AGAMES 討論區

標題: 我都玩左咁耐囉~唔知大家覺得我係點既人呢^^ [打印本頁]

作者: 大門    時間: 2008-6-21 03:25:01     標題: 我都玩左咁耐囉~唔知大家覺得我係點既人呢^^

hi~^^我係大門呀~我其實係由曙光公測果時開始玩到而家嫁喇^^
唔經唔覺都玩左成兩年:L 唔知大家覺得我係個點既人黎呢?^^
始終我都識唔少朋友~想聽下大家對我個人既意見^^thx~:)
除左叫我將d野賣平d同埋送曬d裝同錢比大家之外....:L
想請問各位朋友對我有咩野感覺~同埋我有冇d咩野需要改善既地方呢^^
thx:) 多多指教^^
作者: 肥bb    時間: 2008-6-21 04:56:42

我覺得你幾nice
你成日3句唔埋兩句就thx
好有禮貌
讚!!!
作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-21 07:05:05

你都吾錯既(過去式)
e+我就吾g你la,你都吾記得左我lo
作者: 俠客    時間: 2008-6-21 08:31:21

我識都5識你= =
不過你都系好人,起碼5系昆狗
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-21 09:11:41

哈哈,門門緊好人啦=0=上次門門送左”幾萬”比我用=0=KAKA
作者: 俠客    時間: 2008-6-21 09:23:36

我冇聽錯啊= =幾m= =
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-21 09:24:52

有個””的幾萬,你認為有幾多=0=?
作者: ckahonam    時間: 2008-6-21 09:31:22

認為你係衰人\口/識咁耐既本龍少爺都唔記得\口/可惡-__-!!
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-21 10:02:52

門門好好人@v@
講完- -
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-21 10:16:28     標題: 回復 9# 的帖子

^^南南^^<----lam既乳名
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-21 10:40:27

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-21 10:16 發表
^^南南^^<----lam既乳名

e個名係門門專叫的= =
作者: z樂    時間: 2008-6-21 11:36:10

冇錯  係呀係呀  門門都話個個lam乳名黎  天天真係叻
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-6-21 13:05:23

唔熟 - - 唔知好唔好人呢
因為冇講過野的關係- -
不過都唔見你有鬧過人果d 應該都唔錯吧-.-
作者: 楓之葉    時間: 2008-6-21 14:25:01

大門  ???  小心俾我食左你  嘻嘻
作者: 大門    時間: 2008-6-21 16:06:08

好多謝大家既誇獎:loveliness: 龍大爺招呼唔到唔好嬲:L (你成日飛到咁高..好難望到你:L )
南南妳返番黎玩實在太好喇^^:lol 飛舞THX~^^LIUKIT你都要加油呀^^
多謝各位^^唔熟我既人我都歡迎多D同我吹水嫁^^
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-21 20:15:23

另外,夜血收60上,60上既小/大朋友可以黎探門門
作者: ckahonam    時間: 2008-6-22 18:37:01

哈~龍大爺-.-'''受唔起受唔起~_~
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-22 21:52:58

唔熟~但你比我既感覺係.............
好有米- -
作者: ckahonam    時間: 2008-6-23 16:02:20

唔熟咪入個煲度煲熟佢囉a_a佢有米到要拎米黎同你一齊煲a_a
作者: z樂    時間: 2008-6-24 17:59:15

我會努力的= =  超努力中
作者: egg123    時間: 2008-6-24 18:04:41

好好人呢^^
大門哥哥係有錢人>_<
作者: 大門    時間: 2008-6-25 18:29:54

多謝大家誇獎=0=但係其實我好窮=0=有時窮到要問老友借錢開飯=0=
作者: egg123    時間: 2008-6-27 16:24:58

咁點解你又有爆閃武>_<?
你比過我看了,真是很多呢!
作者: 草女乂    時間: 2008-7-6 11:44:56

你係好長絛既人囉a_a  成日話走 走 走    走左幾個字 都未走到 xd   仲唔係好長氣a_a?
作者: 牛牛    時間: 2008-7-7 09:58:17

大門,佢d倉一定多到數唔哂=﹏=,又大方,所以遲d希望會送返d比我地@﹏@"
作者: 俠客    時間: 2008-7-7 10:03:49

你d野咁多都仲要大門哥比野你= =
作者: 大門    時間: 2008-7-7 21:45:13

其實...我玩曙光好簡單=0=就係好鐘意買野..買玩具=0=果時見到爆閃武器好靚...
而且自己又唔鐘意升LV~成日都係30LV~所以就買左好多把30LV以下既當裝飾=0=
果時身上面有26把..30LV以下既爆閃武器任選..日日唔同款=0=
因此..蛋蛋你見到我有好多把囉~但係最近都冇買好耐囉!D錢用曬黎做生意=0=
多謝大家讚賞=0=小弟唔敢當..可能重有D隱形富豪有錢過我都未定嫁^^:)
作者: 拉帝亞斯    時間: 2008-7-8 00:31:55

雖然唔識 ~~~
但我覺得你好有學問ge人 =  = "
作者: S!U楓    時間: 2008-7-8 01:11:02

原帖由 大門 於 2008-7-7 21:45 發表
其實...我玩曙光好簡單=0=就係好鐘意買野..買玩具=0=果時見到爆閃武器好靚...
而且自己又唔鐘意升LV~成日都係30LV~所以就買左好多把30LV以下既當裝飾=0=
果時身上面有26把..30LV以下既爆閃武器任選..日日唔同款=0=
因此..蛋蛋你見到我有好多把囉~但係最近都冇買好 ...

門....係一個高深既門.....只會日日對住個道門....門中門....<~~~以上呢句就連我自己都唔知講緊乜-3-
好人...好好人....超好人....講真我玩咁多GAME都冇見過一個咁好禮貌既門..NONONO..係人先岩
作者: 俠客    時間: 2008-7-8 07:22:35

我宜家都同大門一樣- -
成日買野收藏,一次過用左我700m,心痛死人
作者: 大門    時間: 2008-7-9 03:46:48

多謝大家誇獎:loveliness: 版大!THX^^其實大家都係玩GAME既朋友~GAME裡面就好似一個大家庭咁樣~
每個人都係為左開心咁玩好個GAME同埋想識多D朋友先黎玩嫁姐^^無分彼此:) 當然每個人既玩法都唔一樣~
所以造就每個人既成果都會有差別!~但只要大家用輕鬆既心情去玩~將心比己~一定每一個人都會玩得好開心既:)
好耐以前我玩GAME~唔識升LV又唔識賺錢~最初都係有個唔識既人送左幾萬蚊比我~之後我就用果幾萬蚊~
去研究點樣賺多D錢返黎~結果..就開始左走我呢個商人既路=0=一直玩到而家~所以~大家都得嫁^^加油^^:loveliness:
作者: 俠客    時間: 2008-7-9 09:04:16

比少少貼s我地la
宜家得返100m
作者: 大門    時間: 2008-7-10 01:27:14

原帖由 俠客 於 9-7-2008 09:04 發表
比少少貼s我地la
宜家得返100m

貼士=0=汗.....我自己都想知點解咁多人問我有咩野貼士><
不過....SORRY><俠客..貼士...係”門徒”既專利><
唔好意思呀..俠客=0=你自己領悟一下有咩野會賺嫁啦=0=加油^^
作者: 俠客    時間: 2008-7-10 09:15:45

已經搵左好多(50m:L )
我要再搵多4000m
作者: 大門    時間: 2008-7-11 03:14:40

嗯嗯^^加油呀!~俠客~^^ 係我既字典裡面~”錢”一個人係搵唔曬既^^
所以~希望你都可以成為一個成功既商人啦:)  好似我班”門徒”咁樣^^加油!
作者: 俠客    時間: 2008-7-11 09:46:36

但系d野放咁貴會冇人買wo:L
作者: 大門    時間: 2008-7-11 22:44:52

原帖由 俠客 於 11-7-2008 09:46 發表
但系d野放咁貴會冇人買wo:L

正所謂...有志者...事竟成=0=:L
最緊要有一個條件..就係..唔等錢使:L

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2