AGAMES 討論區

標題: 昆狗=Ss關仔sS=花傲雪=逝=扁鵲=怨天咒 [打印本頁]

作者: AwesomeMak    時間: 2012-8-27 19:56:11     標題: 昆狗=Ss關仔sS=花傲雪=逝=扁鵲=怨天咒

我會長是女撲大人,唔該你啦,冇料就唔好兇人啦…又話報警拉人,又話叫個無能阿叔叫同事做野。到依家,你其實做到d乜?唱人昆狗又打錯名,女僕個僕字又錯…傻仔唔好再撐啦:D你以為你作下野就唔係昆狗?用ac昆完人就話個ac用點野game錢收,咪傻啦你,扮轉手唔係咁架@@你繼續扮落去先啦,我唔會爆你d野比人知㗎。點呀依家?捉唔到我有冇少少失望呀?快d報警啦,得個吹字,警察係有用嘅,就唔會有你呢d戇9仔啦^^下次比人昆記得叫你個無能阿叔啊 ~,~等報應啦你
作者: 棉花糖    時間: 2012-8-27 20:41:10

AwesomeMak你個昆狗做咩又睇度低毀人
邊有人信你個死昆狗講D野?
昆人個100仙比人影埋相片仲扮野,你係得

作者: 會長女撲大人52G    時間: 2012-8-27 21:50:28

昆狗暗紫靈你作文一定好高分  你個毒X識唔識基本模式??你又知唔知罪案調查科主要是攻邊一D罪案??昆狗如果有一日你比人打爆頭甘一定署理你先 假如你自己【詞語過濾】就算去到醫院都要分流下話 你估你呀爺是胡爺爺??我好有風度  你屈我 我唔會怪你 但是你甘話人你記得要負後果。  你自己思覺失調  人格分裂就算 話我點點點 你張你個角色講做我?原來你是甘樣昆人我終於明啦。我知你做咩屈我   是因為我搞到你甘昆狗AC賣唔出咯    前幾日你個昆狗用個 >  皮蛋仔 <想昆人  有個zxc03101想收你ac  問我你是唔是昆狗 ...... 最後搞到你個昆狗AC賣唔出真是唔好意思是我錯  搞到你無得賣完又爆翻  所以順面來開po屈下我  囖下料??我已經答曬你  不過你幾時比人拉我答你唔到  人地做咩唔洗話我知  我唔是大佬   就算拉左你我都未必知。自求多福啦你  擔心下自己幾時有人來貪下你仲好啦 甘中意話人傻仔的傻仔(你)  我想講女僕個僕字我無可能打錯 只不過我想問我改咩名打唔打錯特登都好 關你個傻仔咩事^__^??
作者: AwesomeMak    時間: 2012-8-27 22:13:53

我唔是大佬@@憑呢句都知你係傻仔,認咗佢算啦,得個殼
作者: COOKLOOK    時間: 2012-8-27 22:47:34

樓主好可愛人地沒昆過人,你昆左人叫其他人認
作者: COOKLOOK    時間: 2012-8-27 22:49:50

原來佢係皮蛋仔@@
作者: 574582226123    時間: 2012-8-27 23:23:52

= = 開個貼比人話...
作者: 零零×°    時間: 2012-8-28 00:21:15

574582226123 發表於 2012-8-27 23:23
= = 開個貼比人話...

樓主智慧有幾多 我唔直接講
我用圖答你

作者: 棉花糖    時間: 2012-8-28 10:12:18

睇番個PO樓主你係昆狗
昆左人地仲屈人話埋人地昆狗
原來甘都得
作者: 皮蛋仔    時間: 2012-8-28 17:56:12

零零×° 發表於 2012-8-28 00:21
樓主智慧有幾多 我唔直接講
我用圖答你

冇講過自己唔係昆狗,其實大家智慧相差無幾
作者: 細細粒    時間: 2012-8-28 18:43:06

路過...
作者: 會長女撲大人52G    時間: 2012-8-28 18:53:12

都話左佢是皮蛋仔 信我無錯    不過如果有人信佢 我都無辦法     你米屈我咯我無所謂   不過你做咩話關仔是昆狗?因為我話比佢知你用皮蛋仔昆人你是昆狗所以你順面屈埋佢?
作者: 春水    時間: 2012-8-28 20:06:23

細細粒 發表於 2012-8-28 18:43
路過...

路過~~~  願天下所有昆狗全部1晚死清光
作者: 皮蛋仔    時間: 2012-8-28 20:22:59

攬住女僕一齊死…
作者: 會長女撲大人52G    時間: 2012-8-28 20:30:22

你放心你無可能拉到我同你個昆狗一齊死   因為你是名副其實的死昆狗    你屈我 我無所謂   我相信他人眼睛是雪亮的仲有大把FD支持我  你放心去死啦
作者: 皮蛋仔    時間: 2012-8-28 22:05:33

就係死唔去,點算?
作者: 細細粒    時間: 2012-8-28 22:13:23

皮蛋仔 發表於 2012-8-28 20:22
攬住女僕一齊死…

攬住會長女撲大人一齊死,我會幸福流鼻血死
作者: 春水    時間: 2012-8-28 22:31:02

細細粒 發表於 2012-8-28 22:13
攬住會長女撲大人一齊死,我會幸福流鼻血死

收皮啦你... 呃我感情.
作者: 會長女撲大人52G    時間: 2012-8-28 23:02:57

唔可以呃春水哥感情-_____________-
作者: axcf123    時間: 2012-8-28 23:53:24

-___________-本人路過......
作者: 細細粒    時間: 2012-8-29 02:55:40

春水 發表於 2012-8-28 22:31
收皮啦你... 呃我感情.

咩話,你串親我@@  你老婆既相 【公開】?
作者: 細細粒    時間: 2012-8-29 02:56:26

會長女撲大人52G 發表於 2012-8-28 23:02
唔可以呃春水哥感情-_____________-

我好好人嫁,點會呃人。仲要系呃蠢人,我先唔會咁做。
作者: kwanchai    時間: 2012-8-29 12:28:24

昆9話人昆9 sosad
作者: 春水    時間: 2012-8-29 13:07:37

細細粒 發表於 2012-8-29 02:56
我好好人嫁,點會呃人。仲要系呃蠢人,我先唔會咁做。

成日拎某人相嚇我   仲叫好人?
作者: 會長女撲大人52G    時間: 2012-8-29 13:40:52

算啦kwanchai    由得佢個暗紫靈   佢都是比我搞到佢昆唔成人所以又來搞下我姐    傻仔先信佢又或者昆狗先會幫佢
作者: 細細粒    時間: 2012-8-29 14:53:12

春水 發表於 2012-8-29 13:07
成日拎某人相嚇我   仲叫好人?

我打錯字,系好淫. .

作者: 皮蛋仔    時間: 2012-8-29 17:51:25

會長女撲大人52G 發表於 2012-8-29 13:40
算啦kwanchai    由得佢個暗紫靈   佢都是比我搞到佢昆唔成人所以又來搞下我姐    傻仔先信佢又或者昆狗先 ...

你地幾個昆狗互幫唔得㗎?個細粒出曬名屈狗,關仔有借冇還,女撲專放昆狗ac,蛇鼠一窩~,~係因為你地互撐,先至冇人肯揭你地瘡疤
作者: 會長女撲大人52G    時間: 2012-8-29 19:54:23

你講曬啦     昆狗    屈得就屈     全世界都是昆狗得你一個好人得未?
作者: 春水    時間: 2012-8-29 20:08:26

皮蛋仔 發表於 2012-8-29 17:51
你地幾個昆狗互幫唔得㗎?個細粒出曬名屈狗,關仔有借冇還,女撲專放昆狗ac,蛇鼠一窩~,~係因為你地互撐 ...

細細粒?
作者: hing1234    時間: 2012-8-30 12:08:17

不過花傲雪真係昆狗-口-
作者: justin700    時間: 2012-8-31 03:12:56

路過 昆狗係到話人- -關仔做佐昆狗0.0 有人信你都奇啦
作者: COOKLOOK    時間: 2012-8-31 09:53:51

警告警告暗紫靈個傻佬昆狗又出現

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2