AGAMES 討論區

標題: - _ `✿; 新年快樂.情人節快樂.中國情人節快樂~[*又又更新1小段文字~] [打印本頁]

作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-3 18:06:12     標題: - _ `✿; 新年快樂.情人節快樂.中國情人節快樂~[*又又更新1小段文字~]

喂喂喂,好內無見啦喂(k);!
中國情人節快樂~嘟嘟嘟嘟報時,家陣9:00幾快10:00`
好啦,祝大家情人節快樂先.
有伴侶既話,要長長久久w0w.`
無既話~快d搵番個呀' -v-.
搵五到既話;米我陪你過囉;洗乜咁灰呀-__-!`
讀書既: 越黎越多假放~越黎越小功課xd.
工作既: 越黎越多有薪假期~職位要穩定(!).
沉迷夢想既: 祝你地快d搵到真正既夢想~
好廢呀段野~_~!我接受五到lor`v0v!;
呢段時間我有掛住你地架;behappy;$`
沒有忘掉你們;(. 但我係無可能咁快玩番夢想.
家陣無乜癮. 希望第時我玩番個時. 你地重係到囉.
都話原因五講 ..唔好問(W)!`[

#98.  ↓向夢想告別~想睇比$ #98
告別內容請給予1粒GP幣方可瀏覽。
   我係告別帖~~~比左GP先睇^_^。

- ; Just`for`Fd;)`    ((  其他人89078./3\
- ; [ βy`2011 . 2 . 7 ].
- ; 呢個賀年p0st同呢段文字既post time都過左1小段時間啦.;)
- ; 家陣先打呢篇文.s0 s0r呢. ; 太懶.
- ; 本人已經無玩夢想了`
- ; 好多人都知我之前有個告別帖 .. (( 米係囉-_-' 呃p0st丫你 \_/?
- ; 個個係玩玩下的 ; p0st左個帖之後我都重有玩夢想-_-. (( #89
- ; 今次真係五玩. del左game. (( 當然五信我都唔會逼你信= =.
- ; UM. 再五會有 < 得閒上去睇下你地 > 等字句啦 `
- ; 五好問我點解. 五好問我點解. 五好問我點解. 五好問我點解.
- ; 多謝某d fd. 咁辛苦挽留我-_- . (( 不過係徒勞的。
- ; ♡.thanks . just for friend.
- ; 希望仲會有聯絡^_^. 想要MSN. / E-MAIL.  PM IS OK.`

[free]
大家好`新年快樂(:
有D人快樂`有d人唔快樂`
有D人都係咁c00l`
希望大家係新1年學兔仔咁;$`
生生猛猛活活躍躍v3v.xd

好啦好啦,點解我又開多左個廢post呢?
係無點解架/_\`不囍勿插x0x;

我送俾大家1d好7既新年賀卡;
由於某些原因,有點兒7. <其實超7.;@
大家唔好介意v3v`我1番心意;$`

我係kai餅xp`
y0y0y0;$` 新年快樂新年快樂新年快樂﹑
喜歡既話比個GP.當係比封利是我.. thanks>V<`.

好啦好啦,77既新年賀卡黎啦=_=.
請勿偷圖#89.Just for friend`x_x
我愛fd子;$`.如果你地有1日五要我;我真係會崩潰`
y0.xd講左咁多廢話啦〞重複第1句;
好啦好啦,77既新年賀卡黎啦=v=`

y0=_=. 無po個d fd五好意思.等等補番.留名;P`
唔好踩;雖然我知我整得好7. ;(
懧懧我整比你個張好有心思架;$
學你咁畫米奇老未*33*`!

-`退出夢想'-'. 堅糸原因;-$.
UM是咁樣的.
我玩番夢想有2年幾.
退出夢想第一係好悶啦.
呢樣我唸好多人認同.
但糸就算糸乜野game.
玩內左都會悶.
所以跟本五係一個原因黎.
下面既文字可能比較負面;-).
`五囍勿插(k)(k)(k)(k). - ﹡
俄叫餅餅:).
玩番夢想係因為我唸起佢畫面令.
人物都0k可愛.
識fd易過借屎,
其實借屎勁難:).. 唔講題外話;
不過;
識fd識得太多;
自己恐怖一面都會露出黎;
小小野就發脾氣啦; << 筱其是M到xdxd.
對住d好朋友;講過好多大話;
睇佢唔順眼就絕交
絕交
and
..
絕交..
所以得番唔多朋友
同埋我花心.
乜ser都玩一餐.
只要有人陪.
我份人就係咁.
只要你陪我.
我邊忽都去得.
我五念舊;-).
我比較健忘.
or你可以講我有小小老人痴呆﹑
夢想我講直d.
開心既回憶佔19%
其他既全部都係五開心;委屈;尷尬;受驚!
搵唔到我自己既夢想lor.
我真係想講.
我係玩得起既.就會同你玩到底.
真係fd既. 就顧下我感受.^_^
知人口面
不知心.^V^
天寧7姊妹.
我唸都有人知.有人識掛.
成日煩到炸系個幾個啊^^!
我地係癲
你癲唔起
就唔好惹我地啦.
我地好玩.
乜都玩一餐.
但冇叫你一定要陪埋.
你五中意.米走lor.
嘈嘈嘈;好型?'-'
唔知點解有人係要玩針對
因為我地太樂觀
你太自閉
你睇我地唔順眼?
超勁.
呢個game
高lv大晒aoa.
筱其是呢.
收ac個d.
又唔係自己玩
之後又要扮到威威哥咁..唉.
郁d就強p點啞乜都做得出'v'
呢個game汁【詞語過濾】左
你地米無能?o?;???????????????
笑左
;-*
唔講咁多廢話;').898
愚人節快樂><!

作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-3 18:06:57

到左7相區=_=.`
y0y0`fd中意就偷去啦;$`.
都係個句;外人不要偷相#105!`
唔係隊林晒你地;$`
:em800_31:

唔準踩;$`
yoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyo.` :p

fd孓們都送d新年卡比我喇/v\`
好想收到囉乜事;$`

補相區v__v'

lalalalalalalalalalalalalalalalala:D?//
聽日先整(!)(κ).

-如果有d fd漏左又五介意我整d卡7既話.
-可以係game到callme整;$﹑
-想好似Ling咁白紙1張既話講低就okay.
-想好似其他人咁有圖,最好留低圖#20.我唔想去偷影你的:$

-s0r各位><.-

-新年過左.我會小上夢想><-

-0r以後刀五上./v\-

-(仍舊考慮中/_\)-

-係時候要為學業努力啦~s[]r#65(扮野ing)-

作者: `宣洩×醉;$    時間: 2011-2-3 18:25:05

:$ :$ :$ :$
     我 愛 餅 餅 ; ; !

醉 粒 腰 ; D

蓓 蓓 壹 生 壹 世 唔 會 唔 記 得 你 ; $

蓓蓓自整唔好介意;;(放埋自己P0ST先-.-;我好懶唔想整:$ ;)

希望餅BInG會中意;D

新加;; 餅餅自睇:$

作者: -膠小糖v3v    時間: 2011-2-3 18:37:40

餅餅:em800_16:
新年過後;您整相既技術提高左啵;!:em800_35:
越整越令xd ;!
新年要開心呀;希望您同嘟嘟嘟能長長久久:em800_137: ;!
                       -`Happ New Year;-*

作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-3 18:37:55

原帖由 `宣洩×醉;$ 於 2011-2-3 18:25 發表
   我 愛 餅 餅 ; ; !

醉 粒 腰 ; D

蓓 蓓 壹 生 壹 世 唔 會 唔 記 得 你 ; $

haha;$
我的第1名 :cheer:
係蓓蓓:fly: ~
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-3 18:52:09

原帖由 -膠小糖v3v 於 2011-2-3 18:37 發表
餅餅:em800_16:
新年過後;您整相既技術提高左啵;!:em800_35:
越整越令xd ;!
新年要開心呀;希望您同嘟嘟嘟能長長久久:em800_137: ;!
                       -`Happ New Year;-* ...

糖糖:kiss2:
我既整相技術係越整越樣衰架~
0v0嘟嘟嘟係邊個姐;#
作者: 殤惢情唲v3v    時間: 2011-2-3 20:42:36

我戈張.....
作者: -膠小糖v3v    時間: 2011-2-3 23:59:24     標題: 回覆 6樓 帥小餅v3v 的帖子

嘟嘟嘟系您心目中戈位;-*
我遵守承諾唔會講的:handshake ;!
作者: 傻馬b    時間: 2011-2-4 03:44:30

屎餅-.-
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-4 10:36:25

原帖由 殤惢情唲v3v 於 2011-2-3 20:42 發表
我戈張.....

#98#98#98#98;!
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-4 10:37:19

原帖由 -膠小糖v3v 於 2011-2-3 23:59 發表
嘟嘟嘟系您心目中戈位;-*
我遵守承諾唔會講的:handshake ;!

okay,my baby;-*
我都唔會講你心目中個位的A_A;xd
作者: 曳小膠o3o    時間: 2011-2-5 00:48:49

BINGJAI<3`
好開心自己識到壹個咁有義勇咁錫朋友既女仔^_^`
我遲左入黎;'(
依家補番張卡卡比你-v-;`
整得樣衰吾好介意;
我用左好多心機整嫁;$;$;$
希望你中意啦:-*

BY SHAJAIYING;D
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-5 10:17:56

原帖由 曳小膠o3o 於 2011-2-5 00:48 發表
BINGJAI

babiiii>v<12點幾重唔訓.
錫晒你(k)`
作者: 曳小膠o3o    時間: 2011-2-5 13:01:57

原帖由 帥小餅v3v 於 2011-2-5 10:17 發表

babiiii>v

我都愛死你:-*
作者: 出去漫遊    時間: 2011-2-6 17:52:56

醜小餅 借D E 偷影我:em800_101:
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-6 20:00:52

原帖由 出去漫遊 於 2011-2-6 17:52 發表
醜小餅 借D E 偷影我:em800_101:

=3=.
我有你送花比澤個張;
好令;
要五要p0上黎.`
作者: .★﹑小唯×    時間: 2011-2-7 17:20:41

心諗 整得好.................................................................................................................................................................................................................................................................................

靚-_-"
作者: 出去漫遊    時間: 2011-2-7 18:38:31

原帖由 帥小餅v3v 於 2011-2-6 20:00 發表

=3=.
我有你送花比澤個張;
好令;
要五要p0上黎.`

唔要:em800_89:
對唔住我錯了  你除便偷影
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-7 18:45:50

原帖由 .★﹑小唯× 於 2011-2-7 17:20 發表
心諗 整得好............................................................................................................................................................................................. ...

=.=.吼你`
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-7 18:46:37

原帖由 出去漫遊 於 2011-2-7 18:38 發表

唔要:em800_89:
對唔住我錯了  你除便偷影

0K0K -_-'
個張太令既關係我會比時間你去考慮^v<
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-7 18:57:04

-  已更新.
-  本人已向夢想告別. 詳情給予一粒GP再係1樓睇.thanks(F).
-  本人已向夢想告別. 詳情給予一粒GP再係1樓睇.thanks(F).

-  勿踩thanks.
-  已更新.
作者: 殤惢情唲v3v    時間: 2011-2-7 19:43:21

邊到更新左..
作者: `宣洩×醉;$    時間: 2011-2-7 19:44:01

加左一小文字
作者: 殤惢情唲v3v    時間: 2011-2-7 19:45:28

我都唔多想玩...
經過金日之後...唉
作者: `宣洩×醉;$    時間: 2011-2-7 19:47:30

:L :L :L :L
做咩做咩;;
仲唸同你一齊玩;
作者: 殤惢情唲v3v    時間: 2011-2-7 19:48:54

冇講過...

作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-7 21:30:32

發生乜事/33\?
講比我知-_-.`
夢想太悶+無聊+智障;(個人意見;不囍勿插*3*)
;P del完game又好想dl番;自己都0n0n99咁.`

作者: 破乂翼    時間: 2011-2-8 23:07:29     標題: 回覆 27樓 帥小餅v3v 的帖子

走之前+反我msn好啵:em800_31:  你不嬲都膠膠地:em800_18:  我們永遠懷念你Biscults║x餅
作者: 曳小膠o3o    時間: 2011-2-8 23:11:01

懧懧發生咩事啊@@
膠膠咀番啦:$:$:$:$:$
餅餅要多D番黎探我地啦:$
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-9 10:02:46

原帖由 破乂翼 於 2011-2-8 23:07 發表
走之前+反我msn好啵:em800_31:  你不嬲都膠膠地:em800_18:  我們永遠懷念你Biscults║x餅

okokokokokokok#105 叛乂x翼:$
kaijaiv3v@hotmail.com 加啦你#105
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-9 10:04:43

原帖由 曳小膠o3o 於 2011-2-8 23:11 發表
懧懧發生咩事啊@@
膠膠咀番啦:$:$:$:$:$
餅餅要多D番黎探我地啦:$

del左啦=.= 探唔到架喇:D :D
有緣再見:kiss: 啜卜
作者: 破乂翼    時間: 2011-2-9 14:30:01     標題: 回覆 31樓 帥小餅v3v 的帖子

老友你好似鎖左我msn:em800_31:
作者: 破乂翼    時間: 2011-2-9 15:01:35

嗨!! Biscult║(帥)餅  好開心識到你衣個kaikai朋友 記得岩岩識個時用左一個好白痴既方法 :em800_52: 雖然識左你唔係好內 但係每次同你傾計都好開心@_@ 我地有嘈過,kai過,笑過 雖然你冇點講過你d心事我聽 但係睇得出你有好多心事~_~ 雖然我唔知你發生咩事要走 但係希望你以後既日子開開心心 同埋快d搵到個男朋友仔@_@

雖然我地唔知仲有冇機會講kai野但係祝你之後既每一日開開心心 越大越令女 行運行到腳指尾(我今年d運真係差過狗屎:em800_31: ) 唔好唔記得我衣個kai子朋友丫    @新年快樂@

永遠的朋友☆

★恆久的友誼★

☆友情的萬歲☆

★情懷的歲月★

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(識到你是我的榮幸)

作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-9 16:10:22

原帖由 破乂翼 於 2011-2-9 15:01 發表
  嗨!! Biscult║(帥)餅  好開心識到你衣個kaikai朋友 記得岩岩識個時用左一個好白痴既方法 :em800_52: 雖然識左你唔係好內 但係每次同你傾計都好開心@_@ 我地有嘈過,kai過,笑過 雖然你冇點講過你d心事我聽 但係睇得 ...

gdgdgdgdgd`:lol
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-9 16:34:25

嗨!! Biscult║(帥)餅  好開心識到你衣個kaikai朋友 記得岩岩識個時用左一個好白痴既方法 :em800_52: 雖然識左你唔係好內 但係每次同你傾計都好開心@_@ 我地有嘈過,kai過,笑過 雖然你冇點講過你d心事我聽 但係睇得出你有好多心事~_~ 雖然我唔知你發生咩事要走 但係希望你以後既日子開開心心 同埋快d搵到個男朋友仔@_@

雖然我地唔知仲有冇機會講kai野但係祝你之後既每一日開開心心 越大越令女 行運行到腳指尾(我今年d運真係差過狗屎:em800_31: ) 唔好唔記得我衣個kai子朋友丫    @新年快樂@

永遠的朋友☆

★恆久的友誼★

☆友情的萬歲☆

★情懷的歲月★

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(識到你是我的榮幸)

..你打咁多字回你一句gdgdgdgdgd好似太扑街:victory:  <--唔係好似係直情係-.-

1) 叛乂翼悄悄地對你說 : hi我是蓓蓓的fd`#98

2) 555,不過kai多過嘈laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa^,^

3) yes;me勁多心事@@,比你睇穿左Orz`

4) 我發生乜事要走=.=????????????????????????唔講^333333^

5) OKOK, U IS gd boy too :lol  s0 祝 u fast d 搵到個 gd girl #89

6) OKOK, 等餅餅師傅同你睇風水?????????等你行衰運行到落頭髮尾~:kiss:

若是要分離;不要哭痛鼻;

友誼從未死;別當作兒戲;

製作一個全新的你:-)

新一年;問你老幾?; :-)`

祝你行運行到落腳指尾B-)`

U is ok, u is ok` xpp,,

希望你新一年越食越肥~

希望你重會係msn同我say;

heyheyhey~ =.=

我除左押韻無野叻架喇...

=.= .. 作得唔好88

陪我玩勁舞啊!!!!!!!!!!!!

作者: `宣洩×醉;$    時間: 2011-2-9 18:37:34

:$ :$ :$ ;好RAP呀哦;

叛乂翼悄悄地對你說 : hi我是蓓蓓的fd`#98

以上的一句;好-.-;
作者: 曳小膠o3o    時間: 2011-2-9 23:15:38

其實講真我堅糸勁吾想餅餅走...

這一段時間,有著什麼樣的畫面
喜怒哀樂全寫在日記裡面
發現,每一頁全都是,經典
所有故事都值得紀念
現實的考驗,我們說好一起面對
不管多久多遠絕對不喊累
期待,彼此更美好的,明天
我們說好誰也不放棄誰
手牽著手(連成線,最緊密的圓圈)
肩靠肩(每一刻都好像在身邊)
深呼吸,做你最高的堡壘
風吹過的海邊,雨水下過的季節
讓我好想念
我們之間,不會有改變
相同的起點,一瞬間,變成了樂園
我們之間,轉了一大圈
相同的終點,會發現
所有的心願,會實現
不管多久多遠絕對不喊累
我們說好誰也不放棄誰
手牽著手(連成線,最緊密的圓圈)
肩靠肩(每一刻都好像在身邊)
深呼吸,做你最高的堡壘
風吹過的海邊,雨水下過的季節
讓我好想念
我們之間,不會有改變
相同的起點,一瞬間
變成了樂園
我們之間,轉了一大圈
相同的終點,會發現
所有的心願,會實現
oh~~~~
我們之間,不會有改變
相同的起點,一瞬間
變成了樂園
我們之間,轉了一大圈
相同的終點,會發現
所有的心願
我們之間,oh~
一瞬間,變成了樂園
我們之間,轉了一大圈
相同的終點,會發現
所有的心願,會實現

卻沒人像你讓我眼淚背著流
嚴重似情侶講分手
♥你我那怕荊棘鋪滿路
替我解開心中的孤單 是誰明白我
情同兩手一起開心一起悲傷
♥朋友不曾孤單過 一聲朋友你會懂
還有傷 還有痛 還要走 還有我
♥從昨天 到今天 還有明天
感謝老天讓你們陪在我身邊
♥朋友 姐妹 都已不夠來形容 我們的默契驕傲 扶持與包容
老婆 老婆 我們一起打勾勾 請記得約定的旅程到永久
♥分秒間 友情慢慢的拉近你和我
這世界 這種感受不多失去了難再擁有
♥別了依然相信 以後有緣再聚
未曾重遇以前 要珍惜愛自己
在最好時刻分離不要流眼淚
就承諾在某年 某一天某地點 再見
♥能罵我弱點得你一個
是為我好的不必怯懦

.

堅糸越睇越想喊...........

不過既然你都決定左囉v3v;`
GAME都DEL埋囉v3v;`
咁我都阻吾到你嫁/3\`
.

千其千其千其吾好忘記我啊;'(
吾糸我真糸會喊死嫁v___________v;`
做得朋友既就糸一生嫁啦...

更何況糸好姐妹..

所以我地生生世世都會糸好姐妹嫁;$;$
所以吾好諗住吾挽就吾洗找我啊;`
我會好似隻鬼咁癡住你嫁XD;`
.

雖然我吾知點解你會吾挽夢想;`
但糸希望你記得我地一齊既時光:->`
傻餅餅餅餅餅:->

記住'我好highhighhigh,我信左耶穌'啊;$;$

記住我地成日一齊癡線;

.

餅餅真糸一個好堅強既女仔;`

當然我吾知你糸扮出黎定點啦(:
但糸我都希望你開開心心(:
有吾開心可以同我講嫁(:
我可以做你既免費鈴聽者;->

放心我糸吾會講你D野比人知嫁B-)

♥如果你的孤單 只是你的習慣
一直把你自己鎖起來 實在太不應該
心情好 心情壞 怎麼開始 怎麼辦
你有的不爽 讓我來分擔

.

傻餅記得快D買番部電話啊;P
買完記得用淫囝台W0W;$;$
我要同你SMS聯絡:D

.

最後就當然糸我同餅餅既回憶相啦;`
比你地睇一張咁多啦:$:$:$

作者: 酸`甜苦辣    時間: 2011-2-13 21:09:29

餅.
我恨你!
當初說過要快樂的快樂的.
當初說過要努力回到從前.
當初說過要壹起快樂.
當初說過要決心改過.
當初說過的說過的就是承諾.
友誼之間的承諾的承諾.你到底放在哪裡了.
第壹位?還是最尾的壹位?還是根本不存在了?
不玩了?到底是否真的不玩了?
真的回不來從前了?
回不了.就算了.也罷了!
作者: -詩詩=]`    時間: 2011-2-14 19:02:07

餅餅;<
你吾挽夢想了>?.
:( .
作者: ★sIuhEI×.    時間: 2011-2-14 19:09:38

:P 壹路好走的呵
作者: 破乂翼    時間: 2011-2-14 21:12:42

我已經不再是開心果了... 開心果發生在我身上真的很懷念...
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-15 21:02:53

原帖由 酸`甜苦辣 於 2011-2-13 21:09 發表
餅.
我恨你!
當初說過要快樂的快樂的.
當初說過要努力回到從前.
當初說過要壹起快樂.
當初說過要決心改過.
當初說過的說過的就是承諾.
友誼之間的承諾的承諾.你到底放在哪裡了.
第壹位?還是最尾的壹位?還是根本不存 ...

no恨我/3\!`
沒有了我也許會更快樂..
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-15 21:03:37

原帖由 曳小膠o3o 於 2011-2-9 23:15 發表
其實講真我堅糸勁吾想餅餅走...♥♥這一段時間,有著什麼樣的畫面
喜怒哀樂全寫在日記裡面
發現,每一頁全都是,經典
所有故事都值得紀念
不管多久多遠絕對不喊累
...

yingpig(k).
好有心意><.thanks.
作者: 肥乂星    時間: 2011-2-15 21:50:42

做咩偷拍我-.-
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-16 19:25:27

原帖由 肥乂星 於 2011-2-15 21:50 發表
做咩偷拍我-.-

吹7?_?` 咁我del左張相囉. ;)
作者: `宣洩×醉;$    時間: 2011-2-17 18:19:08

餅BInG ;
其實你可知不知我對你的感覺 ;
我好相信你因為你都相信我的 ;
我好依賴你因為你值得我相信 ;
我中意講野你知因為我相信你 ;
點解我會咁相信你尼係冇原因 ;
其實A V 七姊妹冇邊個都唔得 ;
但係做咩你要走尼係唔係有野 ;
你走左之後仲有冇掛住我地尼 ;
其實你走左我都唔知有咩好笑 ;
A V 七姊妹根本就哂冇意思啦 ;
我仲記得開頭有我同你同糖糖 ;
一齊入友情共嗚仲做左三姊妹 ;
根住有荳荳懧懧萱萱盈盈都黎 ;
我地係姊妹永都分唔開嫁啦可 ;
其實我走既第一原因就係你啦 ;
第二同盈盈嘈左交第三係馬子 ;
如果你番黎既話我第一個陪你 ;
蓓PEI;

作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-17 21:30:55

原帖由 `宣洩×醉;$ 於 2011-2-17 18:19 發表
餅BInG ;
其實你可知不知我對你的感覺 ;
我好相信你因為你都相信我的 ;
我好依賴你因為你值得我相信 ;
我中意講野你知因為我相信你 ;
點解我會咁相信你尼係冇原因 ;
其實A V 七姊妹冇邊個都唔得 ;
但係做咩你要走尼 ...

haha~ 希望會有呢一日啦~:D
做乜同ying嘈交啊?講講講!;
作者: 曳小膠o3o    時間: 2011-2-18 14:23:04

餅JAI:)!
作者: 殤惢情唲v3v    時間: 2011-2-19 14:49:06

期待6_29
我同你既生日;)
作者: 帥小餅v3v    時間: 2011-2-19 19:22:52

原帖由 殤惢情唲v3v 於 2011-2-19 14:49 發表
期待6_29
我同你既生日;)

yo;p`
作者: 肥乂星    時間: 2011-2-20 20:05:15

算你偷拍得我禁令仔,我就原諒你啦>_<

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2