AGAMES 討論區

標題: 晴空升lv覺得難五難升?_? [打印本頁]

作者: fdsferew    時間: 2011-12-23 17:02:17     標題: 晴空升lv覺得難五難升?_?

如題!!!!!!
作者: pgchicken    時間: 2011-12-23 17:13:09

各位新手可以俾下意見,我地都好想知各位新手對升LV、裝備、副本等等有咩睇法
作者: terrychlqung    時間: 2011-12-23 17:37:22

我想講嘅就係:1~43lv都唔算難升,但係一到44上就卡哂係到,去到57lv1個係小經到丫,點升丫?

如果可以嘅話不如日任一個D經高返D啦,唔係升下升下冇人玩架啦,升到悶哂囉...
作者: pgchicken    時間: 2011-12-23 17:40:39

其實遲下會有個野外裂縫既系統,入去打怪會有好多經
作者: 喵子♀淩    時間: 2011-12-23 19:05:38

完全唔覺得難= =
當你玩過隻開晒經符係一粒鐘入面不斷打怪都得得0.X%既online,
呢隻根本就係好易升lv
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-23 19:12:44

玩過亂:O  
應該知咩叫難升 XD

呢隻易到爆
作者: 傷心小可    時間: 2011-12-26 03:31:44

升lv一d都唔難.系我玩過甘多個game最易升既一個- -我之前玩過一隻.打怪無經驗.要打足8次任務先俾得個dd甘多.果隻我都已經升到封頂啦.如果唔堅持.無話打機.做人都系.唔堅持將會一事無成囉..所以我覺得晴空系升lv最唔悶.有夥伴一起.而家仲要有埋家族大家一齊升.有幾難有幾悶.升得好愉快.再講呢隻又唔系升lv game。。一睇就知系副本game黎架啦.我唔知人地點念法.不過我就系甘認為.有朋友三五成群一齊玩先開心.點都唔會悶.無野覺得難
作者: askrun    時間: 2011-12-26 21:41:22

怪種類太少係大問題.

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2