AGAMES 討論區

標題: 高手點樣賺錢GA [打印本頁]

作者: jaso19980123    時間: 2010-9-26 17:33:04     標題: 高手點樣賺錢GA

高手點樣賺錢GA,高手們指點下迷津啦:em800_08:
作者: maina178547    時間: 2010-10-3 13:49:36

:em800_66 別人借ac玩  3開做咩都易賺錢D
作者: o茉莉    時間: 2010-10-3 14:13:02

食財丹運鏢 ->有聲望,抵金,修練經同埋D聲望有得換陣~
                 好彩換到天陣都值300萬up,地陣..放出去既收入都唔錯!
跑得快 -> 消耗大方送過多飛包問題 ,有抵金
低買高賣-> 得閒去集市睇下...
               有時D人會set錯價xp or 唔識價..ser到個價好平..咁就買左再放
體力 -> 去老農夫度種野... 採礦,砍樹 放出工廠 .. 打工 ..
活力-> 去如意先生度學生產技能.. 整野去賣. 大點金石,如意,五行 ,鑑定符等..

:em800_111:  希望幫到你~ 有咩唔識/唔明可以再問喔
作者: 烈焰之叉    時間: 2010-10-5 22:27:31

a莉莉a好似好勁:call:
作者: kusochun    時間: 2010-10-6 09:03:29

本人搵錢方法:
1.整野食賣,做工藝,打造圖
2.合介指,法寶,合到好既特技價格會暴升
3.幫人打任
4.洗寵物
5.跑鏢
作者: o茉莉    時間: 2010-10-6 19:28:02

原帖由 烈焰之叉 於 2010-10-5 22:27 發表
a莉莉a好似好勁:call:

多謝*v* 玩得耐你都得架!
作者: 烈焰之叉    時間: 2010-10-7 18:47:01

我都想
你咩ser?
作者: o茉莉    時間: 2010-10-7 19:00:19

原帖由 烈焰之叉 於 2010-10-7 18:47 發表
我都想
你咩ser?

我天寧同南遙都有玩喔~ 天寧玩得最多啦!__! 你呢-v-?
作者: 烙印乂魔王    時間: 2010-10-20 21:14:49

食財丹運鏢 ->有聲望,抵金,修練經同埋D聲望有得換陣~
                 好彩換到天陣都值300萬up,地陣..放出去既收入都唔錯!
跑得快 -> 消耗大方送過多飛包問題 ,有抵金
低買高賣-> 得閒去集市睇下...
               有時D人會set錯價xp or 唔識價..ser到個價好平..咁就買左再放
作者: 烈焰之叉    時間: 2010-10-21 16:47:02

我玩天0ser你玩咩國:lol

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2