AGAMES 討論區

標題: -    **清倉**  放 2本100技書.88lv犬幻 [打印本頁]

作者: 零零×°    時間: 2010-3-30 19:18:23     標題: -    **清倉**  放 2本100技書.88lv犬幻

88lv犬幻  1800HKD
88帝龍布(+80上血.愛火披)
80帝龍杵 (7魔會.12+3x2)
齊72-82技(無錯技.重有34sp)
幻境技(+智)

技:
100幻技(天國幻夢)   $500   〔已售〕
100仙技(天雷轟頂)   $400  
100弓技(穿甲箭)    $300
82戰技 (狂戰士)    $250   〔留〕

武:
65黃字神杖    (冰.12+3x2)        $70
兩把72金字風鳴杵 (12+3x3)          $30
          (冰.12+3x2)        $50
兩把金字80帝龍杵 (7魔會.12+3x2)      $100
          (6魔會.18+3.12+3)   $80

寵:
小果凍花     $50  
57魅影小遙   $90

以上物品全賣HKD.銀行入數.意PM/留MSN/短消息

另放一堆寵:
30殺手蝸牛X2
30穿山甲
30企鵝X3
30粉紅豬
30蛇女X2
30小瞳
30兔子跳跳
30閃靈飛魟
38殺手蝸牛
38小湘
38小瞳
42兔子蹦蹦
42山甲
42小瞳
45蛇女
45企鵝
45粉紅豬
57噩夢魔王X2
57絨毛小鳥
57長耳
57大牙
57月靈兒
60炎魔王
60蛇女
60雪人
72法王

以上物品可Game錢/HKD 全自出 膠價不回 謝:)

作者: 零零×°    時間: 2010-4-3 00:55:44

推推推~~~~推推推~~~~推推推~~~~
作者: 零零×°    時間: 2010-4-6 21:56:12

推推推~~~~推推推~~~~推推推~~~~:)
作者: 幻x小鵬    時間: 2010-4-19 12:44:35

零零!!!
我幫你問下fd收唔收丫千八蚊~_~
千八蚊,係咪齊哂裝?
得一招幻境技炸!?
作者: 零零×°    時間: 2010-4-19 14:42:05

原帖由 幻x小鵬 於 2010-4-19 12:44 發表
零零!!!
我幫你問下fd收唔收丫千八蚊~_~
千八蚊,係咪齊哂裝?
得一招幻境技炸!?

系. 關於隻幻詳情系game問我
作者: chingxdxd    時間: 2010-4-19 22:47:08     標題: 回覆 樓主 零零×° 的帖子

你隻72法王可唔可以同我換?
我用68法靈X2 + 60法靈同你換= =

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2