AGAMES 討論區

標題: [請進]清ser人口漸失問題 [打印本頁]

作者: 懷憶    時間: 2011-10-13 23:34:47     標題: [請進]清ser人口漸失問題

大家都知道,清ser係上年暑假既時候開,一開頭反應非常非常好,成堆人圍住係清風~~

d人都算多,但係隨住時間既過去

加洛唯一既一個幫滅了,加洛到現在一個人都無,加洛國先滅國~~~!!

繼加洛之後,清嵐既閃爍,亦因幫主離去迫使幫派又自動消失。

而家既清ser,得返清嵐少部分人,天寧國一個幫(唔多過20人),同南遙兩個幫,殺手同LUCKYSTAR (人數。。。自己諗下多得去邊,大約夾埋唔夠南SER一個中等幫多)

清SER愈黎愈少人玩,連新開既加SER既人數都多過我地清SER,叫我地清SER既人邊有心機玩落去?而家清SER個個都唔玩,咁開呢個SER既目的何在呢?

希望各位可以留個言,發表下意見,

亦希望管理員可以正視呢個問題。

by 清ser 204315 ~~~
作者: 雪v3v    時間: 2011-10-13 23:48:06

清ser既人加埋都冇100個人,而家仲要愈來愈多人唔玩,如果唔合ser~~清ser遲早冇人
作者: 懷憶    時間: 2011-10-13 23:50:21

:@ 係l0r d人走得就走 唔係就過晒其他ser
唔走果d都係唔捨得咋

唔合ser 清ser無嫁喇 :'(
作者: 雪v3v    時間: 2011-10-13 23:53:39

:handshake  GM你見唔見到清SER就冇人:@
D人走曬又搞到其他人冇心機玩落去
清SER最多人既時間
都唔夠南SER最少人既時間多人
作者: 懷憶    時間: 2011-10-13 23:56:58

十卜十卜雪雪
如果用兩個字至容清ser ~ "死城"
朝早完全可以見到一個人都無
兩個國家打(國戰)都係三四隊人打黎打下
成個ser d人我都識l0r ~!!!!!!!!!!!:@
作者: x月神x    時間: 2011-10-15 22:20:24

:lol打國戰好好,唔駛比人p
作者: 懷憶    時間: 2011-10-16 13:54:23

但係好悶呢................:(
作者: Awen    時間: 2011-10-17 03:04:59

支持胖虎 GM快D做野啦  一陣D HKD唔玩就冇人買點架啦
作者: 小楓★唯    時間: 2011-10-17 06:23:43

姐係其實加ser都唔好得去邊- -
細既唔走走主力 1個主力走第二個跟住走
加上我地ser當中有好多人都係清ser個邊轉過黎
轉晒過黎g.m又合ser 甘當初佢地點解要轉
而且物價呢個問題都好難衡度
再講實力方面清ser一定比加ser好
當中其實好多問題 唔係話合就合
兩個死城撞埋一齊唔一定會復活 明?
作者: 可苦可樂    時間: 2011-10-19 23:29:27

我認為佢應該快D合SER.
即使吾復活都好;;總好過無人..
作者: 炫火║    時間: 2011-10-19 23:58:45

天寧+清嵐+加洛SER 一次過合啦係就,,,
俾你做個人少既ser 最勁都無意義啦,好似我地雨中哥咁,打片天下無敵手,搞到而家日日放工返黎玩只係為左天界果一粒鐘
作者: leaky1990    時間: 2011-10-20 06:47:12

自從個個轉哂國 都預左加國玩完 某些幫屈機逼使新手放棄或投靠 國,幫戰變到冇意義 純掛機拎騎經 最後個個轉ser,game  by 某個滅了幫的人
作者: abcde5201314    時間: 2011-10-20 16:56:57

同意合ser by懷念~
作者: GnitMal    時間: 2011-10-23 08:04:06

我知1定有少數人反對合SER
但5可以因此抺殺大部份支持合SER既人
合SER極可能係唯一一個解決辨法
官方係時候要做番D野
作者: asdf20061004    時間: 2011-10-30 18:04:09

冇左d幫,打咩國戰
作者: 炎湘    時間: 2011-11-6 19:00:39

合SER啦 79下D人屎到...
作者: aaron107    時間: 2011-11-6 19:19:07

既然咁少人,點解你地當初要入清ser玩呢?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2