AGAMES 討論區

標題: 浪風本人入~~ [打印本頁]

作者: fiona6129    時間: 2011-1-15 17:22:10     標題: 浪風本人入~~

我係天天愛你1314   我已經5玩了  因為5小心解左6品戒+我覺得天羽好悶 以前真係多謝你係我新手時狂送野比我   天羽已經冇左以前ge味道  打boss都好無聊  係呢度  妃   路過   其他我ge fd   可+我msnpopoiiik@yahoo.com.hk 以後去MSN見la  有緣係其他online見la
再見
仲有   fake  我真係sorry   我真係5小心解左隻戒

作者: ovid17    時間: 2011-1-15 17:36:42

咁你送比我用啦=3=
冇戒用好陰公啊= =
作者: 浪風    時間: 2011-1-20 17:24:31

:em800_113: :em800_113: 咁你玩咩GAME?
作者: 浪風    時間: 2011-1-20 17:31:33

= =""我依家冇玩天羽好耐..MSN壞左= =
作者: 浪風    時間: 2011-1-22 17:46:39

算啦..我都唔玩..隻介要唔要就係咁= =
作者: ovid17    時間: 2011-1-22 18:42:47

都話唔要送比我啦:em800_101:
缺戒用呀:'(
作者: 浪風    時間: 2011-1-23 17:11:24

唔要..唔等於要送比你= =我只會比1314= =
作者: ovid17    時間: 2011-1-23 17:30:49

咁我儲錢收lor 咁得未- -?:em800_101:
作者: 浪風    時間: 2011-1-24 17:24:00

1314唔係唔玩咩..你點收- -?..仲有我唔想放我身裝= =我可能玩番
作者: krishotk    時間: 2011-2-11 22:51:43

@@又少左一個人玩天羽。E+真係少人玩左好多,以前普陀大佛有勁多人搶……(過百)
作者: krishotk    時間: 2011-2-11 22:53:11

@@又少左一個人玩天羽。E+真係少人玩左好多,以前普陀大佛有勁多人搶……(過百)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2