AGAMES 討論區

標題: 頂,冇lala比人搶場 [打印本頁]

作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-5 19:22:38     標題: 頂,冇lala比人搶場

我吊(同心異字喳)佢xx,搶左我場又吾出聲,49戰去打47怪就好有問題 la,上次好似都係佢搶我場
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-5 19:40:42

5知點解呢...
d新手好鍾意見到差5多名,同族,同職...都好鍾意搶你
作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-5 20:26:34

你仲係新手咩?不過我好似係月臨見到你比人搶場,仲話po上agames,e+冇po既?
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-5 20:58:18

我49都打牛牛啦-3-實在冇怪打~一係放王一拍兩散...一係轉場囉~
作者: 肥bb    時間: 2008-6-5 21:12:57

上次果叫馬餾跳呀跳
上次果個係我fd黎
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-5 21:21:11

我仲勁啦~比條61lv射手搶場~叫飛傷~佢拎住把38lv名弩係到搶~叫佢走又唔肯走~
明顯係冇$買弓所以求其拎住把廢弓黎打~61仲打50樹~笑死~

作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-5 21:23:27

佢有錢人黎架啵= =...係唔係玩野丫佢..佢又金草又m融..
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-5 21:25:18

但係我之前見佢都係用e把野黎打- -
同埋佢有$既話又唔去長谷升- -
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-5 21:27:26

好似你咁囉,十年唔去升1lv
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-5 22:12:59

我有升呀~只係經常比人搶場炸嗎~同埋我同你唔係好熟炸啵~你又知我唔升lv- -?
作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-6 00:11:52

原帖由 幻乂影 於 2008-6-5 20:58 發表
我49都打牛牛啦-3-實在冇怪打~一係放王一拍兩散...一係轉場囉~

我知你有錢la,我好窮呀(e+玩盜,升幾個鍾就冇左幾500幾枝中血la),冇錢買王箱,更何妨,當你放左之後,你就會好後悔,因為你放左都係要轉s,吾放都係要轉s架la,,咁不如留番d錢買下野la,d王箱得半個鍾喳,佢未等半個鍾再去打lo(咁仲激死你),吾通你半個鍾放1次?

P.S.
係就毒d,e+d人個都係掛la(低lv吾計,不過e+d40幾都開始掛la),放左個王,等佢用左金蟬,係門口再放多個,咁佢仲吾死,可以既就用個ec同佢復活(正常既都吾會整接受ec復活,but都可以試下既),不過佢有可能有2手準備,整佢用埋石,咁就冇計la:lol
作者: 老虎仔    時間: 2008-6-7 12:07:28

算喇,d人係咁咩嫁喇,方佢唔係肓既咩
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-7 16:29:43

原帖由 吹水仔 於 2008-6-5 21:21 發表
我仲勁啦~比條61lv射手搶場~叫飛傷~佢拎住把38lv名弩係到搶~叫佢走又唔肯走~
明顯係冇$買弓所以求其拎住把廢弓黎打~61仲打50樹~笑死~
...

e..
e個咪之前係夜血但比人爆左ac果個飛傷,,,
5通e位冇品人士就佢爆佢ac果個人黎!?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2