AGAMES 討論區

標題: 請官方注意別受發窮惡玩家影響 [打印本頁]

作者: kingarthas    時間: 2012-12-28 09:18:53     標題: 請官方注意別受發窮惡玩家影響

本人在其他論壇發現有一堆人在嘗試提倡以遊戲可因內換取點數以節省點卡,
請官方慎重考慮千萬不要理會這些意見,

1. 如果可因可以換點數, 那和免費制沒分別, 而且玩家不用一分一毫便可以練上去, 因為月費制掛技是賺很多可因
2. 這樣是引誘玩家用外掛打錢
3. 這樣的設定對充值玩家非常不公平, 最後愈來愈少人充值, 一定又變回像免費制的局面
4. 人人為了可因交月費, 便會吝嗇斤斤計較, 遊戲樂趣將一減

為了維護遊戲平衡, 不交錢便不可以玩月費制, 這一直是月費制遊戲的設定,

不要為了那些不願花費一分一毫的玩家而破壞了花月費玩家的利益啊! 謝謝!

作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 09:40:18

我講一講我立場先:我冇打算玩收費ser,就算可以用錢換點數都冇打算玩

其實用可因換點數呢個方法都係word,但係要考慮下點換法
例如可以用免費ser既錢換 收費ser既點數(但只可以換一次,一次一個月)
之類既

等佢地試下玩下先,如果真係好玩既,可以係收費ser同人收點數/自己玩
當試玩咁樣去宣傳~

至於外掛問題...我認為唔關事...有冇呢個問題都一定有外掛既存在

不過其實官方會睇意見先算
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 11:31:43

2000 壇有位膠友話用可因換點數

月費版賺得少過商城版 這是鐵一般的事實
仲黎可因換點數? alta 唔洗食飯咩
膠友你不如自己開公司

作者: cheungpunlap3    時間: 2012-12-28 11:44:25

ALTA首先是賺錢公司
然後才是遊戲公司
你以為童話會用什麼可因換點數?
誰也別想

在我看來童話只要不出月費sever一陣子後 , 又很快的把它搞衰就要謝天謝地`了~*(如:魔幣.合sever.迷裝等等)*

還是那一句:童話是賺錢的公司 , 同時也是一間遊戲公司 .
                   童話只要有"貨"交得到出來 , 玩家自然會巴巴的去入錢玩game
                   同時玩家也要有相對的付出(支持 . 花錢等..xd) , 童話也不會令我們失望
                    p.s. 也希望童話不要只是出一輪小彈藥 , 坑一輪錢後就亳不負責地抽起童話的開發 , 這會傷了不少玩家的心吧!~
作者: ivanwong0819    時間: 2012-12-28 12:55:43

.......................
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 12:56:56

你以為ALTA只係得童話搵錢???

GM之前都講過,開收費ser目的只係想比玩家懷念一下,
好似去返以前咁玩,
佢都知道收費SER根本可能要賠錢,冇錢搵
既然係咁,點解可因換點數呢個方法有問題?.?
至於幾多可因,又可以大家想像下,例如可以免費ser 5億可因換玩收費ser一個月

大家既目的都係一樣

如果alta只係靠童話開飯,咁就真係死得啦膠友
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 13:03:15

魏王曹操 發表於 2012-12-28 12:56

下個李+X 仲唔係你
作者: cheungpunlap3    時間: 2012-12-28 13:30:56

魏王曹操 發表於 2012-12-28 12:56

懷念一下冇錯
但係唔係向錢出法既話"
童話會唔會做D損已利人(係唔係利人都未知) 既事呢?
作者: 冷落一良    時間: 2012-12-28 13:32:34

頭幾個月對隻GAME都幾重要
如果真係可以可因換點
請等開左SER半年/一年後
真係有人仲想玩先比換

如果好似2樓的例子咁講
一開SER既時候, 一班有錢舊SER買好多點入多個AC
咁佢地可以繼續"掛" 唔怕比人封
反正都係"免費"
無人封既 又可以賣個AC出去 eg. 10 lv 40暗技
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 13:46:52

cheungpunlap3 發表於 2012-12-28 13:30
懷念一下冇錯
但係唔係向錢出法既話"
童話會唔會做D損已利人(係唔係利人都未知) 既事呢? ...

你認為收費ser會搵到好多錢?
免費ser搵既錢一定比佢更多

如果係咁既話,點解仲要出收費ser?

9樓人兄既意見同我既意見都大致相同
其實點解唔可以收費ser同免費ser一齊搵錢一齊合作?.?
講真一句,有大部份人都係免費ser發展左一段日子
但係如果佢地又想去玩收費ser,如果又唔想HKD買點數,你即係叫人收皮唔好玩???
可能你話可以係免費ser同人收點數...如果冇人賣,你又點會收到?E家都已經冇咩人賣點數了

最重要既係:童話E家已經唔算多人玩
之前都講過最有可能既情況就係2個ser都唔多人玩...咁就死得

之前鴨ser同快ser點解會合左ser...?

作者: zero9068    時間: 2012-12-28 13:58:21

"其實點解唔可以收費ser同免費ser一齊搵錢一齊合作?.?"

你既意思係收費ser同免費ser 可以互通傳物品?
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 14:01:20

唔好再抽水OK?
我意思係可以用免費ser既錢比人試玩下收費ser

不過算啦,反正都係冇可能,所以唔洗再抽水
作者: kingarthas    時間: 2012-12-28 14:32:19

間間公司好似你咁諗就死得啦

"佢都知道收費SER根本可能要賠錢,冇錢搵
既然係咁,點解可因換點數呢個方法有問題?.?"

你咁講, 即係反正童話都賠錢, 益玩家冇所謂, 咁不如話開個免費伺服但設定跟回舊版月費制的給你好不好!!!

我很好奇,
魏王曹操你多少歲, 有沒有任何工作經驗??

作者: Divinaluck    時間: 2012-12-28 14:41:07

你想像一下,如果童話開月費要賠錢,還會不會繼續有童話? 我相信連免費版都會停運。

最基本要令收資平衡,才可繼續經營。
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 14:41:39

呢句野唔係我講,係GM之前講,雖然我搵唔返個post
開收費ser根本就係益玩家~.~
你唔好同我講以為開收費ser係為左搵錢?
冇錯,錢係一定要搵,但係搵得唔多
如果真係講搵錢,免費ser佢搵既錢仲多
點解要開個收費ser?收費ser我同你100$一個月好未?
免費ser買一個包已經唔只100$,你果100$仲要係每個月先有一次

我唔知道你係咪又係只睇頭冇睇尾
我都講左我既意見係:免費ser可以用錢換點數玩收費ser,但每個AC只可以換一次
換一次可以當免費試玩,如果試玩一個月唔得,咁試玩一星期得未呀?
定係你想講你比左錢玩月費,對你唔公平?
不如你睇下10樓個留言先OK?

我真係唔明..呢D根本冇可能發生既事..咁都要開post嘈
你真係認為有可能用可因換點數咩?
有可能既,開左收費SER之後,如果GM見冇咩人,可能真係會可以用可因換點數既~
作者: kingarthas    時間: 2012-12-28 14:41:53

還有你和那些膠友經常想可因換點數沒問題,
有沒有從官方角度想,

伺服多了你們一堆人, 不花一分一毫, 只想著怎樣免費佔便宜到最盡
一會還要抱怨活動多少好壞,
真多得你們這些大爺不少,
超級寄生蟲啊!!

不想給月費便玩免費ser!

作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 14:47:31

所以我咪係2樓講左我冇打算玩囉
我只係見人地比左開頭,我認為都OK
我咪又跟住佢個開頭比意見囉

定係你想講E家香港連比意見都犯法?

如果犯法既話,i am sorry

定係要經過你同意?

如果要經你同意,i am so sorry

作者: ae16410    時間: 2012-12-28 14:55:09

童話開返收費ser 的目的 雖則係想一班玩家回憶 但我認為都算係一個市場黎
可以吸引返 以前既人玩返童話 or 吸引新既客戶去嘗試童話 (成唔成功就另計, 要睇官方搞成點)
舊時玩既玩家(包括我)我相信係想玩返 合作升lv 解任 等以前既遊戲玩法 所有職業係要平衡咁發展 大家分工合作 而唔係好似免費ser 咁 成隊人1個人打晒 唔理係解任 打王 升lv 全部都係掛機 咁有咩樂趣。
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 15:02:25

其實呢...樓主你根本唔洗擔心,更加唔洗係到嘈
最多只可以講句,你應該好耐冇玩童話,睇返之前既活動都知
因為呢D意見...其實GM根本唔會理,更加可能連睇都唔睇

可能過左一排,GM見收費SER冇咩人玩,就真係有可能可因換點數
當然呢個假設都只係有可能
作者: kingarthas    時間: 2012-12-28 15:21:51

你仲唔明白,
一隻遊戲既收益唔係睇人數

而家所有遊戲都係收益大部份來自少部份充值大的玩家, 特別係免費制遊戲
根本不是像你地想, 人愈多, 遊戲便愈成功,

你淨係不斷由自己角度睇事情, 根本不是在整件事的角度來看,

如果收費ser冇人玩係有可能, 但唔會係可因換點數, 咁樣遊戲會死快d,本來已冇人玩既, 剩下既人用可因換點數, 最後收益快歸0, 仲唔係死快d, 明冇?

如果收費ser冇人玩, 只會改回免費ser,或直接和另一ser合併成為單一免費ser

仲有你諗野太天真, 就算GM接受意見,
遊戲公司是沒可能接受這意見, 你根本唔明白商業運作

不如有時間睇下書(唔係A書), 做多D野(唔係打飛機)

作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 15:39:20

E家只係你唔明白
收益大部份來自少部份充值大的玩家<呢個係必然既事

咁如果收費SER冇咩人玩,咁點解唔可以係免費ser用可因換玩收費SER?
或者可以用魔幣換黎玩收費ser都可以
一黎可以帶動人流,二黎其他冇可因換既可以考慮下買點數繼續玩
咁你玩開免費SER既,如果你想玩收費ser,咁你除左唔用HKD買點數之外,咪可以用其他方法入手
或者例如你可能想2邊都玩,咁你買個118包,多數都包400點,估計收費ser一個月=200點
咁你係咪除左可以有118既野之外仲可以玩埋收費ser呢?.?
而且變相其他唔想用HKD既玩家,但係又想玩收費ser既玩家又多一個希望可以玩到
就係可以係免費ser同人收魔幣

另外我想講你最後個句合ser係冇可能,免費ser有分子迷裝,收費ser有?

不過其實大家都只係假設,所以繼續講落去都係冇意思
話唔定收費ser可能好多人玩
又話唔定收費ser根本冇人玩

又係一個唔識字既人...你睇左我19樓既留言未?
因為呢D意見...其實GM根本唔會理,更加可能連睇都唔睇
既然你都知冇可能接受這意見(即係冇可能用可因換點數,你都仲開post講)
我睇你都幾得閒

作者: aesopi03942    時間: 2012-12-28 16:05:25

...
不過我就咁睇
咁做同用可因買點卡有咩分別= =?
就算官方唔接納呢種做法
出面d人一樣主動用可因同人收點卡...
同樣引誘玩家開掛賺可因..
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 16:12:17

其實根本冇分別...只係官方[如果]真係接受
咁變左買點卡既人有個安全感...最少唔怕比人昆先

開外掛賺可因其實係冇得避免,只要有人賣點卡就一定有呢個情況
雖然我認為賺可因應該唔洗開外掛...開外掛賺可因我想知係點賺法?
打怪?
作者: Divinaluck    時間: 2012-12-28 16:13:57

aesopi03942 發表於 2012-12-28 16:05
...
不過我就咁睇
咁做同用可因買點卡有咩分別= =?

以前可能會收到, 但而家的月費
誰願意做賣家? 買家一大堆
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 16:22:28

kingarthas 發表於 2012-12-28 14:32
間間公司好似你咁諗就死得啦

"佢都知道收費SER根本可能要賠錢,冇錢搵

我很好奇 +1 ,

作者: Mr.豪    時間: 2012-12-28 16:30:42

鱔稿既內容都有信既,即使搵唔多錢,但當然係計過數可以收支平衝先會開收費ser啦。
而且可因換月卡呢樣野本身就存在呀,只不過即使要提供呢個選項都只會提供渠道出黎
即係可能加個安全既機制方便玩家買賣點卡,官方絕對唔可能直接提供月卡出黎比玩家用可因換呀。
由奇用免費ser既錢黎換就更加搞笑

而且童話從來帳號多就係王道,收費就係要壓止大家每人九萬幾個帳號迫你地互動,
當然有現實真錢依然做到,但有錢人多定窮人多呢個好容易理解了,何況呢個對佢地有直接得益佢地應該好開心添。
反之免費ser開左甘耐,每人有大量錢,推出免費ser可因換收費ser月卡咪姐係推早一人n帳號既未日來臨,
而且重點係每人n帳號但公司收益無多到嘛,比著你你會唔會甘做啦?

要試玩有幾難,當年仲收點數既時候唔係一直就有新帳號有20點、40點定60點試玩架咩?
再講,童話出左十年,成個免費ser擺係度,轉收費ser仲洗唔洗試玩呀?你見佢封測都唔打算出就知了

作者: aesopi03942    時間: 2012-12-28 16:33:43

魏王曹操 發表於 2012-12-28 16:12
其實根本冇分別...只係官方[如果]真係接受
咁變左買點卡既人有個安全感...最少唔怕比人昆先

我認為都係開連點(我都唔知咩黎= =)既問題...
打怪既開足成晚又升多左exp , 打多左寶<重點
升技既開足幾個禮拜齊哂技又將個ac放出去...
不過我估d人都唔多質疑收番黎隻ac係人手定高科技._.
作者: aesopi03942    時間: 2012-12-28 16:43:06

Divinaluck 發表於 2012-12-28 16:13
以前可能會收到, 但而家的月費
誰願意做賣家? 買家一大堆

咁又係...
始終將來佢開左ser之後多定少人玩都係未卜之數...
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 16:46:40

aesopi03942 發表於 2012-12-28 16:43
咁又係...
始終將來佢開左ser之後多定少人玩都係未卜之數...

甘次官方應該只會係game壇宣傳
唔多唔少都會回流返老玩家
新玩家可能多數只係試一試 唔會買月卡玩
始終童話係舊game 童樂後期又冇資料片可以更新
作者: brrrianl    時間: 2012-12-28 16:58:16

zero9068 發表於 2012-12-28 16:22
我很好奇 +1 ,

我一睇佢睇第一個留言就唔忍心睇落去
作者: aesopi03942    時間: 2012-12-28 17:07:25

zero9068 發表於 2012-12-28 16:46
甘次官方應該只會係game壇宣傳
唔多唔少都會回流返老玩家
新玩家可能多數只係試一試 唔會買月卡玩

嗯....
咁童樂後期更新左資料片仲多唔多人玩ah?
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 17:10:06

aesopi03942 發表於 2012-12-28 17:07
嗯....
咁童樂後期更新左資料片仲多唔多人玩ah?

遊戲更新停留 時間越長流失人流越多

童樂更加多一個問題 "外掛"

作者: kingarthas    時間: 2012-12-28 17:13:43

brrrianl 發表於 2012-12-28 16:58
我一睇佢睇第一個留言就唔忍心睇落去

他可能係雙失青年, 不然就係小學程度,
很難猜
作者: aesopi03942    時間: 2012-12-28 17:25:46

zero9068 發表於 2012-12-28 17:10
遊戲更新停留 時間越長流失人流越多

童樂更加多一個問題 "外掛"

緊係啦...童話gm都懶得管何況童樂- -+
我都認為童話應該要出新資料片...但又唔會一面倒幫老手..
就算開新ser 唔多唔少都似童樂咁翻兜現時資料片既野...
再唔去創新一下問題一樣出現...
( 我初初以為童樂隻ser開左之後同本身隻童話係2回事黎.. )

作者: Divinaluck    時間: 2012-12-28 17:36:08

aesopi03942 發表於 2012-12-28 17:25
緊係啦...童話gm都懶得管何況童樂- -+
我都認為童話應該要出新資料片...但又唔會一面倒幫老手..
就算開新 ...

童樂根本就是失敗作, 那些強化石..等於倒錢落海, 永遠填不滿
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 17:36:57

其實呢...我本身就唔打算再回...但係都回一回
其實大家再嘈落去有D咩意思?有D咩野可以改變到?
你說服唔到我既同時
我都冇打算說服到你
你認為對的事,唔等於所有人都要認同你
同樣,我認為有可能既事,冇需要你去認同

簡單講一句:今次呢件事,你認為用可因換點數係不可能
但係我就認為係可以做,有睇頭,係word
我既目的只係想比多一條路GM去關心下人流既問題

至於有冇可能實現就另一回事

既然係咁,大家本來根本就冇衝突,我唔明點解你地仲要不停講
你認為不可能,唔通我就唔可以認為係有可能嗎???

即係再簡單講句:
你有你既發言,我有我既發言
你有你既意見,我也有我自己的意見
你如果認為個意見唔合你心意既,大可一笑置之
冇人會問你,更加冇人會關心你點樣評價佢既意見(除非你係GM)
可能你會認為呢D意見會影響到你,但係我想講就算影響到你
都只會係GM採用左呢個意見之後既事
至於會唔會有個一日,就大家都仲未知

我唔知你識唔識咩叫尊重人,可能你唔識啦,咁我都冇咩所謂
但係我再講多次,人地比既意見,希望大家都可以尊重下,就算你真係唔岩睇
都唔該,踩人都唔好踩到咁盡
我都準備息事寧人,相反你地仲係到追打,你地仲想點呢請問?.?
仲想繼續冇意義咁嘈落去?
作者: kingarthas    時間: 2012-12-28 17:38:58

你真好笑,由一開始你便沒有回答問題, 是你沒有尊重我們啊,

"我很好奇
魏王曹操你多少歲, 有沒有任何工作經驗??"

這也算是一個不尊重的問題嗎? 你不想答便算了
現在反而你是表現心虛, 嘿,

作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 17:40:08

我有義務去回答嗎?

隨便你們怎樣想
作者: kingarthas    時間: 2012-12-28 17:41:37

沒有啊, 不想答便算了啊,
何來有人勉強你答呢, 嘿

答案心照...

作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 17:46:43

你想我答小學生是吧?
答完後又會怎樣?

那我答你我是小學生吧

5年級小學雞+死狗

可以了吧?還是你想繼續追打?

作者: 蘋果味牙籤    時間: 2012-12-28 18:02:05

我睇完都唔知講咩好...
其實你用可因向玩家買點卡咪一樣....
你話驚俾人昆 咁調番轉喇~
你賣可因 先入數後交易 賣夠月卡所需要既真實現金去買月卡咪一樣...

不過如果我係官方
我就一定唔會出可因換點數
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 18:02:51

都係果句 面係人地比 架係自己丟
丟架
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 18:04:42

蘋果味牙籤 發表於 2012-12-28 18:02
我睇完都唔知講咩好...
其實你用可因向玩家買點卡咪一樣....
你話驚俾人昆 咁調番轉喇~

2000 分有人提出雙幣系統都可行既
但可因換點數 就真係膠到冇能
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 18:18:13

我只係想多一事不如小一事,
我先忍下你

你再繼續好明顯係想撩交嘈?
如果咁都叫丟架既,OK -.- you like

雙幣系統同可因換點數有分別 ?

咪又係同出一源

作者: Divinaluck    時間: 2012-12-28 18:33:20

你們不要有太多幻想好嗎?

童話會不會再開發都未知...

我只有說明~
1. 雷爵公司從來沒有設計此系統!
2. 雷爵公司所設計系統是非常簡單, 你們幻想得太多了!
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 18:35:48

我都話左係冇可能既事,呢個點講都只係一個假設同一個假設之下既意見

我都認埋死狗,係佢死都要追住我黎咬
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 18:42:19

雙幣系統同可因換點數有分別 ?

男同女有分別?

雙幣系統= 玩家點數可換可因或寵物或道具 (官方有進帳有收入)

可因換系統點數 (官方零進帳零收入)

作者: OceanOne    時間: 2012-12-28 18:49:17

曹操: 但係我就認為係可以做,有睇頭,係word
.
唔明
作者: kane    時間: 2012-12-28 18:56:39

zero 小朋友 我好想知你幾多歲wo , 你成日串人, 你其實係唔係好得閒 , 人地都已經話係意見, 而且人地都已經冇撩交嘈, 你係都要撩交嘈? 其實你係唔係有少少問題?鐘意撩交嘈? 如果你唔鐘意可以唔睇, 冇人迫你睇囉, 人地只係想講D意見出黎, 我覺得你真係有少少病
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 19:00:28

kane 發表於 2012-12-28 18:56
zero 小朋友 我好想知你幾多歲wo , 你成日串人, 你其實係唔係好得閒 , 人地都已經話係意見, 而且人地都已經 ...

kane 哥 佢系其他壇串我又得?

你都識話唔鍾意可以唔睇 你自己?冇人逼你睇我串佢wo

有眼睇唔只我一個插佢 甘多人圍插 都知咩事吧 佢係你老死?

小屁孩?
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 19:00:59

又黎講D廢話-.-唉,真係唔多想理你

我話左可因換點數只係比人試玩,冇話可以換無限次

例如可以試玩7日,比D玩家睇下值唔值得再比錢落去玩先
唔值得既咪唔玩囉

試玩唔係試玩個遊戲,係試下值唔值得比真錢落去玩
如果一隻game周街外掛單機咁樣,你認為值唔值得比錢落去玩呢?

係2000fun都係你串我先,先撩者賤,有冇聽過

作者: kane    時間: 2012-12-28 19:04:27

哦,姐係咁呀zero 小朋友,  佢係咩論壇串過你? 我就唔知. 但係依家明係你撩交嘈WO , 人地都已經表明唔想同你嘈, 你仲要成隻死狗咁追住人地黎咬, 咁係唔係你錯呀, 你講, 如果你事非不分咁我冇野好講, 另外如果我有講錯ga話我同你講番句sorr有咩問題!!
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 19:08:19

kane 大朋友 家陣好似係有人唔知頭唔知路 係度話我?

作者: kane    時間: 2012-12-28 19:09:34

下,你又知我唔知頭唔知路?
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 19:10:12

其實嘈落去都冇咩意思

不如咁啦,如果你認為我有錯既
就唔該你指出邊到有錯
如果你認為我串你先既
唔該你指出邊到係我串你先

如果你指得出既,我同你講10句sorry,道一百次歉又如何?
如果你指得出既,我即刻死狗潛水OK?

作者: zero9068    時間: 2012-12-28 19:10:31

佢係咩論壇串過你? 我就唔知
你同佢甘fd 同一間學校?
作者: kane    時間: 2012-12-28 19:10:40

請你回答番我以上D 問題先好嗎? 你有冇覺得你自己錯先? 追住人黎嘈?
作者: kane    時間: 2012-12-28 19:12:01

仲有同你嘈就一定係識佢? 定係你係先知呀? 咩都知? 唔可以唔鐘意你D態度話你?
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 19:12:44

答我55樓既問題啦 zero小朋友

答唔出就潛水啦

真係學你個句:面就人地比,架就自己丟

又要嘈人...又要冇point,只係識一味係到串

我問多你一次啦
如果你指得出我邊到有錯,邊到有串你先既,我同你講10句sorry,道一百次歉又如何?
如果你指得出既,我即刻死狗潛水OK?

答唔出既不如收聲OK?.?

作者: zero9068    時間: 2012-12-28 19:15:22

家陣撩交嘈果個同咬我果個明顯又係你

咪扮正義手然 明顯老死

作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-28 19:16:52

你42樓同43樓明顯係串人先囉好唔好7.7

咪講第二度啦,到底答我問題未?

定係指唔出所以唔答?
作者: OceanOne    時間: 2012-12-28 19:26:28

新account喎, 今日先開
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 19:56:15

OceanOne 發表於 2012-12-28 19:26
新account喎, 今日先開

12-2 唔係今日
果然係明眼花生友

同一人機率唔大 fd可能性大

作者: OceanOne    時間: 2012-12-28 20:05:28

zero9068 發表於 2012-12-28 19:56
12-2 唔係今日
果然係明眼花生友

註冊時間2012-12-28 18:45
作者: zero9068    時間: 2012-12-28 20:29:55

OceanOne 發表於 2012-12-28 20:05
註冊時間2012-12-28 18:45

我只係睇左邊 冇禁入去睇清楚
果然係明眼人

曹賊潛水了
作者: 蘋果味牙籤    時間: 2012-12-29 00:09:07

魏王曹操 發表於 2012-12-28 19:00
又黎講D廢話-.-唉,真係唔多想理你

我話左可因換點數只係比人試玩,冇話可以換無限次

哦 咁換一次試玩又無問題
不過如果係試玩
唔洗可因換點數試都無問題
唔知你知唔知
係好耐好耐好耐以前
一開AC就有60點的 即係10個鐘俾你試玩
洗乜用可因換點數試玩咁麻煩...
作者: OceanOne    時間: 2012-12-29 01:01:01

蘋果味牙籤 發表於 2012-12-29 00:09
不過如果係試玩

我果60點仲係度
作者: 魏王曹操    時間: 2012-12-29 09:33:09

蘋果味牙籤 發表於 2012-12-29 00:09
不過如果係試玩

以前係一開AC就送60點
而且呢60點可以玩到唔只10個鐘

除左6點1個鐘之外仲有另一個收費模式

而且都話,以前係真係比人試玩隻game好唔好玩,先送60點
E家係比人試下值唔值得比錢落去玩,特別係比D免費ser既人試下
因為大部份玩家其實都係免費ser發展左好耐,相信好多人都討厭免費ser有外掛
咁如果收費ser,比左HKD玩之後仲有外掛,我估都冇咩人有心機玩
除非你鐘意用外掛
作者: vanperise.robin    時間: 2012-12-29 22:49:49

可因換點impossible
作者: chit501314    時間: 2012-12-30 13:28:25

睇清楚個POST 啦,,可因換點係玩家自行交易,,姐係用可因收點,,唔係玩家同官方換,,聰明仔
作者: tommyabcba3    時間: 2013-1-2 17:53:40

唔同意可因換點......
作者: aesopn42259    時間: 2013-1-3 03:24:07

可因換點數官方係唔會做,但點樣比到人試玩就會用另一d既方法
作者: s20011122    時間: 2013-1-3 04:44:21

.......................................

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2