AGAMES 討論區

標題: 要求童話官方以利益行先! [打印本頁]

作者: hkoo0625    時間: 2013-1-10 23:55:18     標題: 要求童話官方以利益行先!

如果官方人員係想搵銀的話,而吾想倒米的話,請接受絕大部分玩家們的意見!廢除迷裝,次元,分子等等!
只不過吾想妳一開服就得咁少人玩囉.. 好慘架嘛/ 0\   我最喜歡童話呢個大家庭,會心痛架:)

以商營商,你班官方人員吾係吾識唸呀?你地服務對象係邊類玩家?
難道連咁簡單營商對策都吾識?好明顯推出"月費制之十年回憶"的服務對象絕大部分係一班由人魚傳說玩起的老玩家啦!只有絕少數人,係少到吾少去支持,都吾Q明妳班官方人員仲推行保留! 不再多講啦~
你班官方人員吾想比大粒野插到屎忽開花的話,一係就著多幾條褲,一係就唸唸所謂'回憶十年'的對象是誰吧!

作者: brrrianl    時間: 2013-1-11 00:09:09

保留謎裝同次元....笑到我肚痛
作者: hkoo0625    時間: 2013-1-11 00:12:37

brrrianl 發表於 2013-1-11 00:09
保留謎裝同次元....笑到我肚痛

班塞9人員可能已經塞左碌9入屁屁,所以就算面對倒米都吾怕,吾怕比高層插 :)
作者: Divinaluck    時間: 2013-1-11 00:49:53

迷裝和次元一點都不吸引, 反而有反效果

吸引不到玩家, 官方只好食自己~開多幾隻GM去吉恩充人數
作者: chanmandy397    時間: 2013-1-11 15:21:36

Divinaluck 發表於 2013-1-11 00:49
迷裝和次元一點都不吸引, 反而有反效果

吸引不到玩家, 官方只好食自己~開多幾隻GM去吉恩充人數 ...

次元造成兩極化
作者: vidiccaptain    時間: 2013-1-11 15:26:48

hkoo0625 發表於 2013-1-11 00:12
班塞9人員可能已經塞左碌9入屁屁,所以就算面對倒米都吾怕,吾怕比高層插 :) ...

dislike
作者: 秋仔    時間: 2013-1-11 18:05:49

打手黎?係唔係??

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2