AGAMES 討論區

標題: 智者囡囡=魔天使=pukas 係昆狗,大家請小心 [打印本頁]

作者: 收帳號a    時間: 2012-10-9 23:39:38     標題: 智者囡囡=魔天使=pukas 係昆狗,大家請小心

佢地係同一人,係擺攤話放100lv ac
交易完所以野後,佢冇比ac我,好在我有cap圖,警已報,佢驚,跟住比番啲野我,可惜冇用,我五容許甘多昆狗在,大家,覺得我做得岩嘅就不繼推post,最後,希望所有人都交易順利,合作唱通昆狗的帳號,五好再令受害者受騙
作者: 收帳號a    時間: 2012-10-9 23:54:18

是甘的:
智者,呢條友相信已經好多人知佢係昆狗,佢昆人技術高超,大家千奇五好同佢收ac
作者: 芸神    時間: 2012-10-9 23:59:35

比佢昆咗我100盜……條友有兩隻100仙喺夢紫,夾埋天狐空幻一齊昆人,小心
作者: 收帳號a    時間: 2012-10-10 01:05:16

佢地等比天收
作者: 喜歡淡淡愛    時間: 2012-10-10 16:56:01

有圖有真相.比D圖來一齊分享啦
作者: david0624    時間: 2012-10-10 19:55:07

智者=冰女=雪姫=魂
成日話咩電交
我【詞語過濾】【詞語過濾】死昆狗
作者: 收帳號a    時間: 2012-10-11 00:43:46

智者=pukas=魔天使=冰女=雪姖=魂
死昆狗,我【詞語過濾】【詞語過濾】【詞語過濾】【詞語過濾】系【詞語過濾】臭花閪
作者: 會長女撲大人52G    時間: 2012-10-12 19:13:08

智者=100CDJ仙=100EC笨小疑
仲有小心佢團D人好多都是昆狗,成日睇攤叫我入團。
作者: 收帳號a    時間: 2012-10-13 09:04:03

佢團啲人都係昆狗,千奇五好信班9閪
作者: 收帳號a    時間: 2012-10-13 09:16:26

啲昆9,一千蚊內hkd ,可以出賣你人格,得個貪字,冇啲家教,你媽媽做雞?你老豆做乞丐?  折墮到甘做昆9?

昆完人仲要理直氣壯甘死雞撐飯蓋,打個比例(踼波輸緊三比零,你就五好係度玩插花喇)傻閪
作者: 收帳號a    時間: 2012-10-13 09:26:34

仲有佢團的   0o多啦A夢o0  = SIU織  =  尋找乂愛  又係昆9
作者: C.H.U.N    時間: 2012-10-13 11:04:19

放心啦 魔天使 時日無多
作者: 會長女撲大人52G    時間: 2012-10-13 12:24:15

收AC去D信譽好D啦例如我

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2