AGAMES 討論區

標題: (新故:s:s)-   `✿;陪我坐天曉.這日你.不在了;Ch.6 (粗+原;!) [打印本頁]

作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-11 19:28:32     標題: (新故:s:s)-   `✿;陪我坐天曉.這日你.不在了;Ch.6 (粗+原;!)

✿babe們
記得給我c0mment ;P

✿源尐檬;
- 係壹個比人感覺好特出既女囝 ;P
- 好hea; 樣還0k; 講既野都係心思熟慮之後先講.
- 所以次次講野都會令人唸好耐 -_-.
- 花名: 尐 / 檬 (通常de人都係咁叫佢o_oV)

✿梁晞舒;
- 好熱情既壹個女囝 -_-;
- 熱情得黎; 會比到人地壹個印象 -- 姣.
- 姐係連女仔都姣?_?  其實舒佢係熱情炸 -_-!
- 花名: hei / 書書 / leungbaby (通常de人都係咁叫佢o_oV)

✿劉俊風;
- 懶帥校草;P
- 覺得世上所有女仔只要望見佢隻眼就會.. 死!
- 姐係勁自大囉x_x; 可惜唔係全世界既女仔都中意佢囉!
- 花名: 風風 / 小俊 (2個名都係得尐檬夠薑咁叫佢 -_-; )

✿吳布致;
- 都係校草;P
- 但個人謙卑好多. 比風夠歡迎小小;
- 成日比女飛; 對女仔太好; 對男仔重好; 成日令人誤會佢係基佬;!
- 花名: 報紙 / 基佬 (個個都係咁叫佢架啦;P 通常(W. )

序;
-  嘩嘩; 今日都唔知乜料 o_o;
-  個個女仔都high到不得了;
-  聽講有2個插班生 o_o`
-  佢地係明星; 定係好出名既人呢?
-  不過有壹樣野可以確定(k
-  壹定係好靚仔架啦. 呢間學校係靚仔先收 ..
-  但女仔. 就收足晒d姣婆豬排.!
-  得我正常! (自戀        
(作者: 我覺得你唔正常囉-_-; 你成日講de野都要令人唸好內.
-  檬: 你好直接囉;@ 我好憎你啊 .!
-  去故拉-v-.!

作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-11 19:32:59

正; 又有文.
頭香阿.
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-11 19:40:21

:em800_137:  撕M,,,,艾粒餅餅
作者: 楓€月    時間: 2010-11-11 19:44:15

我係一個中立的人 姣婆對我來講 心地好就得
奇實所有女仔溫柔 到好可愛 希望樓主
唔好成日爆粗 希望你快D找到真命天子 :em800_02:
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-11 19:53:14     標題: 回覆 4樓 楓€月 的帖子

:cheer: ,,YAYA,,同左黑崎離婚囉,,
          ═
          你講D野好對
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-11 20:10:32

原帖由 楓€月 於 2010-11-11 19:44 發表
我係一個中立的人 姣婆對我來講 心地好就得
奇實所有女仔溫柔 到好可愛 希望樓主
唔好成日爆粗 希望你快D找到真命天子 :em800_02:

先生; 我呢篇文係架:-D.
重有主角唔係我l0r.亦唔係我個名 -_-;
而真命天子; 我神早搵到喇:-D:-D:-D:-D`
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-11 20:11:15

原帖由 -詩詩=]` 於 2010-11-11 19:32 發表
正; 又有文.
頭香阿.

弓喜詩詩(k)(k).
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-11 20:11:43

:kiss2: 耶耶,,,,yaya...係小時,,, :em800_16: :kiss: ,,,小時有戈好老婆
作者: 愛須芭利娜    時間: 2010-11-11 20:36:57

我好想自殺lo= =
(由於自己認為自己係姣婆)
冇法......控制唔到同人傾計
鬼叫我班d女仔仲姣,仲冇lala一開口話我

以上係我對其他姣婆ge意見
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-11 20:37:01

好正囉;;
好期待之後:$:$:$
加油餅餅
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-11 21:51:27

等等回cm XP.打左文文先a0a`
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-11 22:03:56

重作的說-3-;!

作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-11 22:28:42

男仔重感情好少見; sup文;>
c0m<3.
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-11 22:30:42

認真你就輸了←讚好;D
篇文好正(y)
餅餅加油(k)
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-11 22:34:46

我 以 奸 角 角 度 去 唸 -v-
有小小誇咁 -_-.
thanks 啡bI 0v0
thanks 詩詩 ava
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-11 22:37:40

不過其實我都唔算系個專一ga女仔-v-;
鬼叫無一個男仔系真系值得我留戀咩-v-;
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-11 22:53:10

yoyo -,-. 我都好花心x2
不過改緊改緊 a_a`
讚+1 囉. 真係無壹個值得留戀-_-;!
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-11 22:57:57     標題: 回覆 17樓 帥小餅v3v 的帖子

咪系v口v;
好多男仔都好衰v___v;;
sosad;(
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-12 20:16:27

PUSH =D.
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-12 20:23:38

甄 - 我 條 仔 -,-. 唔 係 佢 個 樣 睇 得 下 加 有 米 . 我 唔 會 姣 佢:-D`
我條仔??佢男@v@
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-12 22:56:47

推推推;
推番上去先<3
愛死餅餅豬了:em800_16: :em800_16: :em800_16:
作者: cemal5968    時間: 2010-11-12 23:49:14

完來是錢作怪:em800_34:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-13 14:22:35

5` :-)
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 14:36:10

加加油油;->
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 22:25:58

C0M<3. SUP<3.
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 23:58:30

推推推推推xD
我要推番個p0st上去;D
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-14 13:19:01

餅餅:$
我建議你改作肥西的故事好點;;:$
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-14 13:21:17

餅餅去左邊t^t
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-14 16:10:11

我作喇-v-; 要sup;
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-14 16:12:23

supsupsup;;
快快作:$
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-14 16:23:40

無乜心機作-_-;!
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-15 19:39:28

重作 ;(`
希望大家繼續斯m ;$`
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-15 19:57:30

新故黎架\3/;!
c0mz<3`
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-15 19:58:54

:hug: ,,,帥蓓黎給撕m 帥餅大人,,好好睇定
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-15 20:06:55

baby. 得你愛我架炸(k !
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-15 20:10:51

Ch.1 :-)
嘩嘩; 今日都唔知乜料 o_o;
個個女仔都high到不得了;
係米kai左啊? 發神經架. 講一句笑一下;!
Miss: (拍抬) 同我靜啊.!
女: mISS你乜料啊 ^_^ ? 家陣黎玩掃興 ? 博吊啊 ?
Miss: S0RRy. 你地繼續 -_- ..
女: 早就應該喇 ^_^.
Miss: 佢地黎Na喎. 係米應該繼續嘈?
女: 下 !  (望門口) . 啊 ! 真係佢地兩個*33*;!
風: Hello. 各位靚女 ;希望你地會早日愛上愛(3.
all: 丫! (尖叫)          (除左我啊 o_o
致: 大家好(k , 乜都唔識. s0rry -\/-.
all: 你唔識我地教你啊 ~ (又尖叫)   (除左我-_-.
我: 哈 ! (好大聲咁冷笑 (我唸過先笑架-_-.
風: 呢位女同學  ?
我: 小俊俊 -,- (講完 笑到訓左係地下.
風: 吊. 癲婆v_v (心情比我搞到超唔好.
我: (立即唔笑) 你講乜啊? 風風 -,- (又笑
風: 唔同你癲 ^_^.  想引我注意炸 ?
我: 我先唔得閒引你注意啊小俊俊 ! (笑死左
風: (唸: 激死左 ;@. 我要玩死呢條女 ) ;o)
(小息)
舒: WA. 檬檬你好鬼死勁架姐 ! >3< (勁大聲+想kiss我.
我: STOP ! 停止你既熱情 !
舒: 佢地唔靚仔咩 ? 唉 ! 都唔知BABY你點搵仔架! 咁你就嫁比我啦!
       (又想嘴埋黎) ! >3<
我: 嘔. 嘔.  
舒: 嗚嗚/33\.
我: BABY唔好喊; 錫番
舒: 嘻嘻 ~_~ !

風:睇住黎我點整估你啦 ;p;p`
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-15 21:39:04

sogood
撕m to餅餅baby:em800_16: :em800_16:
作者: 紫BI    時間: 2010-11-15 21:39:57

好好睇*V*
餅D文好正:time:
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-15 22:08:03

c0m<3. 又泥新文*v*;
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-16 17:40:59

:) 推推推
  帥餅大人作得文多麼動人
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-16 19:30:03

啡啡) HAHA. 啡啡BI(K
紫BI) 多謝你支持啊*v*
詩詩) 絲絲絲xdd 好多咩! 2篇之嘛#2;!
蓓) 什麼叫動人.. *0* 我帥我認的;!
作者: -膠小糖v3v    時間: 2010-11-16 19:46:59

`努力作文呀:-D
         期待;-*
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-16 20:13:41

Ch.2 :-)
風會點樣整估我 ;p;p`
今集講拉 ~_~.
風: (無拉拉行埋黎) (拉住舒) BABY. 我地去食野.
我: 吊~_~. 你帶我個書書去邊啊吊.
風: 書書行啦 ^_^.
舒: 啊 ? (受寵若驚)
風唸: 黎啦黎啦 . 跟住我黎追你個書書啦~_~. 你壹追你重唔lol爆臭.!(奸
我: 喂. 停係到聽下我講野好喎~_~.
風: 嗯? 係米想講SORRY呢^_^. 你都知你今朝d動作幾 ..
我: 唔係WOW ~_~  我想講呢.  你帶走書書我唔care既 ;p;p
      反正書書都未拍過拖. 拍壹次都好;p;p.只係我想你改變下!
風: 改變乜交差 ~_~ .?
我: 你啲陷阱啊0N9^_^. 盲既都睇到啦 ! ^_^. 整好啲啦下次.!
風: 你.. 你.. \__/
我: 哎呀 ~_~  有人勁LO爆臭 ! 本來LO爆臭個個應該係我黎架可o__o. 真可惜!
風: 頂.   睇住黎啦源尐檬 !
我: 你又知我個名既 ;p;p ?
風: easy  ^_^.  問你個fD拎米得囉 .! (指住舒)
我: 書書 ~_~
舒: (閃)
我: 我番課室啦 ~_~.
風唸: 你番啊 ^0^. 你壹番, 你立即LO爆臭!
我: 唉. 好心d陷阱唔好咁顯眼喇 ! (勁大聲)+(郁下郁度課室門)
` 度門立即跌左桶水落黎;$;$
我: 林sir啊~_~ ,    劉俊風擺桶水係到想整估你, 好彩我幫你搞掂左 ~_~.
林sir -  數學老師,  勁惡  ,  對令仔令女都唔會比面.`  照鬧!
林sir:  劉俊風v_v;!  企係黑板中間;!
姣婆: 妖V_V.!  林SIR V_V. 你咁對俊風哥!  我要投訴你V_V, 等你冇左份工.
林sir: 你中意啦!  企晒6堂數學;!  (我學校就係咁變態.口.;)
風: 頂你個死癲婆!
林sir: 講我?_?
風: 唔..  唔係~_~ !
我: 哈哈哈哈, (狂傻笑)`

待^_^.

作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-17 16:26:36

愛愛愛死你:em800_16: :em800_16:
推推推:em800_16:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-17 17:38:45

我都愛死懧懧的說 :em800_38:
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-17 17:47:02

出未呀 頂你:em800_16: :em800_16:
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-17 17:52:46

快d出文呀:em800_31: :em800_31: :em800_31:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-17 18:29:25

t3t~~~~~`
作者: -膠小糖v3v    時間: 2010-11-18 17:34:58

`SUP v3v;!
    加油呀餅餅;!:em800_16:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-18 18:28:08

我的醉愛; 糖bibi; 懧bibi;-*
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-19 12:12:22

`✿Ch.3 :-)   [特短集-,-.]
風: ..   整估唔到你:-(.
我: 堅係喇^0^.  我叻囡黎喇 ^0^`
風: 認同喇我t3t.
我: 咁你認伍認同埋你蠢啊 ^0^.
風: 認同埋喇 t0t`
我: Wa. 咁乖囝既 ^0^
風: 係啊 t3t, 第1次炸.
我: HaHa ^0^  係咁刷我鞋係米有企圖架;
風: 所以話你叻囡真係冇錯咖 ;p;p
我: 有屁好快de放喇 ._. dada. 話唔定我會幫你;
風: Um.  你都知成班都係姣婆 ..
我: 我都係? ^0^ 我邊忽姣啊吊你 ^_^.
風: 當然唔包括你 -_-;!
我: 算你補救得幾好 ^0^.
風: 有個舞會.  我想請你去 ; (比左張傳單我. 就閃左水v0v;!)
我: 洗伍洗咁怕羞啊 -0-.  睇下先a3a;!
-----------------------------------------------------------------
                          ~蒙面舞會~
對象: 是次活動邀請中學生參加. 希望大家積極參與~
參加人數: 50人~   手快有~  手慢冇~!
內容: 是次活動會由大會提供面具~ 希望大家搵到自己
          既真命天子 / 公主 =]
時間: 12:00 ~ 25:00 pm
日期: 12月1日 ;D
地點: 學校地下禮堂=]  
舉辦人: 當然係我 --- 呢間學校既靚靚校花 --- 方芷淺~

希望■■■會愛上我 <--用銀仔擦開^0^~  這是我的願望!
希望會現實  :-)    呢張係第一張傳單;
我張呢張野比我最(同樣用銀仔擦開)的人~  {俊風}!
-------------------------------------------------------------------
我: 洗乜用銀仔擦丫 -,-. 估都估到 ^_^. 原來小俊俊借我過橋.
      校花都唔錯丫 ! 點解佢唔中意 ? (笑)
我: (睇下日歷) 今日11月28日喇喎0,0.  想拒絕都唔得Na;唉!

待^0^;!

作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-19 19:57:29

作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-19 20:01:58

:em800_137:  推~~~推
               撕MM,
           唔好嬲嬲啦餅餅豬
作者: 酸`甜苦辣    時間: 2010-11-20 16:15:52

嘩嘩嘩,乜料紫 =')
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-20 17:20:37

我依家去洗我個7頭去影相 等日比相你;)
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-20 18:34:25

原帖由 酸`甜苦辣 於 2010-11-20 16:15 發表
嘩嘩嘩,乜料紫 =')

衰人圈圈 :em800_105:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-20 18:36:16

原帖由 筱懧x3x 於 2010-11-20 17:20 發表
我依家去洗我個7頭去影相 等日比相你;)

正aH *v*;
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-20 18:36:50

原帖由 粒蓓;蛇淚;) 於 2010-11-19 20:01 發表
:em800_137:  推~~~推
               撕MM,
           唔好嬲嬲啦餅餅豬

嬲到嘔白泡了.  不能補救
作者: 酸`甜苦辣    時間: 2010-11-20 20:06:59

我做咩了._.   
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-24 18:41:37

哈哈哈哈哈哈;;;;
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-24 21:34:20

有人傻笑;)`
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-25 20:12:03

頂你;@.
c0mment芽=)!
作者: 酸`甜苦辣    時間: 2010-11-27 13:33:48

頂我.
幫 sUp 啦.
作者: MAI=P    時間: 2010-11-27 18:48:45

*_* 快d出埋下一集/_\
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-27 18:55:34

嗯. 家陣post ;)
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-27 19:09:26

`✿Ch.4
第2日.系學校.d人狂討厭.
女a: 喂.我琴日摑開左d■■■-v-;!
女b: 唉.. 心都知Na.洗乜摑-_-.! 摑左睇會傷心!
女a: 估下俊風哥哥會同邊個1齊跳?.
女b: 重洗講既..? 堅係校花!
我唸;{唉..好煩呀}`
12月1日終於到了*v*
{我屋企}
我: 家陣10點.. 去唔去呢?.. 係啦!我訓係到唔醒米得囉!
我: 但咁樣又好似hurt左小俊俊.點算呢..?
我: 嗚~好煩呀 t0t;
某: 源尐檬!米訓啦!
1聽就知係佢把聲-__-;點算好!?
落去定唔落去;?
最後我決定-__-; 係落既!
風: w0w.著到咁索既? (佢真係覺得索-_-)
我: 你諷刺呀? 你都唔錯呀^^. 多謝喎~!
風: .. 我認真架-_-; 你今日比平時靚好多b-)!
我: 咁姐係我平時.. ?
風: 唔係咁既意思!! 咳咳-3-! 上車喇!
我: 哦-_-;!
我著住條黑色低胸短舞裙.加對黑色高跟鞋.放頭髮.b-)
條裙真係好短-,-;! 好想番屋企轉過條芽!
但架車係咁行. 番唔到轉頭lur t0t`
於是我猛拉扯條裙!
風: 喂.洗唔洗咁芽!我唔會睇你架啵0v0.因為你冇野好睇..
我: (一拳中左落風到)狂嘈賣你去做鴨!
風唸;{女人更年期真係恐怖t0t, 好痛芽}
到左學校;!
風: 帶左個面具佢 :-)!
我: 哦-3-;!  好閃呀個面具-_-;!
某女: 風風. MAY I :-)?
我: 你係校花!?
某女: e.你又知既.明明我帶左面具.你又係邊個芽.咁靚既!平時我都唔覺眼.
我: 哦-,-
風: 唔好意思喎.校花.我要同佢跳.(指住我)+(帶住個面具)
某女: 嗚..!!
黑媽媽-_-;! 好恐怖呀-_-;!
跟住我比小俊俊攬住我條腰!
我: 乜事呀你! (勁大聲)
跟住我地成為全場蕉點..
風: 乜呀.. 係咁跳架嘛.. 我攬住你條腰,你答住我博頭.
我: 好痕呀\口/. 我攬住你條腰.你答我博頭0k?
風: 乜你咁狼死架A_A.
我: 米唸y plz-,-.
風: 車-.- 比我唸我都唸唔落.
我: 你! 你好野^^. 幾時完呀?
風: 呢樣堅係主角我. 定既;b
我: 咁我米係咁比人控制住?
風: ha.你跳得好米放你走囉!
我: 放心. 1定會好好!

續-_-`
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-27 19:11:57

c0mment plz .
:em800_02:
作者: MAI=P    時間: 2010-11-28 16:39:11

:em800_05:   CM:dddd
作者: 紫BI    時間: 2010-11-28 18:48:07

好睇好睇
好好睇呀
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-28 22:43:50

thank you >__<"
雖然我自問唔好睇;(`
作者: MAI=P    時間: 2010-11-29 20:11:30

快d出埋下集xddd :em800_38:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-29 20:51:54

x33x. okay
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-29 20:53:13

你同糖糖個po呢
等左好耐囉;;;;
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-29 21:06:00

`✿cH.5
我: 放心. 1定會好好!
風: 睇下點;p.
跟住我狂踩到風隻腳.
狂搞到風跌親;(`
唉.. 今次大獲喇;(
跟住音樂停左;$`
校花: 好喇.大家休息1陣.(其實無風佢都唔想跳).
風: bb.帶我去醫療室t33t.
我: 你肚痛咩?重有我伍系你bb啊.
風: 乜要肚痛先去得咖咩t0t`
我: 唉.得啦得啦.我扶你去.
{醫療室.}
風: (除左對鞋.)
我: 嘩-_-.
風隻腳比我踩到紅晒-v-.重有小小血(!)重有含埋濃-,-;!
我: 你做乜唔講啊(!).我可以停咖嘛-3-;!
風: 同你.. 我真系伍想停..
我: (心跳左1下.)唉.我拎膠布比你-v-.
跟住我用針吉穿晒d濃.整乾淨晒佢隻腳.
風: 你好細心b0r.我伍痛喇 :-).
我: HA.咁就得.xdd
風: 我就系中意你甘細心;$`
我: 好曖昧囉(!)究竟你想講d乜咖;
風: 甘我直腸直肚啦.我 ..
{砰!}校花踢開左度門.
校花: 檬.你同風做緊乜?_?
我: 做緊人囉. -_-
校花: 乜咁親切?!
我: 米唸y ;p`
風: 由佢點唸姐;baby! (攬到我實1實)`
跟住我塊面紅晒;$`
校花: 宜家甘姐系點啊?! 俊風!
風: 你重想點?!.
校花: 我伍信啊.我伍信啊t3t`
風: (1野嘴埋黎) 信未啊?
校花: 哼!! 源尐檬你睇住黎啊^^.!
我: 仆.街t0t`!
風: 做乜.拎到我香吻重伍夠?_?`
我: 個個我初吻黎咖t0t.`  ( 其實好中意;$ )
風: 咁你想點呀xpp?
我: 賠番個初吻比我v33v.!
風: 哦.(又嘴埋黎)`
今次我竟然無推開佢;d;d.
2分鐘..3分鐘..4分鐘..
我: 無氣喇~! (暈左)`

續xb`
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-29 21:06:33

原帖由 筱懧x3x 於 2010-11-29 20:53 發表
你同糖糖個po呢
等左好耐囉;;;;

你吹糖糖喇-33-;!
等緊佢炸x33x;!
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-29 21:25:44

✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-29 21:26:28

✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿c0mment;(
✿`搵人黎c0mment拉;(`
作者: 紫BI    時間: 2010-12-1 21:30:13

c0mmenT=)
你作D故真係好正呀
✿點打出黎咖
教下得唔得
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-12-1 21:51:41

haha.我作d故五正x33x.
五記得左lu.你上網查下呀 .__."
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-12-2 18:00:31

:em800_16: :em800_16: 餅餅的故,,我中意,,

作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-12-2 19:23:54

係米想講: 餅餅的屎 我中意#89 ?
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-12-2 19:26:04

:em800_11: 我打錯了,,
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-12-2 22:14:36

推推推推推推推推xD
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-12-2 22:26:08

`✿cH.6{無緣無份的我們.希求'不要分手:(?}
終於到左24:00. 太夜了;'(
風: 喂.呀乜乜檬.
我: 我叫源..
風: 咁夜.我車你番屋企啦'=)
我: 你有車咩?'
風: 點會冇呢..肯五肯先?
我: 有順風車點會五肯.
跟住我呢隻小糕羊就跟住佢呢隻大柴狼上左車-\/-'
架車行得好快.幾乎睇五到d風景.
我望向d刺眼既燈飾,太燦眼,五小心滴左幾滴眼水出黎.
風: 你喊呀?
我: 無呀.de燈飾刺眼姐'
風: 哦..(繼續專心楂車)
五知點解檬唸起架車快到自己屋企.
就要同風五見-\/-' 個心酸左幾下.
跟住我又滴幾滴.. 今次五係眼水啦.係眼淚-3-;!
風: 乜你咁多眼水滴既(笑).
我: 其實我五捨得你~(細聲)
風: 下?!
我: 哦.無~快到啦.聽日番學見.=')
風: 係..88 (燦爛的笑容
(home-v-)
檬媽: 哇!帶男仔番屋企啦0.0?
我: 佢送我番屋企炸..
檬媽: 希望我快de抱孫>w<.
我: 你唸左去邊呀..好攰-_-.我訓啦.你慢慢幻想
檬媽: (重幻想緊).
跟住我發左個惡夢-,-'!
============================
(夢境中).
風: BB.ILOVEU.
我: -口-! ME2.
風: 我地生BB啦:-)
我: 下!咁快!
檬媽: 五快咖喇~!
============================
哇-.- 立即醒左-__-`
e(!) 8:03am.! 遲到啦(!)

待-\/-'
作者: 酸`甜苦辣    時間: 2010-12-3 23:00:11

無奈.
哇卡卡卡卡卡卡卡.
覺得好好笑呀.
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈.
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈.

作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-12-4 10:12:22

:em800_34: :em800_34: :em800_34:
推推推~好好好笑笑笑,,,
♥>3< POST
作者: 紫BI    時間: 2010-12-7 16:54:19

好睇呀
下集呢
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-12-7 17:37:47

衰豬!!  :boxing2:
個個都係到笑  :em800_31:
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-12-7 20:34:55

:em800_34: 笑死我喇 cm-___-"或者你地會覺得我心理變態甘都覺好笑
作者: 酸`甜苦辣    時間: 2010-12-7 21:26:55

:D  .
幾時生bb姐.衰餅;$
>///< .
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-12-8 22:11:09

;S!!  嬲
作者: meloveyou    時間: 2010-12-9 09:28:19

:em800_68: 多D整文章我多D上黎多數吾留言
作者: 紫BI    時間: 2010-12-10 20:44:36

c0mmenT"
出故啦>___<
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-12-12 18:11:30

好吧.______.` 我出故了''
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-12-12 18:13:19

:kiss: ,,SUP,,
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-12-29 17:13:36

xD推番先xdddd

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2