AGAMES 討論區

標題: 天蘊石 [打印本頁]

作者: 多此一愛    時間: 2012-2-2 22:54:05     標題: 天蘊石

每種職業各自有各自玩..符文不同部位..亦被分成物理與術法.....物理符文卻其他屬性是術法..最後淪落到沒人要...
符文屬性有好幾十種..要洗到自己滿意的..就難上加難
話雖如此...
但天蘊石只有商城 15點 (以現在點價...相信只有極小數花點數再賣出)
家族箱 (相對於封頂60級玩家沒動力解每日任務)
砂海 (裂縫出現後..相信很少人再打了吧..? 而且內裡的經驗/寶物亦只是平民級的東西..更何況只一隻怪掉..那隻怪前後連20隻都不知道有沒有吧-__-" 到最後還得賭上掉寶機率...)
打怪 (長時間掛機..但只有小部份可以...王的出生地點不同/附近會有路過的頭目等等問題..)

符文平均洗2-3%屬性後..其效益越後期越大..(1%值後期可能遠遠超出膠囊的實際能力了..何況符文還有7個不同部位?)
沖裝花費還有星光...聖誕到新年一系列的半價 回饋 星光物品X3倍等等..相信大部份手上留有不少防增在手了吧.......但相對上天蘊石實際沒佔到便宜...

就這些問題..希望官方可以增加更多途徑取得天蘊石
至於什麼途徑..就不多說了....

另外..拍賣希望增設符文..台灣那邊雖然經過長時間爭取..但最終沒成功....
1個玩家可能玩2種以上職業...要不斷打搜尋字非常麻煩...而且經常性會出現 無法搜尋關鍵字..(那句什麼我忘了)
不就想找一套隨意+經驗符符文方便升級...但搜尋不到很郁悶呢~

P.S 根據經驗...每次都有不同的字眼是搜尋不到的..上星期打殺戮就搜尋不出來...下星期到其他不同字眼..

PS.X2 絕對不是拍賣沒有....我自己放上去的東西....自己會搜尋不出來.....
作者: badbear    時間: 2012-2-3 09:37:25

其實~ 我寧願貴d~
希望可以選擇想要既能力~
而不是一味靠機率~ 不斷甘洗蘿 = =
作者: 多此一愛    時間: 2012-2-3 15:38:06

問題係無人洗又點有你想要既呢?
再來問題係咁價錢..有幾多肯買黎洗呢?
作者: badbear    時間: 2012-2-4 09:19:26

多此一愛 發表於 2012-2-3 15:38
問題係無人洗又點有你想要既呢?
再來問題係咁價錢..有幾多肯買黎洗呢?

我意思係 ~ 天蘊石 有個位可以附加道具~

希望個個位會 可以用道具 (例如 100% 洗出 術爆傷害 1-3% )

甘既話~ 起馬我會買 天蘊石去洗到 全身 + 自己喜歡既能力

(只能自由選擇 1種能力 ~ 1-3%亦是隨機 ~ 應該唔會對遊戲平衡影響太大吧 )

不過.....幻想下好了 ~.~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2