AGAMES 討論區

標題: 重要啟事~ 致各天羽online各玩家~!(不喜勿插,請自動離開此post) [打印本頁]

作者: Magic7仔    時間: 2011-11-4 15:52:15     標題: 重要啟事~ 致各天羽online各玩家~!(不喜勿插,請自動離開此post)

各位好丫~! 天羽online(港版) ID no. : 13688 乂Magic7仔乂 我已決定於2011年11月22日放棄唔玩天羽online~!
是此通告是本人認為再繼續玩下去已再沒有意義, 竟然玩得不開心既, 那玩來是為了什麼呢?
我將會拉隊離開天羽, 拉到幾多就幾多. 等妳(_ _ _ _)慢慢繼續你們的霸業吧! <~~~這句是比某某的~!  
而我會未來將會交待一切事情之後大概2星期前後就會放ac~! 於2011年11月23日後在遊戲內出現的不是我本人.
並在此告訴給各位天羽的玩家留意~! 記得要玩就要玩得幸福快樂唷! p.s. 不喜勿插
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2011-11-4 17:16:57

7哥@.@你都唔玩啦= =
不過我其實好對你唔住呀= =你送給我件甲比人偷左/_\
作者: Magic7仔    時間: 2011-11-4 22:59:58

係呀~! 娃娃~! 我唔玩了. 算吧啦果一件甲~! 送得比你都預左會比其他人拿左黎用架啦. 唔洗擺起心到.
我既然都決定左唔玩既. 就無諗過我會收返我送出既所有物件.
之前打機真的很開心呢, 有啡啡, 有你, 有米米, 有1手樂b, 有敗敗, 有夢夢等等, 數之不盡的好友&仲有好多對我好好好好的好朋友~!
依d美好既回憶我會放在心入面的了. 真的容許我說一句:"很高興識到你地依班好game友, 感謝你們, 有你們我才感到不孤單"

作者: 勤勞的企鵝    時間: 2011-11-4 23:29:26

group419530@msnzone.cn某某人幫我開的M群@@加左部分我識得嘅人。
作者: 菈菈    時間: 2011-11-6 14:35:32

haha有me份xd
娃娃我地fb都有個群ga:)加左你鳥
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2011-11-6 17:37:36

真的?我去看看
作者: abg4b10    時間: 2011-11-6 17:41:41

Magic7仔 發表於 2011-11-4 22:59
係呀~! 娃娃~! 我唔玩了. 算吧啦果一件甲~! 送得比你都預左會比其他人拿左黎用架啦. 唔洗擺起心到.
我既然 ...

我.被.無.視.了
作者: 菈菈    時間: 2011-11-6 18:59:45

abg4b10 發表於 2011-11-6 17:41
我.被.無.視.了

火流我加唔到你入FB群=^=
作者: abg4b10    時間: 2011-11-8 17:23:40

菈菈 發表於 2011-11-6 18:59
火流我加唔到你入FB群=^=

比名我;自+
作者: 菈菈    時間: 2011-11-9 16:42:02

abg4b10 發表於 2011-11-8 17:23
比名我;自+

http://www.facebook.com/groups/228093907237401/
作者: 辣貓    時間: 2011-11-15 19:48:23

2年半前玩到最開心已經閃左人
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2011-11-27 14:42:34

辣貓 發表於 2011-11-15 19:48
2年半前玩到最開心已經閃左人

傳說中的,見好就放._.?
作者: 山中伊諾    時間: 2011-12-1 14:38:48

那現在玩的是你嗎?

作者: 乂紫陵    時間: 2011-12-13 15:22:12

讚好=)
我都無玩嚕;
吾知你仲記吾記得我;p 不過之前都好似同你玩過下xd

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2