AGAMES 討論區

標題: 星空武鬥場.挑戰模式 [打印本頁]

作者: yoyo:$    時間: 2012-12-25 17:16:39     標題: 星空武鬥場.挑戰模式

個個都知依家挑戰模式下做王,就實比人殺既。
以前d王都話係高lv同勁阿。。改左做19副既王你話點玩?
比鳯狙J最多5下就死
隻王得四十幾萬血,一黎就比人暈幾秒
跟住到鳳鳴重砲就係甘先
而隻王既技呢?就連扣鳯狙既一半血都冇
甘樣做王既輸硬,最重要係輸左冇王怪紀念幣
冇王怪紀念幣呢,就冇得抽變身杖
甘既情況下,抽中SP/MP/HP杖既機率又低。
箱又吾易換,甘d藍字杖呢就貴到要成千幾金。。
以前mp杖都係400金咋
希望可以改下啦:(

可能有人又話改番勁咪又比人話太勁
改勁最多咪冇幾粒武鬥幣:(好過冇左一個抽藍字杖既機會啦....

作者: Hin0    時間: 2012-12-25 19:07:49

400金mp  e+成千金   又有70lv同鳳j...
作者: marcohong95    時間: 2012-12-25 21:13:04

路過。。。
我想問一下啲杖點用王怪幣抽同埋喺邊度抽?
作者: yee17    時間: 2012-12-25 23:12:29

marcohong95 發表於 2012-12-25 21:13
路過。。。
我想問一下啲杖點用王怪幣抽同埋喺邊度抽?

於挑戰模式中,被抽中做王並勝出後,會在郵箱內收到2枚王怪紀念幣,每3枚紀念幣可於霜之森右上方的小孩換變身杖盒,打開後隨機抽出1枝變身杖。
作者: edmund2009    時間: 2012-12-25 23:54:15

我仇視某D 70LV專登入去王怪模式係為左唔比其他人拎變身杖而去欺負王怪的人 :(
作者: 呀FunG    時間: 2012-12-26 11:43:34

我覺得唔洗改勁隻王,你改成做王輸左都有一個王怪幣就得(贏左有兩個)
作者: yoyo:$    時間: 2012-12-26 12:32:58

呀FunG 發表於 2012-12-26 11:43
我覺得唔洗改勁隻王,你改成做王輸左都有一個王怪幣就得(贏左有兩個)

都好阿  依家贏一場2個成日都差1個就換到
作者: label25000    時間: 2012-12-26 13:39:57

緊係唔得啦..改成做王輸都有一個幣...到時佢咪又改低D 中 HP杖既機率...

都唔關事...你做王..都要識得玩....當然...如果對著2-3個都70齊裝..又鳳J咁緊係冇得打...

但係我54LV 做王....人地打我都羸到啊....有咩關係....係睇對方咩人之麻...咁隻GAME就無論你去到邊度..對勁人都係會輸架啦....

唔通你又話水色 D 70LV勁人殺你...你又話要改啊
作者: 呀FunG    時間: 2012-12-26 16:41:15

老老實實如果一個70lv齊裝既人都打得死70lv玩家做既王既話,我覺得唔多合理
作者: yoyo:$    時間: 2012-12-26 17:07:17

label25000 發表於 2012-12-26 13:39
緊係唔得啦..改成做王輸都有一個幣...到時佢咪又改低D 中 HP杖既機率...

都唔關事...你做王..都要識得玩.. ...

首先水色係呢到完全兩件事黎.
水色係睇本身個人勁吾勁= =
但依家既問題重點係隻王到.
睇對方咩人? 依家差吾多場場都有鳳J喎.
又要有運做到王之外仲要有運遇到對方係吾勁?
見過有70lv做王都輸比未70既鳳J同其他五十幾六十lv既人
講到做王我就真係吾識得玩啦 ,
但可以點識先識玩呢?比人暈左出吾到技再比鳳J射死
加埋就算出到技都扣得小小血....甘可以點樣玩?
作者: label25000    時間: 2012-12-27 12:35:24

yoyo:$ 發表於 2012-12-26 17:07
首先水色係呢到完全兩件事黎.
水色係睇本身個人勁吾勁= =
但依家既問題重點係隻王到.

好難講架...我真係遇過d 弱智唔識出技....咁我當佢唔識玩架喇...

其實我唔係針對你地....不過我見樓主開個咁既post....不如新增一個game係

羸就3個王怪幣..輸就一個啦....

講真..依家星空挑戰場人地係要令星幣咁就要打你架啦....唔係話唔比打呀...咁你一係出個環節係大家出王怪幣咪唔洗左改加改囉.....
作者: 呀FunG    時間: 2012-12-27 12:45:33

咁不如成個王怪模式改做任何一方贏左就有王怪紀念幣而唔係武鬥幣啦
作者: yoyo:$    時間: 2012-12-27 12:56:35

label25000 發表於 2012-12-27 12:35
好難講架...我真係遇過d 弱智唔識出技....咁我當佢唔識玩架喇...

其實我唔 ...

但其實打王既又有幾多係真係要拎星幣阿?
吾係話吾比打王...問題只係正係隻王到...
隻王吾勁...以致根本打吾贏
之前都改過1次..咪就係改廢曬d王囉
個時廢都無所謂因為都冇咩人打..
但依家基本場場都比人打..:(
作者: 呀FunG    時間: 2012-12-27 13:06:54

既得利益者更係話乜都唔好改,等你班新手乜都打唔到就最好~
作者: label25000    時間: 2013-1-1 01:34:45

我真係要lo星空幣架...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2