AGAMES 討論區

標題: 新雄大曬 !!! 叧送新雄大集團小小對話 [打印本頁]

作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 02:07:45     標題: 新雄大曬 !!! 叧送新雄大集團小小對話

另放100弓 a-f 全爆 真幻3式10敏布 2行真幻3式弩 50+3MKF 5e修裝$  1800hkd  有意約我網吧交收[只限新雄]

作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 02:48:35

推推推推推推推推推推~
作者: 皮蛋仔    時間: 2012-8-26 12:07:38

新雄廢嘅xd
作者: 零零×°    時間: 2012-8-26 13:03:29

Camp完圖又要cut又要遮
開埋新AC
你咁中意挑起事端做咩唔光明正大
單單打打又要戴頭盔... 唔通你身份好特殊

叧送你小小的一席話
若要人不知 唔好太低B
新雄無好幾多隻仙

作者: 願仔xDD    時間: 2012-8-26 14:08:02

係人都知佢係邊個啦
作者: 願仔xDD    時間: 2012-8-26 14:09:14

定係想我爆出黎 等全曙光D人知佢係25
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 16:54:11

零零×° 發表於 2012-8-26 13:03
Camp完圖又要cut又要遮
開埋新AC
你咁中意挑起事端做咩唔光明正大

低b ?_? 有d人幾廿歲人打機都要玩笠水,又要威又要戴頭盔
零零哥 你d團友真可愛
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 16:58:00

願仔xDD 發表於 2012-8-26 14:09
定係想我爆出黎 等全曙光D人知佢係25

你爆泥都冇用 ac我開左本人都唔知
圖我就cap夠啦 唔阻住你慢慢刷鞋~
作者: 零零×°    時間: 2012-8-26 17:43:08

【魔獸龍王】 發表於 2012-8-26 16:54
低b ?_? 有d人幾廿歲人打機都要玩笠水,又要威又要戴頭盔
零零哥 你d團友真可愛 ...

打機同笠水有咩關係
笠咩水 你大爺黎 一定要打?
睇黎你打機打上腦....

7就7左. 人少少咪認左佢.
影完圖咪就咁POST 又遮又CUT
又遮唔哂比人知. 你個頭盔好似唔係太穩
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 18:04:12

wow 就50歲人 話聊人打交 開到ac泥又off 仲講埋d咩 閃人先88
我冇話一定要打 不過咁大個人 d智商咁高 過腦好似唔太穩wow
年紀係就大小小 不過佢認佢7左我實原諒佢既
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 18:08:04

你話係佢個女做既 我就信姐
作者: 零零×°    時間: 2012-8-26 18:12:58

其實呢 有D野睇左咪算
以我自己為例, 我都有不下5隻人係唔同大團 包括夢紫
見到D講自己/朋友不利既野 睇左咪算一笑置之.
明知自己身份會有衝突 重要POST上黎
其他人係唔會幫到你 面係人地比

你公開得我地團內講既野衝住龍王而黎
龍王叫我代佢問你
唔該你答一答. 出定唔出?
唔好POST上黎就不了了之
如果唔係其他人只會當你係小朋友行為.

作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 18:46:21

wow 原來出泥就叫成人行為??
我出到泥 佢又笠水 咁點?? 不如你叫佢留個地址仲實際
佢唔留咁我怕有人以為佢中意做d小朋友行為野wow

一件事還一件事,圖係我post ac係我上 你地冇謂賴落個女仔到 (又咩行為)
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 18:50:48

你講得岩面係人地俾假係自己丟
佢一開頭認自己7左 我咪放過佢囉
自己唔出聲 仲要搵打手
你打字慢我唔會怪你 咪慢慢泥囉

作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 18:54:07

零零×° 發表於 2012-8-26 18:12
其實呢 有D野睇左咪算
以我自己為例, 我都有不下5隻人係唔同大團 包括夢紫
見到D講自己/朋友不利既野 睇左 ...

唔該你叫 佢留個地址
作者: 零零×°    時間: 2012-8-26 19:04:24

【魔獸龍王】 發表於 2012-8-26 18:46
wow 原來出泥就叫成人行為??
我出到泥 佢又笠水 咁點?? 不如你叫佢留個地址仲實際
佢唔 ...

答一句就得 出定唔出.

咁你明知AC係佢既 用佢AC POST我地團講既野
當你咁樣做既時候 你有無諗過AC本人(個位女仔)會點?
似乎係你自己陷個女仔於不義,  唔好瀨落我地到.
由佢隻AC入得新雄開始 我地就知佢同夢紫熟
但係我地都照收. 無他 一件事還一件事我地明白.
但係佢隻AC可以睇到我地講野 唔係比你咁樣用.
我覺你欠左個位女仔既一句 抱歉.
作者: 零零×°    時間: 2012-8-26 19:06:57

【魔獸龍王】 發表於 2012-8-26 18:50
你講得岩面係人地俾假係自己丟
佢一開頭認自己7左 我咪放過佢囉
自己唔出聲 仲要搵打手

你拖新雄落水 我梗出聲.
出面有POST比你做例子.
你直接打龍王既 我理得你係丫水.
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 19:16:33

做咩迴避問題先 你留個地址 我實送上門
道歉係我既事 唔洗你過問
係行得正企得正怕咩比人post??
不如叫膠哥係公頻討論下d爆ac心得
我就係等佢比地址 我理得你咩水
作者: 零零×°    時間: 2012-8-26 19:39:56

行得正企得正唔係比你ED
利用朋友AC 陷朋友於不義 POST人地團內說話既人講既
一D說服力都無
一對情侶 做埋D親密行為.都係行得正企得正. 但係你估下對情侶中唔中意比人影低公開?
道理一樣

你既問題係問龍王 佢未應我唔通我答我地址咩
據我所知龍王住私樓 又有實Q 又有狗. 要送上門唔係咁易.
作者: 願仔xDD    時間: 2012-8-26 20:06:06

......
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 22:15:38

零零×° 發表於 2012-8-26 19:39
行得正企得正唔係比你ED
利用朋友AC 陷朋友於不義 POST人地團內說話既人講既
一D說服力都無

咁緊張做咩先 我冇話上門做9佢 咁快賣廣告?

拿拿拿
行得正企得正 我係指你地 我冇話係我 照你咁講姐係你應為你地唔係?
ok 咁我明白了
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-26 22:17:50

願仔xDD 發表於 2012-8-26 20:06
......

龍王對鞋咁靚既
作者: 零零×°    時間: 2012-8-26 22:47:27

【魔獸龍王】 發表於 2012-8-26 22:15
咁緊張做咩先 我冇話上門做9佢 咁快賣廣告?

拿拿拿

拿拿拿..好似你緊張D 你講野愈黎愈一舊舊
又話龍王20幾歲又50歲
又話實上門 又話無話上門 唔洗咁緊張既 大把時間慢慢講 大把人食花生睇你出醜
利用朋友AC 陷朋友於不義 POST人地團內說話既野搞事 E樣就梗架啦
我係話你 其身不正講既野係無說服力 唔洗曲解我既意思
試問由一個本身其身不正既人話:『你行得正企得正怕咩?』
唔好意思 我就係怕你ED小人係到搞小動作 搞事.
好似今次咁上人AC 影圖搞事 Look like you

其實件事本身好簡單 你上人AC睇到野咪算
開個新AC POST上黎賣笑 比D花生友食花生.
誰是誰非你搵個第三者睇一次就知.
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-8-27 11:45:03

拿拿拿 幾廿歲人=廿幾歲?? 你d思想愈黎愈一忽忽
上門就一定要做7佢? 做第二樣就=唔去 ??  你個腦裝屎架?
我陷朋友於不義關你春事咩 我搵人再搵人地ac post 零零個腦裝屎都仲得
我其身不正? 咁你認唔認你地 行唔正企唔正先
我就係怕你ed 個腦裝屎又要幫人出頭果d係到拎尾彩
作者: 零零×°    時間: 2012-8-27 13:02:32

唔洗咁緊張既 你睇下你 愈打愈粗魯 愈似你本性
你上網查上幾同廿係點解先. 你係自己第一頁話實送上門 第二頁就話無話上佢門
唔該你真係睇一次你打左D咩 先好繼續打字. 講野一舊舊 又前後矛盾

你其身不正係事實 唔洗拖去第二到以笑遮醜 帶過左就算.
係到自我中心當無事. 你覺得自己好威威 D花生友當你係傻仔咋

唔好以為跟我講野就得 跟得又唔岩又要出醜 係到娛已娛人
你睇返第一頁我為咩出聲先 我睇怕你講野一舊舊 唔用腦諗都唔記得
作者: aaa    時間: 2012-9-1 02:43:58

KISS=琪琪 =25仔囉..琪琪你人好賤格>3<
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-9-1 05:20:06

新雄真係專岀傻閪
作者: 零零×°    時間: 2012-9-1 12:47:04

個位aaa玩家 個post沉左咪由佢 比人地潛水
係要留返句比位 人地講句粗言穢語拎個彩
由佢沉啦
作者: 【魔獸龍王】    時間: 2012-9-1 18:24:44

笑 =.= 自己團友講錯野 7左 都要放個尾刀 拎個尾彩
作者: 零零×°    時間: 2012-9-1 20:04:04

你個病都幾嚴重....
好似你咁用埋D新開既偽AC 我係唔知佢係邊個
唔好係咪都瀨落新雄到.. 人地笑你咋
都係個句 由佢沉啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2