AGAMES 討論區

標題: 起香港曙光網發現左d野... [打印本頁]

作者: 血刃族    時間: 2008-6-10 20:05:08     標題: 起香港曙光網發現左d野...

曙光個官網---->客服中心---->疑難雜症FAQ---->遊戲內容---->Q5同Q15
Q5中提及過:
Q:遊戲角色升級後,人物屬性如何投點?
A: 升級時,畫面左下角會出現一個升級的圖示,點它開啟人物資訊介面,自由點選右側的六個 “ +“ 號(可投點時
會變成粉紅色),即可增加人物的某些屬性值。
乜曙光唔係自動加點嫁咩...
Q15中提及過:
Q:如何使用工作技能?
A: 1. 先轉換成獸形,然後裝備上各族相對應的工具,找到相對應的資源採集地,開啟「技能」介面,切換至「職業」
頁面,點選「工作技能」小圖示,即可開始採集!請注意,工作技能只要按一次就會一直採集下去,此時,若移動
物角色,即可停止採集。也可將「工作技能」小圖示拉至快捷列使用。
2. 目前自動採集介面還有一些設定沒有完成,所以有可能在自動採集過程中會停止工作,這時只要重新採集就可以了
。這個問題在新版的曙光中將會完全被修正。
乜而家有得工作喇?
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-10 20:05:52

可能佢d資料係曙1果時ge野黎= =
到曙2開..都仲未更新=_="
作者: 血刃族    時間: 2008-6-10 20:14:43

其實曙光1係咪真係有得工作同自己加點...
作者: abg4b10    時間: 2008-6-10 20:17:45     標題: 回復 3# 的帖子

係.........
作者: egg123    時間: 2008-6-10 20:46:10

咪係囉,曙2又唔可以工作,又唔可以自由點選右側的六個,咩曙光泥架?:@ :@:@:@:@:@
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-10 21:23:04

你一講起~我就好掛住曙光1- -
作者: 血刃族    時間: 2008-6-11 18:30:25

唔好沈啦,呢個post咁有意義-3-:'( :'(
作者: 俠客    時間: 2008-6-11 18:34:07

好有意義= =
曙光gm做野好馬虎= =:@
衰仔,幾%,等埋我:D

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2