AGAMES 討論區

標題: ♣_第伍集:糖糖與淇淇的cAnDyScAkE會強.? [打印本頁]

作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-4 18:54:58     標題: ♣_第伍集:糖糖與淇淇的cAnDyScAkE會強.?

不囍的話.不要進入

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

壹粒白痴的故事;

明明我愛你;卻不好好管理;

明明我可以愛死你;可惜更加痛恨自己;

我有怎麼的事也想與你分享;但我沒有勇敢去與你說;

原來自己愛壹個人壹生壹世;淚沾濕了傷口用愛溶化傷口;

先介紹一點男女主角的小介紹給大家先看;
藍芊盈-壹個最愛哄女仔笑的女生;演技一流._.;
藍芊愫-壹個溫柔又可愛的女生;演技一流._.;
藍芊淇-壹個因事容易淚的女生;演技白痴.但唱歌好勁._.;
除曉糖-壹個細心.令女的女孩;唱歌超勁._.;
韓淚萱-壹個注重友情.姊妹的女生;是個棒導演._.;
卓筱懧-壹個勇敢又大方的女生;主持人;口才好棒._.;
宮伊荳--壹個笑得好甜的女生;哄小朋友好勁;兒童主持人._.'
高寧紫-壹個美麗如仙的女生;跳舞很棒._.
夏璃絲- 壹個好好心地的女生;不要看小她;影后._.;
凌茉莉-壹個不會把傷心事收藏的女生;音樂創作人.[作詞.音]但同我地同齡._.'
皇甫雅-經理人;令女

文思樂-壹個專心的男生;演技很棒a3a'
馬景天-壹個事業絕不留手的人;唱歌很棒a3a;
南風時-壹個專情的人;對情認真到不得了;萬人迷a3a'
曹柏橇-壹個好笑的人;白痴地..演技是好好a3a'
冷若豐-壹個可愛又貼心的男生;笨笨監製a3a;
上亦神-壹個陽光男孩的男生;跳舞.rap得棒
[未有相]令狐洋-壹個好笑的人;[佢係巾幗梟雄既楊[洋]a3a;假.]笑話主持人a3a'
[唔想比人知.佢知就知]莫子永-壹個溫柔帶出陽光男孩的男生;主持人a3a'
[唔識佢]秦   天-壹個我不認識的人;跳舞好棒.舞王a3a'
源汶奈-壹個可愛經理人;好中意玩
介紹完''先說一說序;

序(kk);
盈:[什麼..我們入了[Y.S.L]?]
愫:[係真定假.v.?]
淇:[真嫁.v.你睇睇封信先啦!]
給藍芊盈.藍芊愫信;!
  你們好! 我是這[Y.S.L]的總裁;!
  發這信目的只有一個;!
  你們可以入我們大家庭;!
  希望你們搵到你們的演技.唱歌的路'!
  但是令妹藍芊淇不夠演技.
  但我的公司會培養淇的啦'
  她唱歌很好聽可以做歌手
  請一月二十二日番工.v.
  有兩個經理人;
  我們會快加人黎;
  對不起!!
                 Y.S.L總裁
                      程說晨
                一月十六日

程說晨-壹個可愛的總裁:em800_111:

作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-4 18:59:43

無人撕M就關POST-3-;!
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-1-4 19:06:32

baby. 我超有興趣的說o3o` ;)
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-4 19:11:30     標題: 回覆 3樓 帥小餅v3v 的帖子

我愛愫愫的;!
          你是第一粒黎
:$

作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-1-4 19:15:19

y0y0;haha;>(k)
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-4 19:19:53

:D 我就快作...為我的第一個故迷作
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-4 19:32:30

撕M(k)(k)(k);!
作者: -膠小糖v3v    時間: 2011-1-4 21:48:55

我來了a3a;!
作者: 愛須芭利娜    時間: 2011-1-4 21:59:07

嘻........捧場
早知我講定叫夏絲奏:em800_02:
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-4 22:17:01

又吾出文v3v;!
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-5 18:07:48

章.;!

滴嗒滴嗒;雨不斷從天上流.;!

可惜;今天是十月二十二日.;!

盈開著了電視;正在觀看天氣報告;!

大家好.我是今天報告天氣的.

今天香港只有8-10度;

發出天氣寒冷警告.還有傾盆大雨;

市民們沒有需要不要出街喔!

掰掰.;!

盈:[點算好喔/^\]

愫:[今天要去的.v.]

淇:[我上網己找到了.天氣寒冷警告是要到公司的o3o']

盈:[還有二小時.快換好衣服]

愫:[淇.你要加油.;!]

淇:[嗯.姐姐們也要加油.;!]

她們用了三十分鐘到達公司a3a;

入到大門後;

有兩位很有禮貌的女生:[請問你們是藍小姐們.?]

盈:[對.有什麼事喔?]

女生1:[我是貴公司的接客.總裁叫我們揭你們的.]

愫:[嗯.沒有什麼事我們要到那.]

女生2:[總裁說藍大和二小姐拿了證可以去右邊上.]

盈:[這麼.我妹妹淇呢.]

女生1:[總裁要見見藍三小姐的.]

愫:[這.妹你要小心喔.]

淇:[姐姐們.你們上去先吧.我找總裁喔.a3a']

女生2:[請藍三小姐到左邊吧.]

淇:[吾該你了.再見喔.]

____右邊.____

愫:[姐.妹妹她應不有事吧.?]

盈:[淇應沒有事.只是給總裁叫她到這.]

愫:[那我放心了.淇淇總是令我們擔心.]

盈:[她都成人了.任何事恢要自己決議的.]

愫:[嗯.我們三個姊妹花.要好好努力.]

盈:[對對對.我們永要努力.]

____左邊.____

淇:[很可怕咧.]

淇:[南無阿離陀佛/^\]

淇:[主阿.神阿.很怕哦.]

淇:[點解無人嫁/^\]

突然得小小燈光變小小光明也沒有...

淇:[呀呀呀呀呀呀!]

晨:[邊個鬼咁大聲叫.]

淇:[有鬼講野呀.......]

晨:[開番燈先...]

淇:[鬼識開燈/^\?]

晨開左燈後..

見到個又白痴又中意哭的女生-藍芊淇.

淇:[隻鬼係男又識特異功能..仲識走過黎ava]

晨心唸:[個女仔當正我係鬼等我玩佢先..]

晨:[我係個鬼黎..我要食左你*v*]

淇:[hElpme呀姐姐們t^t]

晨:[你好白痴喔,世界無鬼.只係我扮鬼..哈哈]

淇:[車~你是總裁a3a;?]

晨:[對.我是程說晨..]

淇:[喔.對對對!剛剛對不起.]

晨:[不怕.]

淇:[是喔.你找我什麼事?]

晨:[我想捧你做偶像明星']

淇:[嗯.我不太好..]

晨:[你入得我的公司.就是我栽培你.]

淇:[咁這.好吧..再見總裁]

晨:[你叫我晨就可以了.]

淇:[掰掰晨總裁.v.]

晨:[下次叫晨呀..笨令妹.]

淇:[我叫淇呀.唔係令妹.]

晨:[掰掰.淇妹妹.]

淇:[掰掰.晨哥哥.]

晨與淇:[哈哈哈*v*..]

淇就拎左證番番到右邊的拍戲區

請給撕m.3.

作者: o茉莉    時間: 2011-1-5 19:12:57

音樂創作人 :em800_05:  很帥耶W0W~~
愛愛愛愛愛愛愛愛愛愛爆蓓蓓 :em800_38:
雖然明天要考數學...但是還是忍不住看了第1章...
正耶x) 唯一的遺憾是........
no me  :em800_101:
靜待下章.
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-5 19:13:59     標題: 回覆 12樓 o茉莉 的帖子

:em800_52: 第二集就有你啦...放心:em800_111:
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-5 19:37:21

c0m'
sup'
作者: o茉莉    時間: 2011-1-5 19:59:29

原帖由 甜言蜜語o3o 於 2011-1-5 19:13 發表
:em800_52: 第二集就有你啦...放心:em800_111:

:em800_05: 超級期待inG.....
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-5 20:31:28

集(kk):

盈:[我的愛妹.你回來了.]
淇:[嗯嗯嗯.係啦姐姐們有冇識人喔.?]
愫:[無呀/^\.依到咁大點搵呀]
盈:[依到有十層都係拍戲嫁.]
淇:[依到第一層可能無.不如去第三層.]
愫:[好呀.<3]
_______到第三層._______
淇:[咁多人仲話冇.?]
盈:[係喔..]
愫:[哇哇哇..大公司有多人正常.]
突然有個女生走過黎.
莉:[你好喔.我叫凌茉莉.係音樂創作人係幫歌手作歌作曲.]
淇:[哇哇哇@v@!好勁呀..係呀..我叫藍芊淇.]
盈:[我叫藍芊盈.]
愫:[你好呀.我叫藍芊愫.]
莉:[咁我地做好朋友.]
盈:[好呀!!]
莉:[我黎介紹佢地比你地識.]
莉:[因為女部門係上面.等多人我黎左男到.]
淇:[好慘喔..點男生有恰你麼?]
莉:[沒有.好們不敢恰我的.3.因為我可以唔幫佢地作歌.]
淇:[哈哈哈..]
莉:[個個係叫文思樂.花名聞屎樂或小樂同樂樂子.]
樂:[你好耶.莉莉/^\]
盈:[你好呀@v@!]
樂:[你好可愛..你叫咩名.]
盈:[我叫盈-3-;]
莉:[唔好玩人啦.盈是我的好朋友.]
樂:[好好好.3.;]

今次作少左好多因好累..但為左莉莉同愛我既人我唸第三集會作好多..

作者: 愛須芭利娜    時間: 2011-1-5 21:12:12

唔......期待小絲出場的說......
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-1-5 21:16:58

聞屎樂xD
笑到7左xD
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-5 21:28:00

聞屎樂#98;!
樂見到會發脾氣的#98;!
c0m'
作者: 愛須芭利娜    時間: 2011-1-6 18:29:18

絲想改名叫夏璃絲ar
求下你la@_<:bigcry:
作者: o茉莉    時間: 2011-1-6 19:17:19     標題: 回覆 16樓 甜言蜜語o3o 的帖子

正野=v=....
睇完=]
yo~我咁串既xDDD
but點解會去左男部?:em800_89:
期待下章=]~
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-6 19:26:44

集:
某:[我的小莉莉.早晨a3a]
莉:[萱萱寶唄'這是新人喔.]
萱:[y0!我唸住搵三個人拍我部戲.就你地三個*v*無問題.?]
盈:[無無無.好怕喔.第一次的戲v3v/]
愫:[好緊張呀>///<]
莉:[萱萱呀.!]
萱:[咩事咩事.?]
莉:[我要搵一個唱新戲既主題曲.]
萱:[你中意啦.!但首歌要係戀愛嫁.]
莉:[一早作左>3<.]
淇:[莉莉好叻呀.]
萱:[唔好講住啦-3-;你地三個做配角.]
盈:[@v@好好好.]
萱:[你地唔好咁多NG.]
愫:[我地會小心嫁啦@v@.]
萱:[女主角係美姐.]
淇:[就係蔡晴美?好野.可以見到佢]
萱:[依部電視戲係今年既大戲黎.全部人會睇.加上咁多人中意美姐.你地小心d]
盈:[嗯嗯嗯x3x;;;]
淇:[但我好差嫁的演技.]
萱:[放心.你地得十伍場姐.]
愫:[算多啦..o3o.]
萱:[你地唔夠美姐勁.佢地要影伍十幾場.]
淇:[#1好勁呀<3.]
莉:[好快姐-3-十分鐘一定得.]
萱:[咁你地去試音先.]
莉:[小盈.你唱下啦啦啦啦啦.要唱越黎越高音;]
盈:[啦啦啦啦啦..啦啦啦啦啦..啦啦啦啦啦..啦啦.]
莉:[你試下唱下唱下低音.]
盈:[啦啦啦啦啦.啦啦啦啦啦..]
莉:[y0.你係唱伍低音.有低音我搵你>3<]
莉:[到愫..]
愫:[我唔識唱嫁..但我係中音..你中意就搵我]
莉:[咁好啦v3v..就淇啦.]
莉:[先唱啦啦啦啦啦向高音.]
淇:[啦啦啦啦啦...啦啦啦啦啦...啦啦啦啦啦...]
莉:[你高音好.試中音唱呵呵呵呵呵.]
淇:[呵呵呵呵呵.呵呵呵呵呵.呵呵呵呵呵.]
莉:[你高.中.都得.......低一定都係得嫁.]
淇:[你又知-3-.]
莉:[你邊個教你唱歌.]
淇:[無人....]
莉心唸:[她一定會變最棒又紅的歌手.]
莉:[咁你走啦...掰]
淇:[掰掰>3<]
莉:[咁就比佢唱個首歌......佢一定岩....]
萱:[叫泡沫邂逅.3./]
絲:[哦.咁男主係邊.]
萱:[佢係上亦神呀.係個到]
絲:[咁好啦..我地拍吧!!!]
淇:[佢叫豐豐喔.唔知佢係邊個...]
萱:[stop!.淇你唔好傾計]
淇:[sor呀...]
豐:[ng2.開始..]
______拍左第一集;_____
莉就過左黎...
莉:[萱萱.依次主題曲比淇唱..]
萱:[佢....咁好啦...]
莉:[淇過...黎]
莉:[依首歌由你唱..]
淇:[下下下..]
莉:[我都問左總裁..佢都話你ok]
淇:[白痴晨哥哥..-3-]
莉:[咁我比左d歌詞你先..]
淇:[好好好..]
莉:[你今天要背比我聽..]
淇:[好...]

歌曲(1月7日)先比

歌名:甜蜜邂逅

作者: o茉莉    時間: 2011-1-6 19:37:13     標題: 回覆 22樓 甜言蜜語o3o 的帖子

yo=]
我好高效率xDDD~
今集都好睇哦=3=
什麼歌來的.....
不好意思太多問題了=]
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-6 20:33:11

:em800_111: 我會番首歌入去
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-6 21:19:22

c0m;'
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-7 18:32:36

作 曲 : 小 莉
作 詞 : 小 莉
主 唱 : 小 淇

烙印邂逅                        

還記得這當初邂逅     星星的祝願

這小夜星守護戀人     幸福的時間相聚這一刻

明明天只愛天意弄人  說說愛愛只會傷心

甜蜜回憶不是我        如何改變成為了當初

原來戀人十分天真     亦是令人覺得太痛恨

卻要常常受氣去學忍  明明是自己割愛損失

不甘心好怪錯自己     你的原因我會受理

看見你無憂無慮嘻戲  不知不覺卻流淚起

原來感情再幼稚         其實也是我的自私

生存還有沒有意義      0h.bAby.talk y0u alove.

淇:[首歌好好聽..但我唱我覺得唔會好聽.]

盈:[你加油..你聽日就要背佢.加上戲本你都要背]

愫:[加油!.s0.你可以一句句慢慢黎.]

淇:[-3-;希望得啦.]

第二天.

莉:[淇.背左未.?]

淇:[背左啦..唉..累死]

盈:[依.有隻大熊貓係個到.]

愫:[係w0w.我得意]

淇:[車..我.../^\]

莉:[咁今日你休息啦@v@']

豐:[y0.今日休息啦..你地累死嫁啦.]

絲:[喔.豐豐聽日要早d拍左佢.晚上我要去舞會.]

豐:[聽日拍第一集先.]

萱:[喔..好好好.]

豐:[咁我地去唱k.]

盈:[好w0w.我想知道絲姐既歌聲*v*]

愫:[好[email=w0w@v]w0w@v[/email]@.]

晨:[咁比唔比我玩>3<.]

萱:[好好好.]

淇:[可唔可以唔去^__^']

晨:[n0.依加係返工時間呀-3-;淇妹妹]

淇:[唔好叫我淇妹妹.晨哥哥白痴的.]

晨:[-3-;要去呀;]

淇:[喔k-3-;]

唱k室;

莉:[不如淇唱你首主題曲*v*.]

淇:[唔制;好難聽,]

盈:[呀妹講大話.琴日唱得幾好聽.]

淇:[好好v3v;]

萱:[唱比我聽.睇好唔好!.3.]

淇拎住個咪.淇一邊唱佢地一邊留心聽.;

淇:[原來戀人十分天真.亦令人太痛恨.]

莉:[好好聽v3v;]

萱:[佢把聲好好呀.]

晨:[淇妹妹唱得好..哈]

盈*愫:[都話妹儿唱得好.]

豐:[很好很好.*v*]

淇:[唔係呀..唔好聽.]

晨:[咁到美唱.]

絲唱完.一個一個唱唱唱.

最後;

晨:[y0;今次都遲啦..掰掰各位.另淇妹留低.]

淇:[....]

淇做咩要題留低.撕m加睇下一集>3

作者: o茉莉    時間: 2011-1-7 19:12:37     標題: 回覆 26樓 甜言蜜語o3o 的帖子

難道是....愛的表白*v*!! <- 有妄想的白痴.可skip我的haha....
我作的歌好好正呢. :em800_05:
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-7 19:19:00

c0m'
莉莉勁*3*
蓓蓓唱得好*3*
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-7 20:50:25     標題: 回覆 28樓 說愛盈唲v3v 的帖子

*3*唔係呀..你同樂好睇
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-7 20:52:06     標題: 回覆 27樓 o茉莉 的帖子

:em800_05: 你的歌一定好聽\
                 你估下係唔係愛的表白-3-;
作者: o茉莉    時間: 2011-1-7 23:17:21

原帖由 甜言蜜語o3o 於 2011-1-7 20:52 發表
:em800_05: 你的歌一定好聽\
                 你估下係唔係愛的表白-3-;

haha....應該係了 :fly:
幫蓓蓓推推推~:kiss2:
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-8 10:47:02     標題: 回覆 31樓 o茉莉 的帖子

:em800_38: 哈哈哈..最愛家姐bi
作者: 筱懧x3x    時間: 2011-1-8 12:13:58

:P 推推;
甘多名你記得嘛-__-?
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-8 13:14:56     標題: 回覆 33樓 筱懧x3x 的帖子

:em800_111: 記得...你筱懧<3
作者: 萱♥    時間: 2011-1-8 15:52:40

HAHAHAHAHa`
sup sup sup sup sup♥
作者: 酸`甜苦辣    時間: 2011-1-8 16:01:53

你未改我圖-,-'' :D
作者: 酸`甜苦辣    時間: 2011-1-8 17:28:11

壹定會成功的;-*
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-8 17:48:22

:em800_05: 嗯;;;~~~~~
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-8 17:48:54

http://www.agames.hk/viewthread.php?tid=67188&extra=page%3D1
幫手推.......
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-8 20:47:43

c0m'
*3*
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-8 20:49:10

:em800_05: 愛死盈盈.愫愫.莉莉.瑛糖.萱萱BABY.荳荳.懧水信信(K)<3
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-8 20:56:57

請注意"
下篇文...有好多的主角!
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-8 21:07:04

好好好*3*;!
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 12:14:35

集;(悶)

晨:[白痴妹妹<3]
淇:[=.=邊事呀..晨總裁.]
晨:[你想唔想出唱片喔.?]
淇:[你估下啦^__^]
晨:[y0.你唔出就比第個出.]
淇:[好w0w!]
晨:[你係唔係傻嫁.?]
淇:[你又知我傻既*3*]
晨:[唔好玩喔.*v*唔係既話.我搵鬼黎姦左你]
淇:[白痴.v3v..好好好出囉.]
晨:[y0.你可能同除曉糖一齊唱歌.3.]
淇:[佢係邊個.?]
晨:[你聽日都知.]
淇:[晨哥呀-3-;]
晨:[聽日有個經理人會跟你地@v@!]
淇:[哈.好無奈.]
晨:[你又知佢叫小奈*3*;勁w0w;]
淇:[y0.哈哈哈;之後我地會去兒童節目.?]
晨:[你又知-3-;個到有兩個主持人;]

淇:[唉..]

明天

淇:[邊個係小糖.?]
糖:[你係.?小淇.?]
淇:[糖.你唔係之前一間小學既除若糖*3*?]
糖:[藍芊淇*3*k賤男*3*我好掛住你.]
淇:[y0.我地一齊唱歌.記得當年*3*.]
糖:[合唱團.我地係獨唱同組唱.<3]
淇:[我地係幸癲堂<3]
糖:[依個名係之前就好好笑.依加唸番起都覺得好天真.]
淇:[咁我地又一組.咁我地唸個名.]
糖:[好w0~]

兩個係到瘋狂唸

淇:[cAnDyScAke]

糖:[*3*糖蛋糕.]

淇:[CANDY等於你糖.CAKE等於KI淇]

糖:[咁就依個啦.<3]

淇:[係W0~我地唸左名.就要有歌比我地唱<3]

糖:[我地細細個有首歌嫁.]

淇:[友誼承諾.?]

糖:[YS.記唔記得>?]

淇:[有D唔記得.你聽日比歌詞我.]

糖:[好<3.]

淇:[係W0~我地既經理人咧?]

糖:[佢今日冇番.咁算]

淇:[不如你唱比我聽友誼承諾<3]

糖:[曾經有個承諾..如果改變過..]

淇:[我曾有個好朋友..可惜我離別後..再沒有見過..]

糖:[W0W!<3]

________________下集預告___________________

奈:[你好呀.]

淇:[奈奈子.*3*/]

糖:[小奈好得意喔:]

全:[你好<3.]

糖:[好齊.]

作者: 愛須芭利娜    時間: 2011-1-9 12:23:13

絲捧場先
友誼唔錯ar

(另名ge事真係麻煩哂你la
  愛死你la:fly: )
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 12:23:50     標題: 回覆 45樓 愛須芭利娜 的帖子

:em800_05: 我都好愛你~
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 12:24:32

:em800_82: 另msn個i-c0n真唔係我條仔-3-;
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-9 12:33:40

衰蓓蓓::::::@@@@@@@
:eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee:
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 12:34:17

V3V..~~~~~~~~~
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-9 12:36:04

原帖由 甜言蜜語o3o 於 2011-1-9 12:34 發表
V3V..~~~~~~~~~

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 12:37:24

唔好嬲啦-3-~
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-9 12:45:12

:::::::::: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
衰蓓蓓!!!!!!!!!
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 15:14:00

.-3-;;
作者: 愛須芭利娜    時間: 2011-1-9 15:29:30

icon個人好易令人誤會wo
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 16:38:21     標題: 回覆 54樓 愛須芭利娜 的帖子

係030;;;
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-9 17:27:05

拿拿拿拿拿;!
作者: 愛須芭利娜    時間: 2011-1-9 17:43:05

我可能變超衝動影后:em800_02:
作者: 傻馬b    時間: 2011-1-9 18:06:26

:call: :call: :call: :call: :call: .....
作者: 酸`甜苦辣    時間: 2011-1-9 18:13:09

蓓蓓豬;
(k):D
作者: 愛須芭利娜    時間: 2011-1-9 18:39:41

我而加真係得閑冇事走來捧場......
無奈....
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-1-9 19:31:00

衰蓓蓓恨你;;;;;;;;;@@@@
背住我同yingjaiiiii:@:@:@:@:@:@:@:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@pkpkpkpkpkpkpkpkpkp@:@@:@::@:@::@:@::@
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 19:58:38

又黎-3-;;;;
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-9 20:30:21

原帖由 甜言蜜語o3o 於 2011-1-9 19:58 發表
又黎-3-;;;;

:@:@:@:@:@
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 20:44:40

投降呀V3V..
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 20:45:16

:loveliness:
膠膠豬同奏奏豬唔好嬲我啦
作者: 愛須芭利娜    時間: 2011-1-9 21:55:01

嘻.....走來支持下
呃下分
作者: miki15333    時間: 2011-1-9 22:22:40

:P 一齊黎<3
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-9 22:27:22

cAnDyScAkE
作者: 傻馬b    時間: 2011-1-10 05:36:56

藍芊盈a_a:hug:
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-10 18:04:13

聞屎樂-3-;;
作者: 愛須芭利娜    時間: 2011-1-10 21:49:38

cAnDyScAkE~支持~

(暈暈地,痴左.....)
作者: 甜言蜜語o3o    時間: 2011-1-13 17:32:38

糖糖:[冇心機作?]
慎慎:[對.]

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2