AGAMES 討論區

標題: -`這, 剎我醉夢不醒:-) 純相`.=) [打印本頁]

作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-1-16 23:08:15     標題: -`這, 剎我醉夢不醒:-) 純相`.=)

想原來只是一場夢,該醒了別沉醉了。
道你想一夢不醒,該醒了別作夢了。
次的傷感湧上心頭,夜雨竹花亦難以挽留。
實太悲哀,夢想早已經不存在。

您好._.`;! 歡迎你黎到呢個p0st=];!
呢個係我最後1個p0st啦 ;D`
懷念應該要全部抹殺.` =];!
迎接新一個 ... <幻想> ` ;=[`
很捨不得同夢想道別/_\;!
可是沒有辦法=)!`
只好接受現實;$`

:heart: 當然呢個都係相相p0st. to0`;$` 唔中意就摺埋多謝;o)`

係某d朋友狂呼喚我既底下;!
我又忍唔住番到呢個幻想;). <要記住它不是夢想了;)`
當系陪fd. 道別p0st無唸住del.
皆因夢想1日唔改番.我想走既念頭1日都未消失;-)`

我五捨得既源頭到底係咩?_?.;;
我同大家簡單咁講下;)`

`夢想的1事1物也令人懷念;! 就算係個小小既花; 小小既人物; 小小的風景.!
`我懷念更新後剩下的殘骸美好。

`我懷念笨蛋好友`陪我渡過所有關頭﹑〞

ˇ``       ;;! 無論如何.你也在我身邊.; :p`

` -  今日咖 .. 好智障xpp.`
` -  無論如何 - 也是希望回到從前;!

<勁中意呢張喔>3<
<囡囡>3<`
ˇ . -★FIrend's Jaii`=].!`
:flower: 最唔捨得既. 其實系個囡囡`;--) :flower:
:heart: 心淡\33/做咩打我\__/衰囡包:-P`
送上母女相;) `

:'$   心語星願我噯你;) ;$

作者: 曳小膠o3o    時間: 2011-1-17 00:15:07

1;?
c0m;`
餅豬(k)
愛你-v-;!
作者: 曳小甜o3o    時間: 2011-1-17 15:08:10

:em800_16: 我中意死你;傻波餅
作者: 肥乂星    時間: 2011-1-17 15:40:32

你囡囡比我殺死左:em800_52:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-1-17 22:09:56

(k)`;]
作者: 曳小膠o3o    時間: 2011-1-17 22:11:38

冇我囉-3-;!
你有你粒糖得嫁啦-3-;!
作者: 曳小甜o3o    時間: 2011-1-17 23:54:52

:fly: 推;雖然沒我@v@
作者: 出去漫遊    時間: 2011-1-18 21:32:23

小馬馬 我來了:em800_05:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-1-18 23:03:50

-___-'' 覺得自己打d野好0nj :flower:
DEL了`!
作者: -膠小糖v3v    時間: 2011-1-19 19:24:55

小餅餅:-*
作者: -膠小糖v3v    時間: 2011-1-19 19:26:22

小餅餅:-*
作者: 肥乂星    時間: 2011-1-20 11:24:56

肥肥的餅餅:em800_111:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-1-20 19:06:20

原帖由 肥乂星 於 2011-1-20 11:24 發表
肥肥的餅餅:em800_111:

肥肥的星星 :funk:
作者: 曳小膠o3o    時間: 2011-1-22 20:23:41

幫餅豬推;
推推推-3-;!`

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2