AGAMES 討論區

標題: 全ser第一醫 雙幻!!!另放精靈樂章80LV魔導 永恆之塔50LV劍星 魔族大將軍!! [打印本頁]

作者: 段天    時間: 2010-1-22 22:24:27     標題: 全ser第一醫 雙幻!!!另放精靈樂章80LV魔導 永恆之塔50LV劍星 魔族大將軍!!

95牛男戰:
裝:帝龍三式全10體
武:84-94帝龍劍/龍引刀11把 80-88帝龍弓10把 80-84帝龍/龍引重武5把
寵:72歐母
飛:50+3雲
飾:耳+7會 6敏 /鏈+5會 戒+150血 2體
齊72-82技 雙修戰 包無錯技
只賣600HKD!!!!!!
第一100LV牛女醫:
裝:96-100帝龍布(200HP) 點盾(100hp)
武:100lv帝龍杵(24+3 24+3 24+3)

100lv帝龍刀(無用 56+3 56+3)
    100醫專(80體)
寵:98火蝶(BC技)/98啡貓(AB技)

飾:全200血耳 鏈 戒 包4抗100飾物
飛:50+3雲/雪花/書/手裡/UFO(任選其一)
齊所有技72-100 (專精有用全10LV)
只賣2900hkd!! **************************************************************
第一雙幻:100LV男鵬幻
裝:帝龍96-100雙洞布裝(全200血) 點盾(8智)
    帝龍96-100雙洞布裝(全16智)                                             (唯一GM智石!!)
武:100幻專(80智)
     100帝龍杆(無用 24+3 24+3)
飾:耳 鏈 戒(200血)/(16智)
飛:70+3鞋
齊72-100技 專精abcdef 幻境6技 (專精有用全10LV)
開齊技魔攻可上5500     未開技魔會52
只賣2800HKD!!!!如2隻幻收晒 5500HKD!!!!
第一雙幻:100LV女犬幻
裝:帝龍96-100雙洞布裝(全200血) 點盾(8智)
    帝龍96-100雙洞布裝(全16智)                                             (唯一GM智石!!)
武:100幻專(80智)
     100帝龍杆(無用 24+3 24+3)
飾:耳 鏈 戒(200血)/(16智)
飛:70+3鞋
齊72-100技 專精abcdef 幻境6技 (專精有用全10LV)
開齊技魔攻可上5500    未開技魔會52
只賣2800HKD!!!!如2隻幻收晒 5500HKD!!!!
另放:

95男虎戰(800hkd)(92帝龍血重 大量帝龍劍/弓/斧 齊72-91戰技)
      90女龍醫(700hkd)(80帝龍雙洞血布 無用杆 齊72-82醫技)
      88男猿盜 (600hkd)(80帝龍敏輕 80帝龍血洞 88專爪50敏 齊72-82盜技)

79女戰78女戰73男戰71男戰(4隻收齊500hkd)(包裝包武 包30+3船/雲 30+0雲/UFO)
精靈樂章:                                             AION:
s1 80LV魔導 (魔爆型)                              s3 50LV劍星(魔族)
裝:神威元素套裝+15                                裝:
精銳執政官千夫長金屬裝+10(深淵裝)
武:幻天魔.創世天堂 +15(6洞終極魔爆鳴石)        
潘利爾之金屬裝+10(轉生守護者)
法器:邪王的閻獄之爪                                武:
精銳執政官千夫長之槍+10
飾:阿普萊德的睿智戒指x2                          飾:
深淵千夫飾
披:斯洛斯的魔導披風                                翼:40LV季包點翼
天賦:星 魔攻專精4                                   烙印:全開
       地 連環魔爆4                                   排名:2        稱:魔族司令官(可變二階守護神)
       月 魔爆增幅4                                   高血 高物爆 攻擊範圍大 高物攻 飛行時間長
       日 雷/炎/冰4                                   跑速高 攻擊速度快      
       (古代天賦全開)(大部份專精10LV)
包永久100%織星飛龍(黑龍)  黑蝶翼(永久)  
血量/能量值過萬 防定 高魔爆 高魔攻            
只賣5000HKD!!!                    只賣5000HKD!!!

龍之谷 (大陸ser) 電信3
40LV魔導師
裝:36-40 S級 副本橙裝
武:40 A級 魔導杖
意出價
(代理) KUSO及點數物品:
黑禮一套+絕版花束+戀翼                      自出(只賣hk$)
50+3雀飛     
300hk$"
88lv(A+B)火蝶   550hk$"

最後3件代理貨品~!
=======================================
~意留PM~荃灣/葵芳面交!可以銀行過數 +msn

留單有保障(面交另收費)驚昆就唔好add 晒大家時間!!
msn:shing_oid@hotmail.com
  :dream19911106@hotmail.com          (代理)
========================================

作者: 段天    時間: 2010-1-23 11:12:56

推!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-1-24 18:19:38

推呀推!!!
作者: 段天    時間: 2010-1-25 21:30:47

推推推推推推!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-1-26 19:08:33

推推推!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-1-27 11:44:40

已更新~~~~
最新資料” 有2隻ac可換三國群英傳2 點數卡/金” 88HK 350點 (自己計要幾多金/幾多點卡)吧!!!
作者: 絕仔    時間: 2010-1-27 13:15:11

段天 唔玩隻戰借來比我落天女掃垃圾a__________a
作者: 段天    時間: 2010-1-28 21:02:48

推呀推推呀推
作者: 段天    時間: 2010-1-30 10:38:52

推推推推推推推推!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-1-31 16:17:35

推~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-2-1 17:44:09

已更新~~~~~~~~~~~~推呀!!!!"
作者: 段天    時間: 2010-2-1 20:34:16     標題: 回覆 12樓 foreverloveyou 的帖子

係呀~~~~~你收!?
作者: 段天    時間: 2010-2-2 20:35:56

推!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-2-3 17:38:11

推!!!!
作者: 段天    時間: 2010-2-3 18:02:15     標題: 回覆 18樓 小不了 的帖子

我多謝你就真 不要客氣"
顧客永遠是對的"=]
作者: 段天    時間: 2010-2-3 18:04:00     標題: 回覆 16樓 沵湜莪哋誰 的帖子

多謝你喔~玩得開心點吧!
作者: 段天    時間: 2010-2-4 19:42:27

推!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-2-5 08:24:44

推呀\口/~~~~~"
作者: 段天    時間: 2010-2-6 18:38:56

又放埋了隻醫~~~~"推呀\口/!
仲有2隻ac咋- -"
作者: 幻x小鵬    時間: 2010-2-7 01:30:18

81女幻 係鵬定犬!?
有野加我msn:
kIt-__-kIt@hotmail.com
作者: 段天    時間: 2010-2-8 18:00:31

我推~~~~~~~!
作者: 段天    時間: 2010-2-9 17:55:49

推~~~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-2-9 17:56:29

原帖由 幻x小鵬 於 2010-2-7 01:30 AM 發表
81女幻 係鵬定犬!?
有野加我msn:
kIt-__-kIt@hotmail.com

幻ac已放~!"請另選其他吧!謝~!
作者: 段天    時間: 2010-2-11 10:07:59

推~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-2-17 21:37:20

推呀\口/"
作者: 段天    時間: 2010-2-22 01:52:12

推~~~~~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-2-24 18:14:32

推~~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-2-26 12:44:52

推呀!!!!!!!
作者: cbytom    時間: 2010-2-27 17:59:33

已加MSN 請回我 如add msn失敗
請你add我
我MSN:tomchan124@hotmail.com
thx
作者: 段天    時間: 2010-2-27 19:28:05     標題: 回覆 35樓 pll123 的帖子

假既~放心!
作者: 段天    時間: 2010-2-27 19:40:28     標題: 回覆 37樓 pll123 的帖子

加代理MSN 詳談
謝~
作者: 段天    時間: 2010-2-28 11:24:13     標題: 回覆 39樓 tom7797 的帖子

SOR~250抵線了..."
作者: 段天    時間: 2010-3-1 11:40:05

推~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-3-3 11:16:28

醫c已放~~~~推!”
作者: 段天    時間: 2010-3-5 09:21:36

推!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-3-8 16:26:18

弓手ac 70+3飛鞋 白禮一套 已放~~~~~~推!!!
作者: 段天    時間: 2010-3-10 11:42:25

推喔!!!:)
作者: 無言...    時間: 2010-3-10 12:25:26

72法王換歐母得5得
作者: 段天    時間: 2010-3-14 19:28:25

推推推推推推推推!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-3-16 21:04:36

推推推推推~~~~
作者: 段天    時間: 2010-3-17 19:48:21

推推推推推!!
作者: 段天    時間: 2010-3-19 11:56:57

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-3-20 11:18:22

推推推推推推推推
作者: 段天    時間: 2010-3-23 13:50:33

推推推推推推推推!!
作者: 段天    時間: 2010-3-24 17:48:33

推推推推推
作者: sin417    時間: 2010-3-25 17:10:51

收79戰
銀行過數
+左msn
作者: 段天    時間: 2010-3-25 19:00:03

推推推推推推
作者: 段天    時間: 2010-3-26 09:59:04

推推推推推
作者: 段天    時間: 2010-3-27 10:41:37

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-3-28 13:46:21

推推推推!!!
作者: 段天    時間: 2010-3-29 19:59:47

推推推推推
作者: 段天    時間: 2010-4-1 01:45:17

推推推推推
作者: 段天    時間: 2010-4-1 20:28:46

up~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-4-2 16:29:07

推!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-4 02:15:06

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-4 13:33:03

推推推推推推推
作者: 段天    時間: 2010-4-5 02:14:52

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-5 14:28:13

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-6 00:27:42

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-6 12:14:29

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-6 23:20:26

推動!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-7 10:05:18

推推推!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-7 23:21:29

push!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-8 12:32:56

推推推!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-9 01:06:36

推!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-9 21:12:03

up!!!!!!!!!!!!!
作者: 新手發xd    時間: 2010-4-10 12:37:50

有無空ac?=.=
作者: 段天    時間: 2010-4-10 15:22:32

有~有隻空既95lv戰囉
作者: 段天    時間: 2010-4-11 00:54:12

up!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-11 14:46:50

推!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-12 17:33:44

up!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-13 18:24:19

推推推推!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-14 15:35:24

推!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-15 21:38:30

推推推推推
作者: 段天    時間: 2010-4-16 11:22:51

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-16 23:02:43

推推推推~~~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-4-17 13:28:39

推~~~~~~~~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-4-19 19:57:05

推推推推推推推推!!!!!!!
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-4-19 21:20:00

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=56385&extra=page%3D1

如果有人肯用3200收所謂第一醫幻...
真係鄧收個個可憐
作者: 段天    時間: 2010-4-19 22:34:00

假ID 包飛包72寵
作者: 段天    時間: 2010-4-20 17:46:26

72幽靈歐母=.=
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-4-20 23:26:37

http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1

垃圾ac扮咩全ser第一呀??
粉絲係度扮魚翅~
作者: 段天    時間: 2010-4-21 12:38:09

要問甘多=.= 加msn問
推~~~
作者: 段天    時間: 2010-4-22 15:56:27

推~~~~~~~
作者: 段天    時間: 2010-4-22 19:29:18

你不如比你msn我吧=.=
可能之前del左你
作者: 段天    時間: 2010-4-23 10:14:21

推推推!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-4-23 20:07:29

推推推推推推推
作者: 段天    時間: 2010-4-24 10:32:22

推!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-5-1 12:58:17

推!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 段天    時間: 2010-5-2 10:58:39

推推推推推推!!!
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-5-2 11:09:12

http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1

垃圾ac
全曙光第一?? 咪吹得就吹啦
粉絲扮魚翅~
作者: 仔仔xD    時間: 2010-5-2 20:30:05

浩-,-嗨^^
踩9人個PO
作者: 段天    時間: 2010-5-3 00:09:21

喂=.= 唔該晒 岩岩又放左隻88戰 唔該晒幫手推POST~~

推!!!!!!
作者: Kumi=]    時間: 2010-5-3 16:51:03

==你係就係放左- -又話包72-82戰技= = 點知唔齊- -....
咁點搞= =?如果你話650唔好咁多要求既.最少都講 82戰技係邊道打到
作者: 段天    時間: 2010-5-3 19:39:47

82戰技打龍引一層
推!!!!
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-5-3 22:30:16

原帖由 段天 於 2010-5-3 00:09 發表
喂=.= 唔該晒 岩岩又放左隻88戰 唔該晒幫手推POST~~

推!!!!!!

唔好逼我笑你得唔得姐?;P;P;P;P;P;P;P

話自己第一醫幻都算啦
放88lv廢戰ac都唔齊野比人

乜都厄人ge ?,? ;P;P;P;P;P;P;P

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=56385&extra=page%3D1

作者: 段天    時間: 2010-5-4 09:27:26

下=0= 代放都知得一清二楚??
乜你仲係甘著緊個全ser第一架@@?
推~~~~ 唔該晒 成日幫我推post@@
作者: 浩﹏吉吉〞    時間: 2010-5-4 22:04:09

我地戀雪笑又笑完你 玩又玩完你啦
我地對一件無反應ge玩具無乜興趣lo
仲咩要著緊你呢??
作者: 段天    時間: 2010-5-4 22:41:29

講到呢到詳細D回你一次 =.= 請問邊日比你地玩左?? 邊日比你地笑完??
次次打團P 其實有意無意我都係計準左係你地守我地先去攻~.~
點知次次一去就咩人都無 係到企 得軒轅皇陪我地打=.=
打天女戰 10月1 請問係邊個比我地打到走係到笑=.=?(我講到日期架)
最後個日1月2 你地個隻第一盜入天女 開晒亂舞仲要偷襲我地影緊相=.=
點知過90個D一隻都無死=.= 當時係無開生命囉
只係係網吧 廢是加鐘同你地玩 你地係有心甘叻既~.~
團P又唔出現?? 依家就次次出現?? 暑假打晒8號風都可以話出街??
想打夜血又唔敢打~.~ 又要叫注定呢樣個樣 有相為証架 黑色魔術師唔知邊個囉
唔好諗住你地真係甘醒利用我地啦
夜血係我地想打先打 而你地!? 只係我地唔玩之後想拎尾彩~.~
根本無必要同你地打 大家有眼睇 半年後先敢撩我地打
唔好諗住用你地D醜態強屈落我地到就覺得我講唔出你地D醜態=.=
心諗 唔好五十步笑百步啦~.~ 半年先追得上我地既科技(lv同專精)
依家明係唔得閑同你地打架啦~.~ 要講就講晒
想要第一既你咪打埋出黎囉@@ 唔係打第一 2隻字都唔敢下話??

作者: 夢緣    時間: 2010-5-4 23:10:50

補充少少先~

我想講佢地到而家都未追得上我地既科技(lv同專精)囉"
佢地講到咁高魔攻 咁多血...我會忍唔住笑嫁;P
10月至1月果段時間又唔出現既@@? 而家以為自己升"緊"專精(係升緊) 又多幾個ac100左就蒲出黎嘈嘈閉???

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2