AGAMES 討論區

標題: 夢遊有人上黎睇到GE請俾返D反應好 [打印本頁]

作者: 21021994    時間: 2011-9-13 10:37:25     標題: 夢遊有人上黎睇到GE請俾返D反應好

你地個BrIaN║小浩....今朝打40副...唔知佢同隊長發生咩事..佢就話隊長昆佢...不停洗隊頻...嘈住哂...我好正常咁話左佢KAI...之後佢搶隊長抵(失敗左)...搶埋我碎1(俾佢搶左..唔係我都廢事開PO).....一開始講明留佢都要搶...呢D人係咪賤格左D呢...有高層係度GE俾下反應好BOR..話哂都大幫..唔係咁樣由D細ge破壞幫聲呀...搶碎1小事..佢咁ge人格...遲早搞埋d大事:@

作者: 楓€月    時間: 2011-9-13 13:18:45

我到好同情你 不過幫你唔到 唔明點解佢做錯 要罵個幫 個幫有冇做錯野:em800_82:
作者: 21021994    時間: 2011-9-13 17:11:52

回上..唔係鬧個幫....咁個幫收得佢...有義務管理自己幫派成員...有人做錯...好應該俾返d反應..做d野
作者: 63121    時間: 2011-9-13 17:49:39

你個桌面背景很誘人:em800_05:
作者: NOD32試用版    時間: 2011-9-13 23:55:33

邊套動漫來,張桌面圖#36
作者: ★ˉ-WizarD`    時間: 2011-9-14 01:27:07

比較對你背景 天降之物很有興趣
作者: SUSHI=D    時間: 2011-9-15 10:14:19

個桌面 =.='''''''''''''''
作者: NOD32試用版    時間: 2011-9-15 23:33:55

sushi色色的....
作者: 惡魔乂冰    時間: 2011-9-21 18:49:29

你第一次打40副? 有d 人都膠下膠下 ps 你個background好毒

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2