AGAMES 討論區

標題: 特平放88戰 意入 安全措施齊做足@@ 放心買 放心賣 你估嵐少咩xDD [打印本頁]

作者: phoenix    時間: 2010-6-4 03:58:11     標題: 特平放88戰 意入 安全措施齊做足@@ 放心買 放心賣 你估嵐少咩xDD

放88LV   狗仔戰一隻    有包 裝 飛 武   要知得子細d  ge  可PM我再問~~
日見有人又爆返d  AC    係攤己見X嵐的二 or 三手出左事@@

安全交易如下  :D  

老身任你對  對清楚先比你收~~~          拎返個AC    咁就得身分證姐   比你對清楚又如何  
* 什麼的反爆ac   要CK咩IP   請打上曙光的客服  or  報警         
*天X的玩家   可咁樣做耶     你打上去CK  佢可能幫你的@@
話曬你入過隻人@@   冇lala  比人拎身分證拎返會有記錄ge   不妨一試xDD
;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P

唔怕比你對    只怕你唔收     
價錢慢慢對    最緊要係收
白木不招待    病友請行開
:time::time::time::time::time::time:
有意者請PM   先謝了
作者: tseyusing    時間: 2010-6-4 14:28:58

幾錢到?點聯絡
作者: phoenix    時間: 2010-6-4 15:00:17

有意 係 pm  留  msn @@   慢慢再傾@@
作者: phoenix    時間: 2010-6-4 23:52:48

推上去   ~  推呀推
作者: phoenix    時間: 2010-6-5 20:01:29

推埋上去           推爛個po   ~
作者: phoenix    時間: 2010-6-9 20:56:23

推返先   唔好停  唔好等

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2