AGAMES 討論區

標題: 小心老千 [打印本頁]

作者: helen1212hk    時間: 2008-7-2 18:05:51     標題: 小心老千

有個叫小士兵(22991)呃人嫁    我比曬錢佢就即刻 off      之後仲拒絕接收我既信息  
大家認住la    呢d咁既人影衰曬     邊個見到佢咪理佢
有人知道佢呃人先無比人昆:@
但係我咁就無左98m
可能你地覺得唔係咩事  但係佢就繼續呃人

作者: 小豬嘜    時間: 2008-7-2 19:05:24

件事係點架

唔該講呢聽下聽下丫

我想知道佢o既手法
作者: helen1212hk    時間: 2008-7-2 19:45:22     標題: 老千

佢初頭係世頻話放三張點卡,跟住我add佢好友問佢仲有無點卡,佢話仲有一張,我同佢傾價錢,後來傾好98m,
佢問點交,我緊係話先點後錢la,佢話唔得,咁我咪就下佢lor,佢話咩驚比人呃,我仲驚la,佢都有問題,我話一半錢先,佢話得,點之係得個序號,要我比埋另一半錢佢先....= =   跟住我比完,佢都比埋pw  ,我即刻check,網話已被使用,我幾無奈,點之呢頭佢已經off左.佢之後仲有on ar.

作者: marcolinoho    時間: 2008-7-3 08:25:20

所以說, 在網上交易點數不如你自己落街去買仲好
作者: 平安    時間: 2008-7-3 09:17:10

買點卡最好搵d出名少少既人買啦~再唔係等賣點卡系統開放再買啦:loveliness:
作者: helen1212hk    時間: 2008-7-3 11:24:43     標題: 老千2

個人都49lv,所以我諗住信得過.
交易點係用game既錢ma,
同其他人買點都唔知邊個好,我個fd都想買好耐,不過唔知邊個唔呃人.
作者: 451656129    時間: 2008-7-3 21:40:19

:L 樓主去強P老千就得啦!!:Q P到老千以後都五敢上號!

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2