AGAMES 討論區

標題: 夢想世界收山啦 [打印本頁]

作者: 盛-_-]    時間: 2011-1-13 22:58:20     標題: 夢想世界收山啦

我哋玩GAMEge比Game玩返  
      改到d野唔三唔四甘
             之前過版味好地地lo
                   都唔明雷爵咩都賺夠啦
                         台serD人可能跳樓都有知 何況我地HKser
                               越改越離譜
                                    人哋Dgame越改越好 夢想世界越改越比人插
                                            雷爵GAME名都改錯  唔好再叫夢想世界啦      略水世界
                                                                                           越講越着

作者: sam629hk    時間: 2011-1-14 02:15:27     標題: 回覆 樓主 盛-_-] 的帖子

讚好
而家根本冇晒夢想改到
夢想汁架啦
想我地玩番既話咪快d改番舊版lo
作者: ben6537    時間: 2011-1-14 07:42:45

其實台ser都好似有改架- -
不過集體吾玩都有d作用掛..
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-1-14 12:39:05

x2` !!
作者: 說愛盈唲v3v    時間: 2011-1-14 16:47:09

讚好;!!!!!!!!
作者: hoyinshiu    時間: 2011-1-15 18:55:15     標題: 55

如果不是改了片,就不會物品貴了很多,不是貴了,我買了仙獸啦:@
作者: hoyinshiu    時間: 2011-1-15 18:55:52     標題: +me

作者: mlc17579    時間: 2011-3-4 22:57:21

我十分同意-_-
(特別係天界交易官:@ )

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2