AGAMES 討論區

標題: [天寧] 迷你聖誕樹 [打印本頁]

作者: RY天凌    時間: 2009-12-31 11:20:17     標題: [天寧] 迷你聖誕樹

:em800_111:首先向大家祝個遲黎既聖誕快樂、早到既2010年快樂~

今次更新有送聖誕樹既幫派活動… 我當然貪新鮮想拎個返屋企
講真都OK貴、而且唔肯定係咪永久性
不過為開心值得既:em800_66:

獲得條件:
幫派聖誕樹等級達3級或以上
個人擁有200聖誕積分 (從掛聖誕裝飾或打雪妖獲得) 及 200m現金
* 每個幫派只提供20棵迷你聖誕樹

放置屋內的效果 (室內傢俱、不能放到庭園)
再附上座騎/無座騎與迷你聖誕樹的身高對比

(OS: 其實是挺可愛的…如果影子沒那麼實在就減去一些違和感)

作者: 笨小粉=]    時間: 2009-12-31 11:35:05

哇;好令a:em800_111:
作者: 銀次仔    時間: 2009-12-31 14:04:45

=  =個小聖誕樹.....當我買佐之後  發覺佢有夢想世界4個字  我就唔想用  不過就咁放係道具個陣都幾令
作者: BaByh0i    時間: 2009-12-31 18:38:29

好令哇:em800_05:
但超貴:em800_113:
作者: RY天凌    時間: 2010-1-1 11:49:30

原帖由 銀次仔 於 2009-12-31 14:04 發表
=  =個小聖誕樹.....當我買佐之後  發覺佢有夢想世界4個字  我就唔想用  不過就咁放係道具個陣都幾令

我都係咁話 XD 特別D字周邊對翼好似幾怪相咁
作者: 笨叮叮    時間: 2010-1-1 22:08:38

好想有^o^
作者: 銀次仔    時間: 2010-1-1 22:19:29

原帖由 RY天凌 於 2010-1-1 11:49 發表

我都係咁話 XD 特別D字周邊對翼好似幾怪相咁

/.\最慘係....個聖誕樹無得轉方向 我本身諗住將佢有字個面轉去牆
作者: 63099136    時間: 2010-1-2 10:58:15

哇!好型呀
作者: kelvinsun1    時間: 2010-1-7 16:54:09

[夢想世界]4個字令棵樹冇咁好看:L

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2