AGAMES 討論區

標題: 無奈........ [打印本頁]

作者: KThey    時間: 2010-2-22 10:36:04     標題: 無奈........

我仲記得我岩岩玩heyKT個ac果陣...
係好開心架...
一on...就見到個部頻好多人係度講野...
果陣...一得閒就想on天羽...
然後..情況慢慢被改變...
過左一排..我入左夢旋部...
又係好開心咁玩落去...但係發覺...原來除左夢旋部..其他人都玩得唔開心...
於是我就同果陣個ay講我要出部....
開頭...果陣個ay見到我都唔會殺...
甚至果陣ge砰砰哇.......都算係朋友......
但係到ay ac sell左........
本來我同我最型唔算係敵人....
經過一次呃左我隻介...佢就見親我都殺...
跟住...又同果陣ge砰砰哇反埋面tim...
玩玩下...都覺得低b喇...係隻game度何必咁認真..
然後我就放ac...放完都del左game...
慨嘆...呢隻game已經無左一開始整出黎ge意義...
之後都無玩咩online...
跟住...
係msn有人話我g...砰砰哇ac比人爆左...
我第一個反應- -都唔係講咩好...
收左錢 賣左ac 唔係應該滿足架喇咩??
d人真係唔知咩叫道德lor...
人地親親用hkd同你買左個ac...之後又擺左好多hkd整裝...
你咁樣一下爆左人地ac...係呀從此之後...呢隻game就係你地班人玩哂...
但係...你ge良心過得去咩???
我更加唔明...冒咁大個險...去爆人ac...
你咁樣同去偷去搶無分別lor...
如果今次police真係查唔到ge,當你好彩...
而真相得你,親親or你d fd知...一世有一個污點係度...
可能你真係唔覺得有問題...你試下代入親親...
不過講咁多你當我唱歌...
只係係度勸下你......你唔聽就算喇...
作者: joensr250    時間: 2010-2-22 14:50:37

你真係我既kt妹嘛?...:em800_16:
你講野好有感情呀.....我幫你推上去~~~~~:em800_38:
作者: 南北杏    時間: 2010-2-22 15:49:15

我是一個旁觀很久的玩家
其實都聽聞過砰砰哇這件事
現在發展如何喔 ?
是真的爆了 還是 沒有?
在另的post好在上了差管
應該有結果了吧?
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-2-22 16:31:18

事情既結果才是最重要!!
作者: 南北杏    時間: 2010-2-22 16:34:21

原帖由 心霜乂碎 於 2010-2-22 16:31 發表
事情既結果才是最重要!!

請問閣下知道結果嗎?
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-2-22 17:38:52

唉,究竟夢旋是什麽部?
是很普通普通的一個ONLINE GAME裏面的一個部落。
但是這個部落完完全全當了天羽ONLINE的霸主,
根本沒咩技術,全都是錢,
除了我認同AYUMI本人有技術之外(不是呂布),
其他都是靠錢,
靠錢就可以一點腦筋都唔洗就可以成為霸主,控制天羽,
而且部落實力不平衡,
夢旋如果像KT說的一樣,
那還真像中國大陸一樣黑暗呢!
雖然我都曾經入過去,
其實AYUMI人唔錯,
我同拒玩下,傾下計都肯,
都唔會好衰格。
但是如果KT說的都是真的話,
我還真的很無奈,
這樣只好退出天羽,
實在再也沒有人可以對抗夢幻旋律_2,
砰砰哇AC被盜,
這個消息一出,
我還真的覺得絕望了,
對抗夢幻旋律的唯一戰力咁就沒左,
實在是沒什麽東西可以玩了。
香港又不像大陸一樣多人,
哪裡找那麽多人去對抗夢幻旋律呀?
無奈中的無奈,
雖然我在天羽Online世界裏的天空是這樣蔚藍,但是前途卻是一片灰暗。
希望G M可以找到解決方案啦......
還希望可以更改黃金鳳凰強度,對於現在我們這些沒什麽錢的玩家來說,
太強了!
作者: 南北杏    時間: 2010-2-22 17:44:24

原帖由 勤勞的企鵝 於 2010-2-22 17:38 發表
唉,究竟夢旋是什麽部?
其他都是靠錢,
靠錢就可以一點腦筋都唔 ...

我不是這部落但還可以 未受到他們欺騙
但如果妄行他們用金錢 就杯葛 他們 未免太..吧?
現在125還可以啊 我在落日城打得也不差
起馬不會像烈豬這麼早死
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-2-22 17:50:16

原帖由 南北杏 於 2010-2-22 17:44 發表

我不是這部落但還可以 未受到他們欺騙
但如果妄行他們用金錢 就杯葛 他們 未免太..吧?
現在125還可以啊 我在落日城打得也不差
起馬不會像烈豬這麼早死 ...
我並沒有杯葛他們的意思@@"
作者: Lucciola    時間: 2010-2-22 18:10:27

南北杏係邊個@@?
之前我都係落日城 唔知識唔識你呢:]
作者: 南北杏    時間: 2010-2-22 19:07:38

原帖由 勤勞的企鵝 於 2010-2-22 17:50 發表
我並沒有杯葛他們的意思@@"

但你說到他們很黑暗
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-2-22 19:13:01

原帖由 南北杏 於 2010-2-22 19:07 發表

但你說到他們很黑暗
我說了,很多個如果=口=
所以我也不肯定
作者: 南北杏    時間: 2010-2-22 19:15:50

原帖由 勤勞的企鵝 於 2010-2-22 19:13 發表
我說了,很多個如果=口=
所以我也不肯定

啊 如果即易沒效用的喔
要找出力証

而且我覺這game根本沒有技術可言耶@@
作者: KThey    時間: 2010-2-24 22:25:37

放左砰砰哇ac果個上埋差館都死口唔認放左ac
仲屈返親親話借比佢玩佢爆ac囉
而家冇啦..面交..冇record 1300hkd就咁冇左啦
作者: 南北杏    時間: 2010-2-24 22:47:16

原帖由 KThey 於 2010-2-24 22:25 發表
放左砰砰哇ac果個上埋差館都死口唔認放左ac
仲屈返親親話借比佢玩佢爆ac囉
而家冇啦..面交..冇record 1300hkd就咁冇左啦

recod 是指記錄嗎?
如果沒就不能一口咬定其中一方喔
作者: wongkingwai    時間: 2010-2-25 11:51:07

如果kt可以陪我玩開心online就好喇:(
作者: KThey    時間: 2010-2-26 07:39:19

原帖由 wongkingwai 於 2010-2-25 11:51 發表
如果kt可以陪我玩開心online就好喇:(

hahaha放學可以陪你玩下ge
作者: KThey    時間: 2010-2-26 07:40:56

原帖由 南北杏 於 2010-2-24 22:47 發表

recod 是指記錄嗎?
如果沒就不能一口咬定其中一方喔

果陣係人都知佢放左ac 而家夢旋既人反哂口lor
上左差館仲唔認...果陣佢自己都同我講放左ac...
呢d人等天收:)
作者: 蛋散井戀次    時間: 2010-2-26 08:12:57

簡直係真情流露><好感人
唔知點解有種好真實既感覺:em800_111: :em800_111:
推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: 南北杏    時間: 2010-2-26 16:37:11

原帖由 KThey 於 2010-2-26 07:40 發表

果陣係人都知佢放左ac 而家夢旋既人反哂口lor
上左差館仲唔認...果陣佢自己都同我講放左ac...
呢d人等天收:)

我不清楚了喔
但警方都判了給一方了 只可說真的可能沒有賣呢
作者: 水靈子    時間: 2010-2-26 19:40:10

原帖由 勤勞的企鵝 於 2010-2-22 17:38 發表
唉,究竟夢旋是什麽部?
其他都是靠錢,
靠錢就可以一點腦筋都唔 ...
我們這邊還有惡魔R,娜娜子,五鈴羊,薯仔,少甜呢!
都在變強,一定可以對抗到ay佢地!
作者: 水靈子    時間: 2010-2-26 19:41:23

現在要的,只是時間
過多幾個月應該勁好多
作者: 南北杏    時間: 2010-2-26 22:15:32

原帖由 水靈子 於 2010-2-26 19:41 發表
現在要的,只是時間
過多幾個月應該勁好多

淵淵相報何時了喔
作者: wongkingwai    時間: 2010-2-27 12:55:26

應該係怨怨相報啊...
作者: 鬆弛仔    時間: 2010-2-28 07:39:20

怨怨相報何時了,花落知多少?
作者: vampire111    時間: 2010-2-28 20:16:33

無奈無奈, 天大的無奈啊~!!:o
作者: KThey    時間: 2010-4-9 16:19:58

原帖由 wongkingwai 於 2010-2-27 12:55 發表
應該係怨怨相報啊...

威威XDDDDD
作者: tom1998191    時間: 2010-5-12 19:23:54

下.............

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2