AGAMES 討論區

標題: 致 前夢旋及現任殘兵所有朋友 [打印本頁]

作者: RAY6018    時間: 2010-8-18 18:40:55     標題: 致 前夢旋及現任殘兵所有朋友

我諗同部 或者唔同部既人 都大約知發生左咩事~!!首先好多謝你地一直以來既支持...無論你入部係為左吸經 定係大家一齊玩都好..都多謝你地:)

之後要同番所有曾經為夢旋出左力既朋友 講番聲 對唔住!!當日我冇聽你地既勸告就感情用事...!!先搞到結果係咁!!亦好感激你地事後...冇因為呢樣野而離開..反而開左新部之後仲過番黎!!雖然 比人插到揵晒皮...但最後都一句...."無部王打唔緊要~重新再黎過囉"!!我知道大家呢啖氣都好難吞得落....不過如果話佢錯晒既...我諗我都要負大部份責任!!因為係我冇聽你地既勸告!!所以我希望 大家都唔好因為呢件事 而再去嘈佢啦~而家都重新開始左!!最多下星期 請大家食番餐飯..當平息呢一件事好嗎??

因為呢件事 我唔會再做部落首領...我知道 我太感情用事~我唔想再一次連累大家!!亦唔希望 再一次令我既朋友失望。最後多謝你地...係我最失落既呢兩日...不停同大家say sorry既呢兩日...一直都撐我既人。 入得黎殘兵...我唔理你 係為左大家一齊玩 定 只係為左吸經..我都當你地係我朋友:handshake希望你地再次努力~希望你地玩得開心:yeah:
作者: ivan19971219    時間: 2010-8-18 18:43:41

好野,7布請食飯:cheer: :cheer: :cheer:
作者: paul.yy    時間: 2010-8-18 19:33:28

布 你搞咩?:em800_89:
作者: 我最型    時間: 2010-8-18 19:41:43

原帖由 RAY6018 於 2010-8-18 18:40 發表
我諗同部 或者唔同部既人 都大約知發生左咩事~!!首先好多謝你地一直以來既支持...無論你入部係為左吸經 定係大家一齊玩都好..都多謝你地:)

之後要同番所有曾經為夢旋出左力既朋友 講番聲 對唔住!!當日我冇聽你地既 ...

最多下星期 請大家食番餐飯
紅字為重點 此post已完
作者: joensr250    時間: 2010-8-18 21:53:51

請食飯就梗左嫁啦你.....
個部比人呃左姐...但係呃唔到我地幾個既感情既...
佢都唔知我地d感情去到邊到....
P.S.....個部名可唔可以改一改.....好似好衰下:em800_105:
我有一個提議叫做"股股好令仔".....:em800_34: :em800_34: :em800_34:
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-8-19 10:37:19

路過,飄過+呃POST:em800_35:
作者: fiona6129    時間: 2010-8-19 12:02:59

AY:victory: 好好人:victory:
作者: 心領=)    時間: 2010-8-19 15:23:33

收埋我入部得唔得呀?
作者: 一切隨風    時間: 2010-8-22 00:07:17

師父-----我撐你,無論以後係點,我都企係你個邊
:) :P :lol :time:
作者: Magic7仔    時間: 2010-8-22 02:34:38     標題: 回覆 樓主 RAY6018 的帖子

^^ 你好呀~!! 需然我有好多野唔明~!! 尤其係你地d關係~!! 真係覺得複雜呢!:(  但anyway都只係1隻普通既online game~! 以前唔開心既事~ 忘記佢吧~!! 見完你依個post~! 我都覺得好可惜~ 我好明白失去左成個整個部落的不愉快及所帶來的打擊有幾大~! 但亦希望你能振作回來! 雖然我幫唔到d咩忙/根本唔洗我幫忙~ 但係都果句~ 希望你繼續支持天羽online直到佢消失為止~ 奸爸爹:P

作者: RAY6018    時間: 2010-8-23 02:00:35

原帖由 Magic7仔 於 2010-8-22 02:34 發表
^^ 你好呀~!! 需然我有好多野唔明~!! 尤其係你地d關係~!! 真係覺得複雜呢!:(  但anyway都只係1隻普通既online game~! 以前唔開心既事~ 忘記佢吧~!! 見完你依個post~! 我都覺得好可惜~ 我好明白失去左成個整個部落的 ...

多謝你~我一定會堅持到最後:boxing2:
作者: 乂紫陵    時間: 2010-10-11 21:45:35

布布寫得好>3<
雖然我吾知咩事0.0
不過你道歉我原諒你^^

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2