AGAMES 討論區

標題: 《落日城戰加碼活動》1月9日結果公佈 [打印本頁]

作者: 水靈子    時間: 2010-1-14 23:43:05     標題: 《落日城戰加碼活動》1月9日結果公佈

單打仔仔甜蜜小屋攻城方參加獎白銀英勇勳章x1、十萬經驗冊子x80
siu 小晞甜蜜小屋攻城方參加獎白銀英勇勳章x1、十萬經驗冊子x80
靈月嵐甜蜜小屋攻城方參加獎白銀英勇勳章x1、十萬經驗冊子x80
天之霸囧甜蜜小屋攻城方參加獎白銀英勇勳章x1、十萬經驗冊子x80
詛咒娃娃甜蜜小屋攻城方參加獎白銀英勇勳章x1、十萬經驗冊子x80
魂飛甜蜜小屋攻城方參加獎白銀英勇勳章x1、十萬經驗冊子x80
水靈子甜蜜小屋攻城方參加獎白銀英勇勳章x1、十萬經驗冊子x80
沖月車車甜蜜小屋攻城方參加獎白銀英勇勳章x1、十萬經驗冊子x80
五鈴羊甜蜜小屋攻城方參加獎白銀英勇勳章x1、十萬經驗冊子x80

甜蜜小屋d人應該係拎{暫時佔領奬}先岩嫁啵:em800_11:
作者: 冰乂影    時間: 2010-1-15 20:05:57

有冇搞錯:em800_105: :em800_105: 我地好苦辛先打到(ay未到之前):em800_105: :em800_105:
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-1-16 01:47:25

即係好似打115感= =
你地食到=得你地打?
人地都有幫手架...掛住開POST為自己拎更多著數
又唔見你多謝下其他人~
有點睇你唔起:thumb:
作者: 冰乂影    時間: 2010-1-16 17:52:31

原帖由 心霜乂碎 於 2010-1-16 01:47 發表
即係好似打115感= =
你地食到=得你地打?
人地都有幫手架...掛住開POST為自己拎更多著數
又唔見你多謝下其他人~
有點睇你唔起:thumb:

自己睇下公告啦
我地有占領過嫁
我地只係拎番我地應有既利益
你打完落日城冇野拎
你會唔會講先
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-1-16 23:02:10

會 但係個個係大眾既利益 e家我冇批評話你地為自己利益爭取唔岩
但係我覺得水靈有d串咀成份囉...
好似講到佢地部好勁...
其實我想講 其他部都有份出力囉...!!
作者: 水靈子    時間: 2010-1-17 01:30:38

原帖由 心霜乂碎 於 2010-1-16 23:02 發表
會 但係個個係大眾既利益 e家我冇批評話你地為自己利益爭取唔岩
但係我覺得水靈有d串咀成份囉...
好似講到佢地部好勁...
其實我想講 其他部都有份出力囉...!! ...
我只係想拎番我應有既獎勵
作者: 唯愛乂星    時間: 2010-1-17 11:37:34

落日城個部都好似佔過:em800_35: :em800_35: :em800_35: :em800_35:
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-1-17 12:15:36

OK 都可能只係我覺得你串咀姐
感冇問題了!!!!
你自己唔覺就冇問題啦:call:
作者: 冰乂影    時間: 2010-1-17 14:48:10

原帖由 心霜乂碎 於 2010-1-17 12:15 發表
OK 都可能只係我覺得你串咀姐
感冇問題了!!!!
你自己唔覺就冇問題啦:call:

咁依家冇問題你就唔好嘈啦:em800_34:
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-1-18 21:08:52

= =得囉 我收聲!!你地慢慢...
作者: 靈月嵐    時間: 2010-1-19 19:18:35

e.....水0,1月9我入左la咩?=.=

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2