AGAMES 討論區

標題: 認往佢啦~唉又一昆狗.魚柳包xp 唉~ [打印本頁]

作者: 夜月乂蚊o口o    時間: 2012-9-2 20:09:19     標題: 認往佢啦~唉又一昆狗.魚柳包xp 唉~

呢條友魚柳包xp 55lv 御靈 |
之前昆左我隻座騎.
而加又昆左我FD 600點.想點.昆完一次又一次.小朋友冇錢買點?搞到要昆人.
第一次事發經過.入左我地公會.之後問人
魚柳包xp :有冇座騎借比我呀.
本人:我借著隻30%武師狼比你-正間做完任還
魚柳包xp: 之後話多謝你隻座騎喎~
本人: ??還騎.
魚柳包xp: 咁講都吾明.傻仔898啦你.係咁. 封左我-唉~
第二次昆我FD
我fd係互ser到放600點.1:1意密.
之後
魚柳包xp :密佢.meme  我個fd :ok
魚柳包xp: 先點吾昆 我個fd: 驚昆.先金得吾得
魚柳包xp:驚昆吾好放.近排多昆九-個個都係先點先嫁啦-
我個fd:咁好啦. 寄左去佢度-
魚柳包xp : thx you 88封埋我個fd
記錄就全部係到-落左案而加-等消息.
唉咁細個就昆人-

作者: 雨天娃娃AVA    時間: 2012-9-2 20:11:12

佢真系死昆9泥A_A
真好系快D拉左佢等佢驚下;
作者: 俊囝    時間: 2012-9-2 20:16:48

下次小心啲~唉而加啲昆狗真係.

作者: 夜月乂蚊o口o    時間: 2012-9-2 20:19:32

唉...........................
作者: 提淽    時間: 2012-9-2 21:59:54

無言
作者: oppant    時間: 2012-9-7 17:22:04

哇.....
昆完你又要昆你fd....(佢真係好xxxxx)
作者: dizidizi511    時間: 2012-9-14 04:24:13

條友今日想昆我啦-_- 傻仔黎既 昆人都五識昆 我大把交易記錄係呢度.. 佢用點收我D野又話張點未入甘我叫佢比我先 佢又五肯 又掉轉頭話我昆佢-  - 叫佢上黎AGAME睇又五睇 之後就話 算啦 五換LA 驚昆 88 估都估到佢想做咩啦-,- !!!!!!
作者: kenny2883    時間: 2012-9-21 07:55:11

要求留電話丫麻@@  ^^  
作者: kenny2883    時間: 2012-9-21 07:56:51

我都差D比佢昆左  尸+吊   -_-
作者: 夜月乂蚊o口o    時間: 2012-9-21 17:26:53

我退左晴空喇:(
作者: 小小明    時間: 2012-10-22 07:56:26

sosad

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2