AGAMES 討論區

標題: 收95LV UP EC/仙法 HKD 面交 要假老身 [打印本頁]

作者: 叛逆~    時間: 2012-6-3 14:39:26     標題: 收95LV UP EC/仙法 HKD 面交 要假老身

如題,唔要空AC,包齊晒野,飛行要哈雷/70+3,PET要90LV UP 1隻

價我唔會高,你出,岩價我一定要, BTW我老手,呢家想玩番

作者: Federick    時間: 2012-6-5 23:40:45

100仙 包真幻布16定 50+3哈雷 96LV妖精 全Ser 1隻
2000 That"s all 有意pm我  銀行過數 重點:假資
名:仙淚
女龍仙AC

作者: Federick    時間: 2012-6-5 23:43:01

100EC 包真幻布10體 50+3哈雷 96LV蝶
1600 That"s all 有意pm我  銀行過數 重點:假資
名:紫舞
男EC AC

作者: Federick    時間: 2012-6-5 23:43:34

100EC 包真幻布10體 50+3哈雷 96LV蝶
1600 That"s all 有意pm我  銀行過數 重點:假資
名:紫薇
女EC AC

作者: 叛逆~    時間: 2012-6-8 23:41:36

幾錢
帶價先留CM
作者: chihang6488    時間: 2012-6-9 07:52:00

see 清楚d  佢比左價
作者: 叛逆~    時間: 2012-6-11 14:08:44

2千蚊, 我不如買多幾條EVISU,食下野,陪下女~_~
GAME黎炸, 500樓下我或者會收
作者: 打爆你jj    時間: 2012-6-11 15:39:40

唔要空AC,包齊晒野,飛行要哈雷/70+3,PET要90LV UP 1隻  仲要500下   你發夢就可以
作者: AwesomeMak    時間: 2012-6-11 15:45:03

佢老手黎……應該唔知依家d野咁貴…
作者: chihang6488    時間: 2012-6-12 15:50:04

以前d ac仲貴啦
作者: AwesomeMak    時間: 2012-6-12 16:35:17

係以前d人亂出價啫…一個70戰可以放500,真係笑死…
作者: 叛逆~    時間: 2012-6-15 16:49:25

你串我? 我做全曙光有最多飛行同最多限量品個陣,你係邊?  個陣全SER得3個有50+3哈雷,其中一個係我

個陣我身家岩岩輸左比昆狗永同夜血盟個個專門擺攤個條友,夜血個條友好似有20幾億, 我一冇玩, 之後曙光衰到有得bug錢,d野即貴晒...貴到【詞語過濾】 ..

回想起當初73lvec 2招秒左100lv戰 2手死靈 真係笑料
作者: chihang6488    時間: 2012-6-15 17:41:14

上樓唔好 FF 好不
作者: 叛逆~    時間: 2012-6-15 23:31:14

我FF? 收皮喇, 你條友十成九昆狗永D打手黎
作者: 叛逆~    時間: 2012-6-15 23:33:38

我因為比人爆AC先唔玩炸,笑料,我FF? 夜血個條友好似叫大門
作者: AwesomeMak    時間: 2012-6-16 00:07:08

依家73醫打唔到100戰了…
作者: chihang6488    時間: 2012-6-16 08:11:46

叛逆~ 發表於 2012-6-15 23:33
我因為比人爆AC先唔玩炸,笑料,我FF? 夜血個條友好似叫大門

無圖無真相  昆狗永? 已無玩十世 sor
作者: 叛逆~    時間: 2012-6-16 15:34:32

收皮喇,有D野,之前玩曙光D老手大家心照喇,無圖無真相,
你個【詞語過濾】樣CD ROOM
作者: chihang6488    時間: 2012-6-16 16:12:06

你知唔知咩係cd room 呀 正系睇 唔回poz e+都回左啦==
作者: 遲來的春天    時間: 2012-6-16 23:15:13

如果以上條件可以收到ac
唔該留多幾只比我
作者: 潮吹鴨囝    時間: 2012-6-19 23:25:08

大門五係昆狗.【詞語過濾】永就一定係
作者: o戀風初丼o    時間: 2012-6-20 16:02:49

潮吹鴨囝 等於 77賊 乂盜賊仔仔乂 昆狗1名 89幻 逆星雲 94幻一無陰謀一
佢期下全部昆反梨 昆狗1名
我問佢94幻可換? 我用藍船長1套+50+3陀螺+30+3天書+10敏介 換
比完藍船長+陀螺 佢比AC 冇比PW 跟住OFF 再上反 冇晒回應
此人昆狗1名 大家小心!!!!! 本人已被昆:( SO9SAD

對方電話如下:96628062!

作者: chihang6488    時間: 2012-6-20 20:02:39

報警吧
作者: Federick    時間: 2012-6-20 20:07:33

叛逆~ 發表於 2012-6-15 16:49
你串我? 我做全曙光有最多飛行同最多限量品個陣,你係邊?  個陣全SER得3個有50+3哈雷,其中一個係我

個陣我 ...

咁【詞語過濾】勁 洗【詞語過濾】收AC啊 ?
咁勁唔好【詞語過濾】收AC啦
仲有比多句你 無錢就唔好玩番
自己升啦 【詞語過濾】樣 唔【詞語過濾】唔化
作者: 叛逆~    時間: 2012-7-4 15:06:16

收皮喇傻仔,我拎黎買潮牌好過喇, 我無錢~_~  笑9死人咩
拎住堆爛【詞語過濾】AC 當寶 .
曙光汁左,你咪得個【詞語過濾】字, 而我咪又係得淡笑...
講真GAME黎姐, 賣到咁高價,真係有人收? 你估曙光人氣仲係之前咁高?.. 用下腦好冇? 留番黎比自己打下飛機算喇

作者: 叛逆~    時間: 2012-7-4 15:08:27

渣住堆現實無【詞語過濾】用的AC黎打飛機,  你條傻仔我認得你, 兩年前你都有放AC, 放到E家都仲係咁戇【詞語過濾】...
作者: 叛逆~    時間: 2012-7-4 15:11:44

我係無你咁多時間, 又幫屋企人睇鋪又番學又要陪未婚妻, 我諗住平平地收番個AC番黎消耗下閒日D時間,順便自己打下飛機咁姐~~
你估個個好似你咁咩,哩係屋企日【詞語過濾】日溫住隻GAME,現實戇【詞語過濾】【詞語過濾】乜都冇,雖然我知你實會話有幫幫,使【詞語過濾】睇住隻GAME呀, 不過睇你個傻仔樣真人都唔方有本事得去邊
作者: chihang6488    時間: 2012-7-4 16:13:51

上樓【詞語過濾】少陣ok ? --
作者: 元寶掠食者    時間: 2012-7-5 14:50:05

果個有未婚妻既厹  留返D$去做潮童啦
作者: 叛逆~    時間: 2012-7-10 20:33:11

厹..笑料... 你咪亂咁用好唔好?...真係比你笑【詞語過濾】死...你條【詞語過濾】樣九成九係CD-ROM,  咩FORUM的CD ROOM 心照喇 @_@...
自膠,我表情【詞語過濾】左...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2