ge風格~
值得人地學習=)
近排曙光壇靜左好多~
呢個post,應該令呢到再起熱鬧(希望)-^^-

THANK YOU LAM:) ...

加左LINK,你接返張圖就可以睇到完整版本,
下次再整我會限制返個闊度係700以內..(E.G 700*700,700*600)
其實今次想用紫色做主角...不過願望/真心話果邊就會多返D色..原本都想用紫色做底,但好似太沉
NO THX,下次有再叫你
原帖由 小淫牛 於 2009-12-25 08:12 發表
LAM,早知比你影下以家既我,5系就我就上左來POST@_@:em800_34:

合照定係自我介紹?合照既搵機會,時間你鍾意吧
自我介紹就淨係你影就得..
原帖由 ambrose 於 2009-12-25 09:15 發表
good 做得好令@_@

THX
原帖由 faatfaat522 於 2009-12-25 10:41 發表
好靚@@
支持下你先^^雖然無我份:yip:

THX...
原帖由 笑女乂 於 2009-12-25 12:12 發表

睇完相集後比100個佩服><!
睇完我有d感動...
其實我平時都係好小話講~ lamlam你就不停為我解悶
唔會介意我只係短答番你  諗住起真係覺得有d對唔住你>< sorry丫lamlam!
我以後會多d同你講野啦^^ 唔會再只係短答番你希望你唔會怪我之前咁啦=0=

相7愈睇愈感動
唔緊要既...有時我都短答返人...
原帖由 Oo滿滿oO 於 2009-12-25 12:46 發表
又有相集睇啦-0-
唔怪得見到PO相區多左人回post-0-

不過今次應該冇咁多相...
原帖由 風樹x喵 於 2009-12-25 13:24 發表
繼續努力.>繼續加油~知你整左好耐...大家一齊比gp~!!

嗯.........................

作者: lamxdxd    時間: 2009-12-25 19:09:41

原帖由 出雲~ 於 2009-12-25 14:28 發表
聖誕真係一個充滿歡欣笑聲既日子
睇相7有甜笑、有會心微笑、有哈哈大笑…
連我姪女睇到都哇哇聲 猛話好靚
但歡欣笑聲中亦有感動落淚既時候…
靚仔既真心話/願望果到…好衰…整喊左我 但個心好甜好甜
多謝你靚仔 我好鐘意好鐘意好鐘意呢份禮物 啜啜~
仲有小豪既真心話------感動
最後要多謝lamlam比呢個機會我參與呢件事
當妳搵我比意見時 我真係有d受寵若驚
因為咁樣令我覺得我地既友誼跨進一大步------係妳對我既信任
當妳問我寫唔寫真心話/願望時 我拒絕左
係因為我知我一定會長篇大論 而我睇完相7亦會係到留言
所以我心諗 係到寫都一樣
睇相7令我既感動又窩心------
感動妳寫比我既一段話 窩心既係我能夠認識到妳這位好朋友
睇到相7既出生 睇到妳努力既成果
為妳感到相當自豪
希望相8 9 10…一直咁延伸落去……
祝大家 聖誕快樂 友誼永固

或者會有邊流汗邊笑..
嗯...即使係感動落淚,心夠甜就OK了..
@0@..下次我會整得更好
小豪果篇我第1次睇到既時候都覺得好SWEET,好感動..所以另外整張圖..不過就要加返條LINK方便其他人睇
NO THX..其實好多都係間中問下,之後就慢慢變成工作人員
而係工作人員中首要既係互信..所以比得你比意見就多數都代表左我信得過你
嗯..一樣的,只係純文字..冇圖,冇太多字型......
我都有同樣既感想..愈睇愈感動...只睇回帖D眼水都飆晒出黎

野........引我感動落淚~:kiss:

相8,9,10....如無意外應該下年內就出晒..假如好運既會有11,12............或者更多

嗯...聖誕快樂!
原帖由 小程xdd 於 2009-12-25 16:10 發表
唔錯 做得好好 幾令
加油!!

THX

作者: 風樹x喵    時間: 2009-12-25 20:18:41

v3v好靚呀~有冇諗過相集8幾時整"- -"新年整太急咯-.-
一係情人節整:) :) -.-''
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-25 20:26:01

原帖由 風樹x喵 於 2009-12-25 20:18 發表
v3v好靚呀~有冇諗過相集8幾時整"- -"新年整太急咯-.-
一係情人節整:) :) -.-''

情人節..........或者諗標題有難度
作者: 風樹x喵    時間: 2009-12-25 20:28:07

-﹏-吾係難諗....定係 難為情呀?-.-..................或者我幫你諗-.-
作者: sunny257    時間: 2009-12-25 20:43:21

整得好好><送個gp比你啦._.
唉~雖然我之前都有好多的回憶..有開心.唔開心.同埋有時做好多衰野.但是都成過去~聖誕真係有d冷><但是睇完你個post._.溫暖左xD
獨自過聖誕T_T
十卜十卜><
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-25 22:10:49

原帖由 風樹x喵 於 2009-12-25 20:28 發表
-﹏-吾係難諗....定係 難為情呀?-.-..................或者我幫你諗-.-

一來難諗二來易比人誤會...
如果要出我會選擇3,4,6,7,8,12月出
原帖由 sunny257 於 2009-12-25 20:43 發表
整得好好><送個gp比你啦._.
唉~雖然我之前都有好多的回憶..有開心.唔開心.同埋有時做好多衰野.但是都成過去~聖誕真係有d冷><但是睇完你個post._.溫暖左xD
獨自過聖誕T_T
十卜十卜>< ...

聖誕唔知點解特別易覺得寂寞...特別係1個人出街見到其他人咁開心係度玩果種情景

thx...
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-12-25 23:19:53

尋晚D人出曬街倒數聖誕,,
我就一個人對住部電腦
媽子番工老豆入院牙哥訓教
到聖誕個刻 淨係係HBO (包括我) 3條友係到倒數
再冇其他活動/.\ 今個聖誕好寂寞
作者: latios2    時間: 2009-12-25 23:22:03

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-12-25 23:19 發表
我就一個人對住部電腦
媽子番工http://forum6.hkgolden.com/ ...

哎左你出黎玩下又唔出0.0
but 真係好悶:em800_105:
諗下31號點過:em800_124:
冇理由果時係同電視倒數既><
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-12-25 23:23:06     標題: 回覆 26樓 latios2 的帖子

31號,,我諗住都留係屋企 同電視倒數
作者: latios2    時間: 2009-12-25 23:23:19

其實.. 我一直都想知小豪張相係出咩技影-.-
事關真係好型:em800_111:
作者: ilovexd    時間: 2009-12-25 23:23:59

整得好令牙^_^
你既辛苦終於有成果啦
之前成日聽你講相集整成點
雖然我冇表明到對你既支持
但我其實系心入面一直都好支持你
一直都好期待相集7既面世
家下佢終於出左世
我亦都見到你既成果
太感動啦ToT
我唔會怪你我得好少相
我甚至會多謝你比我呢個新手參與相集7
好多謝你牙^_^
唔知你下次相集仲會唔會搵我呢?
However......希望我地可以一直做到好好,好好既好朋友,友誼永固
作者: latios2    時間: 2009-12-25 23:24:31

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-12-25 23:23 發表
31號,,我諗住都留係屋企 同電視倒數

-_-同屋企人go尖沙咀仔啦
me都可能會去:em800_111:
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-12-25 23:26:22     標題: 回覆 30樓 latios2 的帖子

媽子要番工 老豆仲入緊廠牙哥,,吾濟
作者: sunny257    時間: 2009-12-25 23:47:31

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-12-25 23:26 發表
媽子要番工 老豆仲入緊廠牙哥,,吾濟

我陪你去尖沙咀一齊倒數a___a
or陪你一齊係電視倒數:em800_34: :em800_89: :em800_52: :em800_18: :em800_68::em800_34:

作者: lamxdxd    時間: 2009-12-26 01:12:39

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-12-25 23:19 發表

我就一個人對住部電腦
媽子番工老豆入院牙哥訓教
到聖誕個刻 淨係係HBO (包括我) 3條友係到倒數
再冇其他活動/.\ 今個聖誕好寂寞

但係係game倒數好過完全冇野做...
同志啦...我都係咁寂寞
原帖由 latios2 於 2009-12-25 23:23 發表

我幫你搵搵先..佢好似講過大約用咩技
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-26 01:18:50

原帖由 ilovexd 於 2009-12-25 23:23 發表
整得好令牙^_^
你既辛苦終於有成果啦
之前成日聽你講相集整成點
雖然我冇表明到對你既支持
但我其實系心入面一直都好支持你
一直都好期待相集7既面世
家下佢終於出左世
我亦都見到你既成果
太感動啦ToT
我唔會怪你我得好少相
我甚至會多謝你比我呢個新手參與相集7
好多謝你牙^_^
唔知你下次相集仲會唔會搵我呢?
However......希望我地可以一直做到好好,好好既好朋友,友誼永固

好似間中有同你講過..我只記得我成日同吹水,笑女之類既人講相7...
不過好似同你講爛gag講得最多....
最感動既係邊part @v@?我都覺得感動但講唔出邊度感動- -
出相8都會搵你,不過我要諗晒d主題,幾時出之類先...
嗯..><~:kiss:
作者: 俠客    時間: 2009-12-26 06:52:02

一齊去天女倒數@.@
放2010煙花:em800_111:
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-12-26 07:50:46

原帖由 latios2 於 2009-12-25 23:23 發表

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=26567&highlight=%E5%88%80%E6%B3%95

(之前post過,比你重溫番啦~)
作者: 吹水仔    時間: 2009-12-26 12:15:40

聖誕過了-,-
岩岩訓醒...一瞼囧樣中...囧
作者: 愉悅鈴鈴=]    時間: 2009-12-26 12:32:56     標題: 回覆 32樓 sunny257 的帖子

去吾到尖咀
約定去其他地方
作者: iloveyouzz    時間: 2009-12-26 12:46:46

- -呢集無6禁多相.不過都好豐富
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-26 13:15:36

原帖由 吹水仔 於 2009-12-26 12:15 發表
聖誕過了-,-
岩岩訓醒...一瞼囧樣中...囧

點解-0-
原帖由 iloveyouzz 於 2009-12-26 12:46 發表
- -呢集無6禁多相.不過都好豐富

其實差唔多,只係6果陣多左自我介紹既相...就令相6多左超多...
依加出相集斬維持係每part6-8張相
作者: latios2    時間: 2009-12-26 13:16:41

原帖由 愉悅鈴鈴=] 於 2009-12-26 12:32 發表
去吾到尖咀
約定去其他地方

去樓下0.0
作者: latios2    時間: 2009-12-26 13:18:27

原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2009-12-26 07:50 發表

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=26567&highlight=%E5%88%80%E6%B3%95

(之前post過,比你重溫番啦~)

你都冇講出咩技既:em800_82:
BUT 我知有 月殺同撞人-_-
最型果蕉係咩技/.\(U 宜家PO緊果張..)
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-26 13:29:37

原帖由 latios2 於 2009-12-26 13:18 發表

25同26樓有講
我覺得係闇月天...

作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-12-26 13:48:03

LAM~~雖然大家都忙碌著,你為學業,我為工作~
但,友情永不變!!

哈~你都知道,我一有咩事就會找你『求救』
朋友,是一輩子的^^
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-26 14:18:32

原帖由 風樹x喵 於 2009-12-25 13:24 發表
繼續努力.><d相整得好好- -但係丹個自我介紹banner個角色-.-....
段天好帥><"!!           Lam>繼續加油~知你整左好耐...大家一齊比gp~!!

其實回小左你...我之前都有咁問,當然............有原因
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-26 14:23:32

原帖由 【夜牡丹】 於 2009-12-26 13:48 發表
LAM~~雖然大家都忙碌著,你為學業,我為工作~
但,友情永不變!!

哈~你都知道,我一有咩事就會找你『求救』
朋友,是一輩子的^^

嗯...唔會變的
哈...大家咁話啦

嗯....>3<
作者: 風樹x喵    時間: 2009-12-26 17:18:16

{img}吾po-﹏-sor{img}
- -吾知po吾po到- -''又吾見你上msN_-張相送比LAM你DE_

作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-12-26 19:07:08

原帖由 latios2 於 2009-12-26 13:18 發表

62LV 闇月天
似唔似用緊輕功^^?
作者: 風樹x喵    時間: 2009-12-26 19:10:42     標題: 回覆 45樓 lamxdxd 的帖子

-.-''T其實尋晚你冇回我_-有少少吾鋸....
ToT- - -
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-26 20:51:49

原帖由 風樹x喵 於 2009-12-26 17:18 發表

- -吾知po吾po到- -''又吾見你上msN_-張相送比LAM你DE_

睇到..................................仲好想死添
係呢....你咪話畫左聖誕卡...去左邊- -
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-26 20:53:12

原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2009-12-26 19:07 發表

62LV 闇月天
似唔似用緊輕功^^?

如果係水入面用依招技就正..輕功水上飄
作者: 風樹x喵    時間: 2009-12-26 20:59:07

-_-做咩好想死
畫左.遲D PO.好HURT- -"~無端端做咩想死既
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-26 21:10:30

你張相既內容咁SWEET...我內容都未睇得晒..
MSN比我應該唔介意?

作者: 出雲~    時間: 2009-12-26 21:26:32

-0- 貼左d咩?咁快del?
唉…真係走寶
莫非覺得內容未夠精彩絕倫?
唔能夠令大家拍案叫絕?
睇黎係嫌相7未夠睇頭 所以要「加料」??
作者: 大月    時間: 2009-12-27 11:56:42

下次玩ps時搵你教教路先=v="
貞恭喜你成為"神級人仕"
請大家不要把神的讀音拉高xd
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-27 15:00:08

原帖由 大月 於 2009-12-27 11:56 發表
下次玩ps時搵你教教路先=v="
貞恭喜你成為"神級人仕"
請大家不要把神的讀音拉高xd

我用ps 7.0的..不過亂黎....開圖,打字,移下位...就搞掂

=v=thx..(其實我唔神=口=)

作者: 一絕一    時間: 2009-12-27 15:56:13

e....你幾時偷拍我放低左係度個張架~_~""
同埋...之前得1張...而家有兩張有我份啦-_-""
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-27 16:08:01

原帖由 一絕一 於 2009-12-27 15:56 發表
e....你幾時偷拍我放低左係度個張架~_~""
同埋...之前得1張...而家有兩張有我份啦-_-""

舊年3月2x號..最原先張相我仲搵緊..

嗯...下次應該會多d

p.s...搵返了

作者: 車B    時間: 2009-12-27 18:34:35

感想個到 太正啦-0-
十卜十卜~~~~~~~~~~~
作者: 涅赤鬼    時間: 2009-12-27 18:45:23

唉..又見到我 雖然我都知我好令仔
但lamlam你都唔洗咁高調嫁~~xd
支持!~!
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-27 18:56:52

原帖由 車B 於 2009-12-27 18:34 發表
感想個到 太正啦-0-
十卜十卜~~~~~~~~~~~

...THX...
原帖由 涅赤鬼 於 2009-12-27 18:45 發表
支持!~!

你真係好靚仔-0-
作者: egg123    時間: 2009-12-27 19:52:20

努力啊LAMLAM
我PUSH!
作者: 出雲~    時間: 2009-12-27 20:03:56

原帖由 涅赤鬼 於 2009-12-27 18:45 發表
支持!~!
你係到搞笑xd
作者: 吹水仔    時間: 2009-12-27 20:19:13

頁數上得咁快既-口-
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-27 20:39:33

原帖由 egg123 於 2009-12-27 19:52 發表
努力啊LAMLAM
我PUSH!

嗯...我有時間會更新埋真心話果邊
原帖由 吹水仔 於 2009-12-27 20:19 發表
頁數上得咁快既-口-

繼續加油吧

作者: 藍妹    時間: 2009-12-27 22:14:29

因為緣,所以大家走埋一齊
Lam,你既努力大家有目共睹
期待你既下一部相集:)
作者: 吹水仔    時間: 2009-12-27 23:57:17

原帖由 lamxdxd 於 2009-12-27 20:39 發表

繼續加油吧

先暫定個目標吧
打算要依個相集有幾多版??
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-12-28 01:24:29

原帖由 出雲~ 於 2009-12-27 20:03 發表
你係到搞笑xd

小雲...你知道嗎?
有肥天呢個自大狂,已經好難頂...
鬼鬼仲要學晒佢D野...

係咪要迫到我地日日食止嘔藥先得呀?!
作者: ~兒兒~    時間: 2009-12-28 11:45:02

整得好靚,繼續努力,加油唷!!
作者: egg123    時間: 2009-12-28 12:27:53

原帖由 lamxdxd 於 2009-12-27 20:39 發表

繼續加油吧

pushpushpush
lam姐努力加油輸左冇飯食=/\=
正完請你食雞翼 ya -/\-
作者: 乂糖咪乂    時間: 2009-12-28 15:07:52

又出相集喇
雖然今次冇我份  
但我會影多D靚靚相  
留番你下次再出個陣用  嘻嘻
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-28 15:10:58

原帖由 出雲~ 於 2009-12-27 20:03 發表
你係到搞笑xd

^^
原帖由 藍妹 於 2009-12-27 22:14 發表
因為緣,所以大家走埋一齊
Lam,你既努力大家有目共睹
期待你既下一部相集:)

最深刻既都係功課+聖誕禮物+薑餅+相7 同時做...
果陣真係超累,仲要返學果陣星期1-5就12點後訓,有時成1點先訓...第2日上堂狂訓
星期6,日同放假時就成2-3點先訓...第2日有時仲要8-9點就起身..之後又無啦啦要出街之類..
超人式訓練...訓得5粒鐘果段時間,個人仲傻傻地..

嗯...相8應該2-4月出,繼續努力
原帖由 吹水仔 於 2009-12-27 23:57 發表

先暫定個目標吧
打算要依個相集有幾多版??

MSN講左了
原帖由 【夜牡丹】 於 2009-12-28 01:24 發表

小雲...你知道嗎?
有肥天呢個自大狂,已經好難頂...
鬼鬼仲要學晒佢D野...

係咪要迫到我地日日食止嘔藥先得呀?!

哈...可能鬼鬼太耐冇上,要發洩一下
原帖由 ~兒兒~ 於 2009-12-28 11:45 發表
整得好靚,繼續努力,加油唷!!

thx

作者: lamxdxd    時間: 2009-12-28 15:19:36

原帖由 egg123 於 2009-12-28 12:27 發表

pushpushpush
lam姐努力加油輸左冇飯食=/\=
正完請你食雞翼 ya -/\-

..= =我部私人機今日個風扇唔知做乜...勁嘈..怕燒機所以用手提上...睇黎最快都要今晚先搞得
原帖由 乂糖咪乂 於 2009-12-28 15:07 發表
又出相集喇
雖然今次冇我份  
但我會影多D靚靚相  
留番你下次再出個陣用  嘻嘻

相8既自我介紹我仲諗緊..唔敢用返相6果個方法...搞到太多相,仲有d lag
作者: 段天    時間: 2009-12-28 20:34:14

我返黎見到啦@@
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-29 01:57:34

原帖由 段天 於 2009-12-28 20:34 發表
我返黎見到啦@@

=0=?返黎見到d咩?
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-29 13:09:48

原帖由 風樹x喵 於 2009-12-29 11:50 發表
Lam 你未Post返上黎!

係私人電腦度!整好個風扇就post!
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-29 13:11:02

原帖由 風樹x喵 於 2009-12-28 20:28 發表
第1版 :CHRISTMAS (對吾住 我寫住樣衰 可能你地睇吾明 SOR)
第2版: DEAR LAMLAM 雖然遲左送比你.但係我會用心意去彌補返!SORRY
送返超正的朱古力比你... FIG OF CHOCOLATE_.右面啲字 係咪好味呢!?~^^
聖誔節... LAML ...

um- -我想要成張卡多d
作者: 疾乂風    時間: 2009-12-29 13:18:06

出左LA BO~
我呢幾日唔係香港都睇唔到添~
返到香港慢慢睇...
係呢度祝咁多位新年快樂!
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-29 13:20:27

原帖由 疾乂風 於 2009-12-29 13:18 發表
出左LA BO~
我呢幾日唔係香港都睇唔到添~
返到香港慢慢睇...
係呢度祝咁多位新年快樂!

你去左邊-口-"

p.s睇到我比你既真心話後唔好打我=v=
作者: 疾乂風    時間: 2009-12-29 13:34:50

我去左大陸玩
返到香港慢慢傾吧~
作者: 吹水仔    時間: 2009-12-29 13:44:39

原帖由 風樹x喵 於 2009-12-28 20:28 發表
第1版 :CHRISTMAS (對吾住 我寫住樣衰 可能你地睇吾明 SOR)
第2版: DEAR LAMLAM 雖然遲左送比你.但係我會用心意去彌補返!SORRY
送返超正的朱古力比你... FIG OF CHOCOLATE_.右面啲字 係咪好味呢!?~^^
聖誔節... LAML ...

風樹哥哥...
你張野d字都睇唔清...你想人地點- -??
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-29 13:46:19

原帖由 吹水仔 於 2009-12-29 13:44 發表

風樹哥哥...
你張野d字都睇唔清...你想人地點- -??

只好睇跟住d字(描述?!)....但我好清楚睇到張相既某幾個字
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-29 13:48:56

原帖由 疾乂風 於 2009-12-29 13:34 發表
我去左大陸玩
返到香港慢慢傾吧~

我一陣都北上...上去食日本野+行街+買衫...夜晚返落黎

你幾時返黎香港@@?

作者: 吹水仔    時間: 2009-12-29 13:53:22

原帖由 lamxdxd 於 2009-12-29 13:46 發表

只好睇跟住d字(描述?!)....但我好清楚睇到張相既某幾個字

好高難度架啵= =
得閒要跟你學下野先得-v-
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-29 13:56:09

原帖由 吹水仔 於 2009-12-29 13:53 發表

好高難度架啵= =
得閒要跟你學下野先得-v-

好隱約咁睇到幾個字..第1: sorry
第2: Me
第3: sweet
第4: LamLam
作者: 吹水仔    時間: 2009-12-29 14:03:30

原帖由 lamxdxd 於 2009-12-29 13:56 發表

好隱約咁睇到幾個字..第1: sorry
第2: Me
第3: sweet
第4: LamLam

全都是英文呢...
作者: 風樹x喵    時間: 2009-12-29 19:02:10

-_-

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''---_ysy遲d成張送囉-~"~"~

今日北上 狂買_~levi's或者double d_d衫 窮la_________-:lam豬- -

遲d去hk比妳咯~-

作者: lamxdxd    時間: 2009-12-29 22:30:12

原帖由 吹水仔 於 2009-12-29 14:03 發表

全都是英文呢...

返黎了=0=
嗯...中文好多好蒙
原帖由 風樹x喵 於 2009-12-29 19:02 發表
-_-

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''---_ysy遲d成張送囉-~"~"~

今日北上 狂買_~levl's或者double d_d衫 窮la_________-:lam豬- -

遲d去hk比妳咯~- ...

我北上只會食正野..甚少消費...有d計返條數比香港仲貴
作者: 風樹x喵    時間: 2009-12-30 12:58:46

-_-"尋日北上超倦~

-﹏去食壽司都係叫左10幾碟JA_-都成百四蚊-_-

可憐的荷包種返160蚊-_-'' 尋日買條LEVI'S種要係國產冇咁貴-_

係MACAU+_買條條300~600HKD_-種要+埋去STARBUCK-_-窮了~
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-30 13:23:21

原帖由 風樹x喵 於 2009-12-30 12:58 發表
-_-"尋日北上超倦~

-﹏去食壽司都係叫左10幾碟JA_-都成百四蚊-_-

可憐的荷包種返160蚊-_-'' 尋日買條LEVI'S種要係國產冇咁貴-_

係MACAU+_買條條300~600HKD_-種要+埋去STARBUCK-_-窮了~ ...

你係邊食- -
我琴日$152一人...就已經可以勁食果度d野= =
作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-12-30 13:57:11

原帖由 lamxdxd 於 2009-12-30 13:23 發表

你係邊食- -
我琴日$152一人...就已經可以勁食果度d野= =

我琴晚去左NEWAY唱K BUFFET...都係$140
7點唱到半夜4點
人都癲=-=
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-30 14:15:31

原帖由 【夜牡丹】 於 2009-12-30 13:57 發表

我琴晚去左NEWAY唱K BUFFET...都係$140
7點唱到半夜4點
人都癲=-=

=口="咁咪好累
題外..團聚果邊打算係邊搞,msn講

p.s悶..............就快開學..功課全未做

作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-12-30 14:43:27

就快開學..功課全未做<---幾押韻-口-
(我何妨唔係:em800_27: )
作者: 小淫牛    時間: 2009-12-30 14:47:16

大家你地咩號就要返la?:em800_18:
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-30 15:23:51

原帖由 〝龍﹏龍〞 於 2009-12-30 14:43 發表
就快開學..功課全未做

望住我隔離一大堆書..真係好大壓力

p.s其實我唔係好識搞押韻...(冇咩用心聽書)
原帖由 小淫牛 於 2009-12-30 14:47 發表
大家你地咩號就要返la?:em800_18:

我4號...7同8號陸運會...好正,但好晏先放
作者: 小淫牛    時間: 2009-12-30 15:30:53

原帖由 lamxdxd 於 2009-12-30 15:23 發表

望住我隔離一大堆書..真係好大壓力

p.s其實我唔係好識搞押韻...(冇咩用心聽書)

我4號...7同8號陸運會...好正,但好晏先放

大家都系差5多,LAM,你學校陸運通常呢個日期先搞,我地好早...
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-30 15:37:19

原帖由 小淫牛 於 2009-12-30 15:30 發表

大家都系差5多,LAM,你學校陸運通常呢個日期先搞,我地好早...

嗯...我記得係有一年早左搞...連籌款日都提早左
希望果日唔會好凍/太猛太陽,做工作人員..坐樓下食風/曬太陽...

你功課多唔多-0-?
我.......唉
英文作文,中文讀書報告,歷史作業(十幾版),數學生字,地理作業,好似中史作業都要
作者: 小淫牛    時間: 2009-12-30 15:48:00

原帖由 lamxdxd 於 2009-12-30 15:37 發表

嗯...我記得係有一年早左搞...連籌款日都提早左
希望果日唔會好凍/太猛太陽,做工作人員..坐樓下食風/曬太陽...

你功課多唔多-0-?
我.......唉
英文作文,中文讀書報告,歷史作業(十幾版),數學生字,地理作業,好似中史 ...

哦-.- LAM你都系文科,我都系,功課我冇架,有都學校完成,或者記得先想返起大鑊,比老師追~0~
你地有埋籌款好熱心,我地既陸運都有落雨架,水運又冇=="
你做埋工作人員好好WO^^ 曬就單把遮,好過冇@_@"
作者: lamxdxd    時間: 2009-12-30 15:53:21

原帖由 小淫牛 於 2009-12-30 15:48 發表

哦-.- LAM你都系文科,我都系,功課我冇架,有都學校完成,或者記得先想返起大鑊,比老師追~0~
你地有埋籌款好熱心,我地既陸運都有落雨架,水運又冇=="
你做埋工作人員好好WO^^ 曬就單把遮,好過冇@_@" ...

我中3..你誤會左=口=
比老師追功課既回答我一定會話「冇帶」...之後拖下先,再第2日/幾日後拎比佢

籌款日係一個好痛苦既日子,雖然可著便服返學,下午唔洗上...但係所有野都講$...活動範圍限制左係操場,禮堂,球場...如果唔上禮堂睇野就只好係下面呆到放學/玩攤位遊戲/幫襯下

拎唔到遮..因為坐既位..成個架咁,單左遮會整到後面...所以..........由佢曬...一段時間唔曬會白返

作者: 小淫牛    時間: 2009-12-30 16:03:57

原帖由 lamxdxd 於 2009-12-30 15:53 發表

我中3..你誤會左=口=
比老師追功課既回答我一定會話「冇帶」...之後拖下先,再第2日/幾日後拎比佢

籌款日係一個好痛苦既日子,雖然可著便服返學,下午唔洗上...但係所有野都講$...活動範圍限制左係操場,禮堂,球場... ...

很抱歉-.-":Q
哈哈,甘你地班既人會5會都甘做:lol 拖下拖下就5記得架la.或者功課已越積越多:'(
有冇得5返,甘就姐系比$去搞D活動...........
=0="系咪好多人逼埋一起--"

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2