AGAMES 討論區

標題: 收盜物品專門店 [打印本頁]

作者: 戀愛菲人    時間: 2010-6-5 20:11:06     標題: 收盜物品專門店

收82專爪(收左)
             收80帝龍布 鞋/衫(+敏) 5敏以上
                                                                   收80帝龍輕 手(+敏) 5敏以上
                 收80帝龍輕 披(+敏) 5敏以上
                                                            收項鍊/戒指 10敏或以上

另平收幻境技(盜)30,33,39,42,45
另用79虎戰換71up犬幻或鵬醫或猿仙.
價岩即收....睇價做人!!
games 錢收 自出~留價~留名....!!

作者: 戀愛菲人    時間: 2010-6-6 22:56:08

推一推....
作者: 靈鬼    時間: 2010-6-7 09:52:58

收80帝龍輕披(+敏) 5敏以上

10敏,5000m上
作者: 戀愛菲人    時間: 2010-6-7 17:32:59

原帖由 靈鬼 於 2010-6-7 09:52 發表
收80帝龍輕披(+敏) 5敏以上

10敏,5000m上

4000m收得唔得....5000M太貴啦....留名~唔該!!

作者: 戀愛菲人    時間: 2010-6-7 22:05:29

:em800_35: 頂高D...頂爆個壇~_~"
:em800_89: 搵人放D裝比我啦:em800_113:
作者: 靈鬼    時間: 2010-6-8 13:23:38

而家曙光入面有80鱗裝既人好少,差唔多冇人放

或者你係GAME到搵脆弱,佢好似有,不過一套放,唔散放
作者: 戀愛菲人    時間: 2010-6-8 19:43:54

多謝你嘅意見!!
推高D~
留一留....你個game名....如佢冇可以搵你收

作者: 戀愛菲人    時間: 2010-6-10 19:03:34

推.............
作者: 靈鬼    時間: 2010-6-10 19:39:20

我而家係不知喪打緊碎,我合左再睇下有冇野啱你
作者: 戀愛菲人    時間: 2010-6-12 16:06:39

原帖由 靈鬼 於 2010-6-10 19:39 發表
我而家係不知喪打緊碎,我合左再睇下有冇野啱你

thx住先.....
順便推埋........
作者: 戀愛菲人    時間: 2010-6-13 16:23:11

推.............

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2