AGAMES 討論區

標題: 外掛,係遊戲沒落根源之一 (GM入一入黎睇唔該) [打印本頁]

作者: kelvinwong369    時間: 2013-1-24 20:37:23     標題: 外掛,係遊戲沒落根源之一 (GM入一入黎睇唔該)

剩係行一轉吉恩地下室求奇搵已經almost 10個,片我都拍左九條交哂資料係舉報帖
有興趣既可以去睇一轉 因為我貼唔到url
其實呢次童十我諗都吸引左唔少好舊既玩家包括我,但有啲人一口就話自己好懷念呀好鐘意呀好期待呀
但係又可以自己走去用外掛當無事,到最後可能真係衰左又走好多人都係用外掛果啲人自己一手造成
我知依家童話個捉外掛機制根本無乜成效 但係我都試吓盡自己一分力搵吓外掛出黎拍片 雖然我唔知咁樣work唔work
如果比我誤會左既話唔好意思,我會刪番段片
但依家最重要既都係玩家自己安份守己,唔好再破壞隻GAME

另外,如果有興趣一齊拍片清外掛既,可以GOOGLE一下FRAPS呢個TOOLS.

26/1/13: 其實好簡單只要行三村地下室 唔同分流 三大城+三新手村醫院 我諗已經可以搵到幾十個外掛
片我就拍左 有好幾條都係響醫院度行 希望GM真係會做野 詳情請睇外掛舉報帖第三頁尾

作者: aesopw61958    時間: 2013-1-24 21:06:06

加油 我得閒冇野做都會去睇下
post左兩個上黎 好似冇乜用
作者: kelvinwong369    時間: 2013-1-26 05:57:57

加左新片, 外掛舉報帖第三頁尾
作者: kingarthas    時間: 2013-1-26 17:38:06

而家根本官方把外掛睇成理所當然..................
作者: siugaixd    時間: 2013-1-27 00:30:00

加油!我好欣賞你呢d行為 GM唔做野 唯有我地1齊出1分力啦..

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://061244113049.ctinets.com/) Powered by Discuz! X2