AGAMES 討論區

標題: 每星期定期更新BUG=.=? [打印本頁]

作者: 惡意灌水    時間: 2012-1-11 16:23:10     標題: 每星期定期更新BUG=.=?

點解每次維護完都有D BUG出現
之前果D都由佢喇...吾算有咩大影響
都系D文字上有少少問題OR可以用其他方法避免既野
但系今次更新完...星空武鬥場系咁彈
我2點開始打 打左4場~冇1場齊人過
好啦~到左挑戰模式
打左1場 好似冇乜野咁...
跟住黎料喇~
打完果1場之後 冇1場入到去
次次齊人轉場就斷線..算點先

仲有~每次登入完吾知點解都系預設登入分流2
我平時LOGIN完就系咁拍ENTER架嘛...入到去先知自己分流2 又要轉線-.-麻鬼煩

作者: pgchicken    時間: 2012-1-11 16:41:28

有伺服器同角色名?我搵人俾台灣check下
作者: 惡意灌水    時間: 2012-1-11 17:53:37

呢個問題吾系得我1個人有~所以俾角色名你都冇用
伺服器的話..我系玩霜之森的
作者: 孤單心事    時間: 2012-1-11 17:59:21

GM  可唔可以改下戰場唔好係S2搞?
好易彈機 S2
本身少人就係因為呢個S太易彈機
作者: DENNIS    時間: 2012-1-13 13:48:23

快快轉其他ser啦。s1s2都係咁。平時都盡量唔入呢兩個虧s
作者: 小霆    時間: 2012-1-13 14:19:08

係官方無啦啦整左戰場/星空都係S2分流
所以先會係咁斷!!!
官方想做野就整下個S2啦 唔關玩家問題OK?
所有人都係S2 到斷!! 一個斷兩個斷都可以當係巧合  幾十個戰場齊齊斷都叫巧合?
證明個SER係有問題存在係到!!!
作者: pgchicken    時間: 2012-1-13 14:44:59

相關問題我地正跟進中
作者: pgchicken    時間: 2012-1-13 15:13:45

惡意灌水 發表於 2012-1-11 17:53
呢個問題吾系得我1個人有~所以俾角色名你都冇用
伺服器的話..我系玩霜之森的 ...

點會無用呢,多個user,我地多d資料去搵個原因
作者: 惡意灌水    時間: 2012-1-14 03:46:05

我打哂咁多個我識既而又有玩星空武鬥場既角色出黎啦

小冷v3v
雪人
北地武人
秋明
夜遊哥
綺櫻
鬼裕

夠未?我吾系好記得所有人名-_-
作者: DENNIS    時間: 2012-1-14 09:22:31

加油 支持你~
作者: kevinCCK    時間: 2012-1-19 22:19:55

靠晒你d資料啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2