AGAMES 討論區

標題: 娃娃機玩到咁盡!? [打印本頁]

作者: 幻乂魂    時間: 2012-5-4 16:04:50     標題: 娃娃機玩到咁盡!?

連傳說中既1lv生產物品都有得抽?
連雜魚X20都可以抽中!?
不如將1~200lv技既物品全部擺哂落去啦!
為左降低參湯/雞精既機率而加埋呢d野落去!你係得既!
食錢都唔洗食得咁過份掛...
本身d伐木斧果類野都勁易中+食錢
e+連雜魚/力量寶石呢類野全部加哂入去

作者: sing2505    時間: 2012-5-4 16:08:45

夾中雜魚仲衰過夾唔中
作者: chylove01    時間: 2012-5-4 16:17:47

咪係-.- 我中得個工具x60- -
作者: 歐陽小王    時間: 2012-5-4 16:23:10

佢仲出左新一批變身三文治..EG:焦糖,楓糖,櫻桃 咁既野
此外 力量寶石..命中寶石等等
1LV產物 魔幣先買到既頭銜都有得抽
作者: 幻乂魂    時間: 2012-5-4 16:28:18

本身抽到好野機率低到冇朋友...
e+再加埋呢d野落去不如唔好抽....
連半龍人呢d有得捉既寵都有得抽~擺明食錢
不如連d包都加埋雜魚/力量寶石落去抽啦!

最好笑係果句:再次改版了!吸取各方意見後,稀有道具新增了...........
吸取各方意見?何來各方?問都冇問過!虧佢up得出~如果有吸取就唔會加埋d雜魚/寶石啦!
搞笑!

作者: ghost623    時間: 2012-5-4 17:48:19

自從抽左600點都冇好野就唔再抽了太食錢
作者: 念卦    時間: 2012-5-4 19:11:48

太硬膠膠
作者: kitkit001    時間: 2012-5-4 19:24:50

雜魚X20.................O了
作者: NAOKI    時間: 2012-5-4 19:42:24

Sorry , 佢今次改動其實唔貪錢,佢想回收番之前點數回贈既點數姐,送左咁多點走,好難唔改下個機制收番啲點數,佢係吸引你玩,無逼你玩,你玩先中佢伏姐,加左咁多好野,加番啲垃圾,係平衡姐,以9000人作招徠,推出回贈,再改娃娃機吸點,係一個循環,商業模式,你參加就無得怨,又唔見你鬧馬會六合彩咁難中?同一道理
作者: NAOKI    時間: 2012-5-4 19:44:43

而且你玩個時我都驚告過你會中1set雜魚
作者: lamkwunyat2005    時間: 2012-5-4 20:05:33

明顯係太多人抽啦~抽到冇曬野--
作者: titanxxx789    時間: 2012-5-4 20:09:26

太憨膠膠
作者: 幻乂魂    時間: 2012-5-4 20:11:43

NAOKI 發表於 2012-5-4 19:42
Sorry , 佢今次改動其實唔貪錢,佢想回收番之前點數回贈既點數姐,送左咁多點走,好難唔改下個機制收番啲點 ...

平衡可以加大中娃娃果類野去做平衡
但雜魚呢d真係過份.....(抽唔中野都6m蚊~20條魚值咩價?)
同埋現在抽既野入面只有5%到係算好野
d垃圾多到..又唔見佢d包抽埋雜魚X20
作者: 長信乂    時間: 2012-5-4 21:51:34

一睇就知娃娃機所謂既回贈係幾「筍」啦-.-
仲要抽n咁多次先有~
按番市價計d獎品賣番出去連100魔幣都5值~_~
作者: o乂o    時間: 2012-5-4 22:19:09

機鋪定律入得多幣總會派返比你
派得多比你 你總會有排黑
作者: NAOKI    時間: 2012-5-4 22:25:47

幻乂魂 發表於 2012-5-4 20:11
平衡可以加大中娃娃果類野去做平衡
但雜魚呢d真係過份.....(抽唔中野都6m蚊~20條魚值咩價?)
同埋現在抽既 ...

啲包抽雜魚就無人肯買咖啦嘛,但雜魚娃娃機就大把人抽
都係個句,牛唔飲水唔禁得牛頭低
作者: mashing    時間: 2012-5-4 22:50:26

姜太公釣魚,願者上釣,成日話無好野抽,改動下又話中獎率低,總之,任何事都有人話乜話乜.........................!
作者: 冰子    時間: 2012-5-5 01:06:29

人仲是貪的~
作者: 戀櫻夢    時間: 2012-5-5 13:55:58

琴晚抽到蘋果X20
作者: 幻乂魂    時間: 2012-5-5 20:00:30

mashing 發表於 2012-5-4 22:50
姜太公釣魚,願者上釣,成日話無好野抽,改動下又話中獎率低,總之,任何事都有人話乜話乜..................... ...

睇黎你仲係唔明
抽空寶都有6m~點解唔加大抽空寶機率去比人中6m
而要比人中雜魚x20呢類野?
作者: crystalzzz_l0ve    時間: 2012-5-6 20:24:19

中雜魚真係衰過唔中..
點解會有獎品係差過冇獎-,- ?
完全唔合理= =

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2