AGAMES 討論區

標題: 試post!! 唔多識,希望有人教下= = [打印本頁]

作者: ~神秘人~    時間: 2010-5-23 07:18:53     標題: 試post!! 唔多識,希望有人教下= =

作者: ~神秘人~    時間: 2010-5-23 07:25:56

點解我張相會咁細粒既- -?  plz,搵人幫下我= =
作者: 利是風    時間: 2010-5-23 08:18:22

神秘.?
你點POST-.-
係唔係UPLOAD上去佢比個網COPY個碼的.
作者: ~神秘人~    時間: 2010-5-23 08:45:48     標題: 回覆 3樓 利是風 的帖子

嗯- -  我用lam教個個post,不過唔係佢教個個,我係用可以一次過post8張相個個上去- - 但唔知點解張相咁細= =  仲有,你係who -,-?
作者: 利是風    時間: 2010-5-23 09:28:28

你係唔係oo神秘人oo先-.-
係應該識我 我係龍王
你開post個時正常拉洛去有個ImageShack 免費圖片上傳服務
之後係請選擇圖片檔案: 到放相入去-.-
之後禁按此上傳
入到去copy [                Forum Code]個行碼
之後係返開post個到頭加[img.]尾加[/img.](2個都唔要一點)
試下得唔得..
我就正到甘@___________________@

作者: ~神秘人~    時間: 2010-5-23 09:36:58     標題: 回覆 5樓 利是風 的帖子

哦,龍王= =  <~~1手神秘,姐係 oo神秘人oo hihi@@~  我再試下吧= =
作者: 利是風    時間: 2010-5-23 09:49:38

話說神秘上唔上幻境@___________________________@
我同大豆上左去打64@__________________@
作者: 跑之傻yan    時間: 2010-5-25 15:11:26

-.-牙發"""-.-ar..好細粒咁囉
作者: ~神秘人~    時間: 2010-5-26 18:01:38     標題: 回覆 8樓 跑之傻yan 的帖子

唔識整= = 教教我= =
作者: sinson    時間: 2010-5-26 19:26:06

copy第3行,記住啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2